Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçın renk değiştimesi :

Fly

Öne çıkan mesajlar

2-3 yıl öncesine kadar saçım da bıyık sakal vs de siyahtı tamam iyi güzel.

öss dönemine doğru iyice çıktı surattaki kıllar ve hep siyahlardı. öss'ye hazırlanırken arada bir aynaya baktığımda bir saç telim böyle siyah değil de daha kahve tonunda gözüküyordu, arada beyaz sakal falan çıkıyordu, çok da umursamıyordum lambanın ışığındandır evet evet diye.

şimdi şaçım direk koyu kahverengi oldu , bazı yerler iyice açılmakta, sakalım da sarılaşıyor :(

bebeklerin saçı , göz rengi değişir sonradan muhabbetini biliyorum da mümkün mu böyle bir şey ? direk kır rengi çıksa ok ama korktum yani. mümkün mü böyle bişey ?

bilgi , tecrübe vs sahibi olan ?
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:
Saçım sarımsı, favoriler kumral çenedeki sakallar kırmızı. Süper dimi. :D

Kesinlikle aynı durumdayım ve bu durumdan hiç memnun değilim.

Bıyıkta da bazı yerler sapsarı bazı yerler siyaha doğru gdiyo.

Saçım aslan sarısıydı koyulaşmaya başladı iyice, sakal desen KIRMIZI! Ne bu ya off hiç sevmiyorum kendimi :D

---- YOKMU KOYULAŞMAYI ÖNLEYEN Bİ FORMÜL YA
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne güzel, benim saçımın her tarafı aynı renk koyu kahverengi bi de kıvır kıvır olunca iyicene dandik gözüküyor halbuki gökkuşağı gibin olsa benimki de insanlar demez mi aa çocuğun her lülesi farklı renk keşke benim de öyle olsa demezler mi bi moda akımı başlamaz mı bence başlar bu yüzden kendinizi şanslı saymalısınız herkesin saçı sizin kadar renkli değil bu bir ayrıcalık ve bu ayrıcalıkla yaşamaya alışmalı hatta avantajlarından faydalanmalısınız dediğim gibi gayet ilgi cezbedici bir şey rengarenk saçlar bunu kullanmayı öğrenin ve rahatsız olmayın bilendaks kadınları değiştiren saçlar ok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...