Fly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 2-3 yıl öncesine kadar saçım da bıyık sakal vs de siyahtı tamam iyi güzel. öss dönemine doğru iyice çıktı surattaki kıllar ve hep siyahlardı. öss'ye hazırlanırken arada bir aynaya baktığımda bir saç telim böyle siyah değil de daha kahve tonunda gözüküyordu, arada beyaz sakal falan çıkıyordu, çok da umursamıyordum lambanın ışığındandır evet evet diye. şimdi şaçım direk koyu kahverengi oldu , bazı yerler iyice açılmakta, sakalım da sarılaşıyor :( bebeklerin saçı , göz rengi değişir sonradan muhabbetini biliyorum da mümkün mu böyle bir şey ? direk kır rengi çıksa ok ama korktum yani. mümkün mü böyle bişey ? bilgi , tecrübe vs sahibi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 biraz farklısını yaşadım ben saçım sakalım kızıldı lisede koyulaşmaya başladı lise3 te saçlarım acayip boktan bi koyu kahverengi siyah gibi bişey oldu sakallarım koyu kızıl bide tam favorinin orda direk renk degişiyor sanki boyatmış gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 benimde sakalım çıkarken çenemin ufak bi yerinde turuncu çıkıyo ama diğer yerler gene siyah çıkıo ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 vallahi açık renklerin koyulaştığını biliyorum da koyu rengin açıldığını ilk defa duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 olur öyle modifikasyonlar*. benim de çenemde var kahverengi kıllar. *: modifikasyonmu deniyodu bunlara neydi? ardeth yetiş!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Saçım sarımsı, favoriler kumral çenedeki sakallar kırmızı. Süper dimi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ginaly said: olur öyle modifikasyonlar*. benim de çenemde var kahverengi kıllar. *: modifikasyonmu deniyodu bunlara neydi? ardeth yetiş!!1 değişim/dönüşüm desen de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sanırsam bu herkezde olan bişey büyüdükçe koyulaşması yada şanpuan etkili olabilir yada yazın nası bi zaman geçirdin ne kadar denizde kumla güneşle temaz oldun kesin bunlar etkiliye bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 inşallah benimki açılmaz lan siyah siyah çok mutluyum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 mutasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Flameoffear said: Saçım sarımsı, favoriler kumral çenedeki sakallar kırmızı. Süper dimi. :D Kesinlikle aynı durumdayım ve bu durumdan hiç memnun değilim. Bıyıkta da bazı yerler sapsarı bazı yerler siyaha doğru gdiyo. Saçım aslan sarısıydı koyulaşmaya başladı iyice, sakal desen KIRMIZI! Ne bu ya off hiç sevmiyorum kendimi :D ---- YOKMU KOYULAŞMAYI ÖNLEYEN Bİ FORMÜL YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 abi ne güzel, benim saçımın her tarafı aynı renk koyu kahverengi bi de kıvır kıvır olunca iyicene dandik gözüküyor halbuki gökkuşağı gibin olsa benimki de insanlar demez mi aa çocuğun her lülesi farklı renk keşke benim de öyle olsa demezler mi bi moda akımı başlamaz mı bence başlar bu yüzden kendinizi şanslı saymalısınız herkesin saçı sizin kadar renkli değil bu bir ayrıcalık ve bu ayrıcalıkla yaşamaya alışmalı hatta avantajlarından faydalanmalısınız dediğim gibi gayet ilgi cezbedici bir şey rengarenk saçlar bunu kullanmayı öğrenin ve rahatsız olmayın bilendaks kadınları değiştiren saçlar ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ninca kaplumbağa olayı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar