Seperate Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Phlox said: açıklaması şu, sorun bölgesel. aslında telekom teknik destekte çalışmak lazım. arayan ne derse desin, ne kadar mantıklı şeyler söylerse söylesin, direk speedtest yapın gelin diyebiliyorsunuz. ve bölgesel çalışmalardan haberdar olmanız da gerekmiyor, önemli olan müşteriye işkence çektirmek. valla şu anda guildde samsunda var antalyada herkeste 1k ms var nasıl bölgesel bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ben tracert yaptığımda Ankara Aydınlıkevler'de sıçıyordu. Kimisinde Ulus vs. Geneli sorunlu, anlamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Süper Icc pugımdan çıktım, gruptaki tek rogue'dum bir de. ABV ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Raid vardı yazamadım cevap ^^ İlginç yahu bende sorun yok ms iyi yf kullanıyorum ama yf kullanmadan da iyi sorun yok yani. Yani ventte 90 ms falan var oyunda 85-100 arası değişiyor. Şu siteden http://www.ipaddresslocation.org/ şehrinize bakın bi antalya falan diye görünce latency yüksek ist ya da oturduğunuz şehir neyse onu görünce o zaman latency normal oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Castiel said: Raid vardı yazamadım cevap ^^ İlginç yahu bende sorun yok ms iyi yf kullanıyorum ama yf kullanmadan da iyi sorun yok yani. Yani ventte 90 ms falan var oyunda 85-100 arası değişiyor. Şu siteden http://www.ipaddresslocation.org/ şehrinize bakın bi antalya falan diye görünce latency yüksek ist ya da oturduğunuz şehir neyse onu görünce o zaman latency normal oluyor. benim şehiri doğru gösteriyor hala sorunlu ayrıca pekinden oynayan arkadaş var onunda lag sorunu var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 lol :p Bilemeyeceğim neden olduğunu ama rahatsız değilim bu durumdan :P Benimki oldukça iyi sizlere bol şans diliyorum telekoma güzel temennilerde bulunun belki düzelir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 80-95 ms ile raid yaptim 2 seneden sonra. İnanılmaz bir hazmış arkadaş gerçi gcdye alışmak zaman alacak eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 nasılnerdenezaman?! hemen geliyorum o servera, abi inanılmaz kötüydü bu akşam, ben hala 500 msin altını göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Mazrigos. Gerçi bizim ench shaman da türk ve o 400-500 msle raid yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ENH enh ench değil enchanter mı yoksa arkadaşın hehehe ^^ Lag falan yoktu raid bitene kadar hiçbir sorun yaşamadım bölgesel bir sorun var sanırım bu sorun yaşayan kişilere başka açıklama getirmek imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Herneyse abi, sevmem etmem shamanları zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Düzeldi mi bugün ? Arena yapıcaz, lag yüzünden yatarsa TTnet ceosunu doğrarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Daha erken abi. Şu anda 80-110 arası bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Pyro said: Mazrigos. Gerçi bizim ench shaman da türk ve o 400-500 msle raid yapiyor. geçen biri trade channeldan LF 2v enchantment shaman yazdı,adamı bi trollediler herif offline oldu shaman with enchant items asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 şuan iyi ama ılerleyen saatlerde patates olur gıbı gozukuyor arada spıkelar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 YF kullanan varmı? 2 haftadır falan 5man dahil her turlu party ve raidde latency coşması yasıyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Premium yf mi abi emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Basic kullanıyordum sırf bu yuzden enhanceda gectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Şuan yardı hemde fecı 4k üstü bi anda patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ahaha gg şu anda,ne zaman bozacaklar yine diyordum da bu kadar erkende olmaz bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Ahaha aynen :D 3-4sn kadar spike girdi ardından 800ms'de takıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 wow fln ayrı ,yurtdışı komple gitti ztn ,kapayın interneti lan kapayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 9k gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Lowerping kullanan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bende hala 80 ms var o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar