Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency / Lag Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:). Benim favorim F-22 Raptor'dı.

Yeager

İlk ses hızını aşan pilotun soyadı bir anektod olarak ekleyim istedim :)

Konuya dönecek olursak sorun hala devam ediyor.
Mesaj tarihi:
Dostlar, bizim sorunumuz onadığımız Ahn Qi-raj a bağlanamamak. Muhtemelen sorun bölgenin bağlantı durumundan kaynaklanıyor. Normal oynarken önce dc oluyor sonra bir süre oyuna girmiyor, sonra oyuna giriyor fakat bizim servera giremiyoruz. Burning Blade e giriyoruz çatır çatır oynuyoruz..
Merak ettiğim acaba bu durum devam edermi ? Biz server değiştirsek mi ?
Mesaj tarihi:
son zamanlarda lag olmuyodu bu connecting de takilma olayindan beri (2-3 gundur) lag oluyor. arada bi connecting de takiliyor ama 1 kere modeme restart atmak cozuyo. tabi lag i cozmuyo eheh
Mesaj tarihi:
abi allah belasını versin, allah tepelerinden baksın, bütün mmo'ların ağzına sıçiym ya
tam aoc'dan sıkılıyorum, dur diyorum biraz ilk aşkım ilk heyecan wow'a gireyim, priestimle onu bunu heallayayım, zar zor connecting'i geçiyor arada bir, bu sefer de frostmane'e giremiyorum
şu an gerçekten çok sinirliyim ya
Mesaj tarihi:
bağlantı sorunu yaşayanlar trace route yapmayı denediler mi hangi noktadan itibaren problem olduğunu blizzard forumlarına göndererek sorunun çözülmesine yardımcı olabilirsiniz.
http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=21140
Mesaj tarihi:
Fin said:
her ülke için değil o

Yeni konu açmıyim şimdi biz res a friend kullanamıyoruz ama birisi bana atsa ben kullanabilir miyim?
Kredi kartında problemler çıktı 10 güne falan halledicem ama bu arada boş durmamış olurdum.
Eğer oluyorsa scrolü olan da varsa bana atabilirmi.
Hem kendiside bi ay beleş oynar böylece...
Mesaj tarihi:
Sorun şu Türkiye'den kayıtlı kimse türk olsun yabancı olsun hiç bi arkadaşına scroll res yollayamıo. Blizz tarafından yasaklanmış durumda bu, anca git yabancı ülkeden kayıtlı arkadaşın varsa ondan iste.
Mesaj tarihi:
Okulun netiyle mis gibi 90 ms le oynuyordum. Gel gör ki bitti şimdi okul. ADSL ne durumda ? 2 ay önce eve gittiğimde 500-600 ms vardı, galiba düzgün ip gelene kadar modem resetlemek gerekiyormuş, biri anlatabilir mi rica etsem.
Mesaj tarihi:
DNS ile alakası olduğunu sanmıyorum ama genel olarak düşük ping aldığım serverlar ems06,07,08. şu an bunlar da baya kötü gerçi bende. yardımı olur mu bilmiyorum fakat modeme reset atmayı dene, bazen 150 ms alırken 5-6 resetten sonra 70lere düştüğü oluyo.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...