toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 94 ms su an nazar degmez insallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 you hurt my feelings =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ya benim anlamadigim yf siz deli lag olurdu acardik yf gayet lagsiz oynardik. ama simdi yf ile girsem bile ayni lag var. tum serverlarini denedim aynisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Yaf bende ilginç bi lag türü var anlamadın nedendir ... Npc leri tıkladığımda lag fırlıyo 3k-4k-5k ve quest alıp quest vermek ölüm hale gelio, train fln yaparken 2 saat bekliyom acaip derecede lag oluyo.. Mail Box da da aynı muhabbet oluyor .. açıncaya kadar canım çıkıyor :(( Bunun nedeni ne olabilir ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 patchden sonramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Evet 2-3 gündür böyle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 evet gece bende gördüm lag mag yok hiç 150 ile oynuyorum ama arada bir sanki hani normal single oyunlar takılır ya onun gibi takılıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ms 100 ken birden 1900 oluyor araya spikelar giriyor falan aynı sorunu olan warmı bitek benmiyim bu probleme sahip olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Vandyke said: ms 100 ken birden 1900 oluyor araya spikelar giriyor falan aynı sorunu olan warmı bitek benmiyim bu probleme sahip olan ? O sorun bendede var ama sadece NPC,Vendor, ve Meslek kasarken oluyor ... Yani şöyle anlatayım üzerimdeki itemları satıcam mesela satamıyorum vendoru kullandırmayacak kadar lag oluşuyo .. Veya Quest alıp Quest vericem alıp veremiyorum , tabi kullanıyorum ama bi sigara içip bitirdikten sonra ... Yalnız başka zaman lag olmuyo desim yeridir sadece bunları yaparken lag oluyor dışarda pvp,quest,honor fln kasarken bi sorun yok çok rahat .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 10k dan fazla latency var şu an dentarg da. 1 dakkadan fazla oyunda duramıyorum dün 200 civarıydı bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Jadenar'da da çok lag var gibi sanki. 800-1000 ms gidip geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bugün kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vandyke Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ya benim sorunum cok farklı ms bar yeşil fakat arada lag spike giriyor 1 2 sn kdr donma oluyor sorunun benden kaynaklanma ihtimali varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 aynısı bende de oldu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 WoW a zar zor giriyorum , girincede ping çok çok yüksek. Oynanmıcak şekilde gecikme var. Gene ne yaptı acaba telelol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 aynı şekilde janis, your freedom kullanınca normale dönüyor ama. bide sadece dentarg da var bende bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 freecap kullanarak farklı bir proxy üzerinden bağlanmayı denedim oyun realm liste bağlanmadan dc ediyor, sonra öğrendimki blizzard hack'lere karşı böyle bir sistem geliştirmiş ama şöyle bir gateway var yorumlarda çalışıyor deniyor ama ben giremedim, galiba amerikan serverları için olabilir, farklı bir proxy üzerinden sorunsuz oyuna bağlanmak mümkün gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Innuendo said: ya benim anlamadigim yf siz deli lag olurdu acardik yf gayet lagsiz oynardik. ama simdi yf ile girsem bile ayni lag var. tum serverlarini denedim aynisi. bende hala boyle. yf kullansamda kullanmasamda lag hep var. onceden baya bi lag dusuruyordu. var mi baska birinde ayni sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bu akşam öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 girdiğim gibi bazen düşüyorum çok kötü çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Bugün bi sorun var bende de, 400-500+ ms hep, arada da spike falan, çok kötü yani. İlginçtir 1 aydır ilk kez oluyor böyle bir sorun. 300 üzeri görmemiştim nerdeyse son 1 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Aptal adamlar birde şarkı indirme furyası başlattı. Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme olayı.. Zaten yoğun olan hatlar , iyice doldu download edilen şarkılar yüzünden. Yok yok biz bu ülkede MMO felan oynayamayız. Ülke yanlış MMO oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Şu anda çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ya herşeyden soğudum şu iş yüzünden.yf kullanıncada ul dl yetmedi. anlamadım 1-2 aydır düzgün raid yapıyordum sonunda kırmızı hiç görmeden. blizzard patch le nagle algoritmasıyla oynadı yine yaz sonundaki korkunç ping korkunç losslu haline geldim 2 haftadır OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 İlginç bir şekilde o regedit lag fix denen olayı yaptım ve düzeldi net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar