Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 pekaziz said: 23 ve 25 hala çalışıyor görünüyor. http://www.your-freedom.net/142/ 23 ve 25 değişti farklı ülkelerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Peki Nessarien kardeşim, Jaedenar fransa'da olduğu söyleniyor.. benim freedom'da hangi server'i kullanmamı tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Jaedenar Paris'de değil, Stocklhom'de. Birşey farketmeyecek alman serverlarını kullanmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 YFde server bulamıyorum ya wizarda next diyorum takılıp kalıypr hangi versiyonu kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Kendin gir abi serverları.Wizard arada sapıtabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Kaç ms var gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 200-300 arasi ama onyx25 te phase 2de raidin yarisi dc yiyor birakmak zorunda kaldik en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Abi niye sadece bana özel lag yapıyor bu aptal telekom. Herkeste sorun varken bende cillop gibi, millet çatır çatır oynarken ben eziyet çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 tekrar hoşgeldin yf yf siz az önce 1500 ms ken relog denedim oyuna girmedi bile yf ile 100 ms , şaka gibi telekom seni allah bildiği gibi yapsın emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Arkadaşlar Faster Ping kullanın.Yıllarca YF kullandım.Faster Ping çok daha huzurlu.Bir kere yüklüyorsunuz ve olay bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Misery GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Oha 3 saat olacak hala gelmedi Misery serverları, sıçtılar raid gününün içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 oeh bea eve sirf raide gircem die erken geldim gider okulda takilirdim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Misery gene sizlere ömür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yeminle nefret ettim frostmaneden.. hep lagli bi de misery gibi bi bg herkes inatla onun kablosuna basip duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ahah yalniz ensidia da miseryde bu herifler world first icin yarisirken bg cokerse baya bir eglence cikar forumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ensidia bizim BG grubunda mı yav veya yenimi migrate ettiler. BGlerde falan görsek arada bir eğlenceli olur. Veya PUG dungeonlarda hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Di mi, hc nexus falan yapiyorsun tankin Kungen. Kilik falan degistirmis taninmamak icin, perky puga kasiyor falan ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Yourfreedom'u 200 altı ms vermeyen benden başka insan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 YF olmadan 100ms şu anda Dunemaul'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Dün gece 23.59'a kadar 200'den aşağı pingleyemezken 24.00'da 63ms aldım. Ne değiştiyse 1dk'da. 2 saate yakın aralıklarla modem + server reset yaptımdı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Ortaköyde iki gündür 1000 civarı msteyim. Civarda benzeri bir durumla karşılaşan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Arkadaşlar özelden bir çok soru geldi faster ping le ilgili. bu download linki http://www.pcworld.com/downloads/userreviews/fid,69213/userreviews.html Kurduktan sonra programı açtığınızda ordaki menuden ethernet kartınızı seçip ok e tıklıyorsunuz ve oluyor.Başka hiçbirşey yapmanıza gerek yok.Xp ve w7 de sorunsuz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 wireless kullanıyorum ben, hata veriyor apply changes deyince. bilmem gereken birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 bursa kablonet 2-3 gündür 550 ms altı görmedim raidleri bırakın hclerde bile dps yapamıyorum. downloadda falan bir sorun yok. bu tarz sorun yaşayan var mı başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar