raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 dun 4horsemanda oyle bır sorun olmadı bende ama demekkı conditional bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ttnet nerdesin azına versem yermisin:@!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 full hız download ediyorum. wow berbat 2k ms :( yf kurdum parasını ödedim proxifier fln işe yaramadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 YF ile 08 no'lu sunucudan 80ms alıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Kurban Bayramından beri WoW 'dan soğudum yemin ederim. Download hızımda çok düşük , 4 mb sınırsız var ama 10-15 ile download ediyorum. Gece 12 den sonra normale dönüyor bağlantı. Biraz şanssız nesiliz galiba ,TTNET döneminde yaşıyoruz. Biz bu rezilliği çekeceğiz ömür boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 proxifier ın suçuymuş. freecap ftw 90ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Raidden atıldım anasını satıyım telekomun hatrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Ya YF ustası biri yardım etsin bana nolur. Bütün ayarları yaptım, 100 ms alıyorum 8 no lu serverdan ama 15-20 sn de bir freeze lag ya da delay oluyor. Bir fikri olan var mı ? Task managerdan priority de yükselttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yf nin beleş versiyonunda bw sınırı vardı. öyle etrafta bir sürü adam vs varken direk takılmalar başlıyordu. 10 men de vs sorun olmaması lazım ama zaten ücretli vs kullanıyorsan bilemeyeceğim. bi de blizzard yf yi felan yasaklamadı mı ? riske girmiyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yasaklama yoktu da, bi dolu insan birer günlük ban yemişti YF sebebiyle. mecbur geri döndüm ama ben ttnet sağolsun. 10 gündür kullanıyorum ban falan yok bakalım şimdilik. wispy gün içinda aynı şey banada oldu 6-7 kere. ems08 kullanıyorum bende. 24 denedim yada 10, ikisinde geçmişti bende sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Lopeth 10€ luk enhanced paket aldım. Daha önceden kullanmıştım biliyorum yani nasıl çalıştığını genel olarak YF'nin. Ems 07 ve 08 denedim. 100 ms ama paso 20 sn de 1 5 sn lik freeze lag işte. YF'den tam verim alan biri şu buffer size, keep alive interval, initial post size minimum post size falan paylaşabilir mi acaba rica etsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 wispy son dediklerin nedir bilmiyorum. nasıl yapacağımı söyle yardımcı olmaya çalışayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 YF ana ekranda properties settings ya da ayarlar herneyse ona tıklayıp sağ tarafta altalta kutucklar içinde değerler yazması lazım. O değerleri söyleyebilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Teşekkürler. Demek ki bundan dilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Yarım saat kadar önce lag başladı, anlamadım poff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Bir tek bende sorun herhalde poff :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 1055 kişi sıra var öghh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Seperate said: 1055 kişi sıra var öghh nere? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Net çöktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 YF kullanarak 08 no'lu sunucudan bağlandığımda feci sıçıyor bağlantı, Almanya üzerinden deniyorum şimdi (10 ve 06) 150ms civarı ama gecikme var bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 çok kötü idd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 2-3gündür sektirmiyodu internet ne güzel 25m naxx yapıodum.. 5-6gibi bi gitti net hala 2k 3kms dc ler falan öldü bildiğin net... varmı aynı sorunu olan? paso disconnect oluyorum deli lag spike var ayrıca loadingte DC yiyorum falan.. yalan oldu pazar eğlencesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ya sadece benim sorunum değildir herhalde ama, her şey iyiyken WG ye giripte savaşın yoğun olduğu yere gelince YF 150 ms bile gösterse oyunun gösterdiği ms 6k falan oluyor.. Birde değişik türden bi lag, herkez oynuyor koşuyor ben arada geziniyorum ne kimseye vurabiliyorum ne de kimse bana. Kaleden çıkıp biraz ilerleyince düzeliyor... Online oyunlarda high population u seven biri olarak 200 kişinin savaştığı bir ortamda bende bir şeyler yapamıyacakmıyım :( hiç umut yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Öyle durumlarda hemen alt-tab yapıp YF grafiklerine göz atmak faydalı oluyor. Yoğun bilgi akışı olan bosslar (4-horseman veya thaddius gibi) ve wintergrasp bölgesinde, YF yetersiz kalıyor. Bunu 256kb/s'lik hesabı kullanan birisi olarak söylüyorum, çünkü grafik 300'lerig görmeye çalışıyor ama başaramadığından oyunda anlamsız takılmalara yol açıyor. 512kb/s bosslar için gayet yeterli olur ama wintergrasp konusunda şüphelerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar