Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Çok alakasız giriyorum ama, Yeager nickine bittim. Asırlık uçak simulasyonu, aklıma geldi birden, ne oynardık be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 :). Benim favorim F-22 Raptor'dı. Yeager İlk ses hızını aşan pilotun soyadı bir anektod olarak ekleyim istedim :) Konuya dönecek olursak sorun hala devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Dostlar, bizim sorunumuz onadığımız Ahn Qi-raj a bağlanamamak. Muhtemelen sorun bölgenin bağlantı durumundan kaynaklanıyor. Normal oynarken önce dc oluyor sonra bir süre oyuna girmiyor, sonra oyuna giriyor fakat bizim servera giremiyoruz. Burning Blade e giriyoruz çatır çatır oynuyoruz.. Merak ettiğim acaba bu durum devam edermi ? Biz server değiştirsek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Bence biraz bekle, bir ara benim de bütün realmlerde lag oluyordu, sadece sporeggar'da ve bikaç realmde olmuyordu. Düzeldi zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 son zamanlarda lag olmuyodu bu connecting de takilma olayindan beri (2-3 gundur) lag oluyor. arada bi connecting de takiliyor ama 1 kere modeme restart atmak cozuyo. tabi lag i cozmuyo eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 abi allah belasını versin, allah tepelerinden baksın, bütün mmo'ların ağzına sıçiym ya tam aoc'dan sıkılıyorum, dur diyorum biraz ilk aşkım ilk heyecan wow'a gireyim, priestimle onu bunu heallayayım, zar zor connecting'i geçiyor arada bir, bu sefer de frostmane'e giremiyorum şu an gerçekten çok sinirliyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 valla connecting i gectim oyle hayvan lag var ki. connecting i gectigime uzuldum o derece. allah belasini versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bende hiç sorn yok 100 ms ile oynuyorum :) nazar değmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Acct management tan res a friend e bastım Your account is not allowed to access to this page because of its country yazıyo ne alaka ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ? ciddimisin. Bende basayım. Zaten bu lag olayındada ırkçılık yapıldığı iddia ediliyor. Cuk oturur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 her ülke için değil o 10k ms var of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bağlantı sorunu yaşayanlar trace route yapmayı denediler mi hangi noktadan itibaren problem olduğunu blizzard forumlarına göndererek sorunun çözülmesine yardımcı olabilirsiniz. http://us.blizzard.com/support/article.xml?articleId=21140 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 @Oradaburada ...İşe yarıyormu kontrol ettinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Fin said: her ülke için değil o Yeni konu açmıyim şimdi biz res a friend kullanamıyoruz ama birisi bana atsa ben kullanabilir miyim? Kredi kartında problemler çıktı 10 güne falan halledicem ama bu arada boş durmamış olurdum. Eğer oluyorsa scrolü olan da varsa bana atabilirmi. Hem kendiside bi ay beleş oynar böylece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Sorun şu Türkiye'den kayıtlı kimse türk olsun yabancı olsun hiç bi arkadaşına scroll res yollayamıo. Blizz tarafından yasaklanmış durumda bu, anca git yabancı ülkeden kayıtlı arkadaşın varsa ondan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Okulun netiyle mis gibi 90 ms le oynuyordum. Gel gör ki bitti şimdi okul. ADSL ne durumda ? 2 ay önce eve gittiğimde 500-600 ms vardı, galiba düzgün ip gelene kadar modem resetlemek gerekiyormuş, biri anlatabilir mi rica etsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Kesin birşey yok Wispy. Kimileri şu IP çalışıyor, bu çalışmıyor şeklinde yorum getirdiler ama farklı durumlarda ortaya çıkabiliyor. YF en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 YF ne kadar iyi peki bu aralar kaya gibi bağlantı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ben 100 ms i geçmiyorum aylardır yf ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 kablonet benim baglantı. realm'den realm'e degisiyor. karazhan'da 90 ms ile oynarken grim batol'da 170 lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ya rica etsem birisi deneme için 5-10 dk lıgına yf accountunu ödünç verebilecek mi? Tekrar hesap açmadan emin olmak istiyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 ya ne yapmaya çalışıyor bu ttnet ya daha dün 150msle oynadğım karazhan bugün 1k msden aşşa inmiyor hay allah belanızı...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 kaç aydır yf serverlarına 70 olan pingim 150ye çıktı ve timeout oluyo sık sık. var bi sorun bugün belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Ya sabır. Düşük ping alanlar ip lerini dns lerini falan söyleyebilirler mi. Yarım saat kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 DNS ile alakası olduğunu sanmıyorum ama genel olarak düşük ping aldığım serverlar ems06,07,08. şu an bunlar da baya kötü gerçi bende. yardımı olur mu bilmiyorum fakat modeme reset atmayı dene, bazen 150 ms alırken 5-6 resetten sonra 70lere düştüğü oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar