Seperate Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 tamamıyla blizzard alakalıydı dün gece olan sorun herkes generalden ağlıyordu ztn bu sabah 90 ms ile güne başlaynca sevindim hell yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 AmoRPHouS said: Bu sefer olay blizzarddan kaynaklanıyor büyük ihtimalle , çünkü yabancılar da isyanlarda. Blizzard ile alakası yok , yabancıların isyanı 30 pingten 70 ping e çıkmaktır. Beni oynadığım server hollanda üzerinde. YF siz girdiğimde 1000 ila 4000 arasında ping oluyor ve DC oluyorum sürekli. YF (Fransa) açtığımda ise 150-200 ping. Demek ki Türkiye - Almanya ve Hollanda arası GG . Sonuç olarak sorun Telekom'da. Bizim nesil bu şekilde gider arkadaşlar. Telekomdan bi bok olmaz. Evinize gelen telefon kablolarına bakınca anlarsınız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 janis said: AmoRPHouS said: Bu sefer olay blizzarddan kaynaklanıyor büyük ihtimalle , çünkü yabancılar da isyanlarda. Blizzard ile alakası yok , yabancıların isyanı 30 pingten 70 ping e çıkmaktır. Beni oynadığım server hollanda üzerinde. YF siz girdiğimde 1000 ila 4000 arasında ping oluyor ve DC oluyorum sürekli. YF (Fransa) açtığımda ise 150-200 ping. Demek ki Türkiye - Almanya ve Hollanda arası GG . Sonuç olarak sorun Telekom'da. Bizim nesil bu şekilde gider arkadaşlar. Telekomdan bi bok olmaz. Evinize gelen telefon kablolarına bakınca anlarsınız zaten. olayların yüzde 90nı ttnet alakalı ztn de dün blizzard alakalıydı 4k ping olması atar yapmayalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 baska bir sey sorayım hard disk yandı degistirdim yani makina format yedi simdi 2 tane 512 ddr ram vardı.1 tane 1024 ddr2 aldım dalaranda fps 0,3 gördüm degistirdim eskilerle eh bu daha iyi oldu bunda 0,7 gördüm sonuç olarak eskiden bu kadar dusuk fps yaşamamıstım. Bunun sebebi nedir ekran kartının son driverını indirdim. Bide mesela dün naxa girim 25 lik orda takılma olmuyordu ama mesela öldüm mezarlıkta reslenicem yine takılıyordu, bugün yeni ram gelicek yani 2048 olucak ramlar ana kart o kadar destekliyor yine bu sekilde kasarsa baska nerde sorun olabilir. Makina eski p4 3000 ama yeni hard diskten önce 3,5 yıldır format yemeyen makinada bu kadar dusuk fps almıyordum. Bunda almaya basladım yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hozceri said: baska bir sey sorayım hard disk yandı degistirdim yani makina format yedi simdi 2 tane 512 ddr ram vardı.1 tane 1024 ddr2 aldım dalaranda fps 0,3 gördüm degistirdim eskilerle eh bu daha iyi oldu bunda 0,7 gördüm sonuç olarak eskiden bu kadar dusuk fps yaşamamıstım. Bunun sebebi nedir ekran kartının son driverını indirdim. Bide mesela dün naxa girim 25 lik orda takılma olmuyordu ama mesela öldüm mezarlıkta reslenicem yine takılıyordu, bugün yeni ram gelicek yani 2048 olucak ramlar ana kart o kadar destekliyor yine bu sekilde kasarsa baska nerde sorun olabilir. Makina eski p4 3000 ama yeni hard diskten önce 3,5 yıldır format yemeyen makinada bu kadar dusuk fps almıyordum. Bunda almaya basladım yardımcı olursanız sevinirim. buna tek bir sebep göstermek zor sanırım.dalaranda sanırım herkes gibi düşük fps sorunu normal,genel olarak bir sıkıntı varsa harddisk birleştirmeyi tavsiye ederim,aç cpu yu fan ı bir temizle ,o da ii gelebiliyor ,spyware vs gibi ıvır zıvırlar olabilir makinayı kastırabilen onları temizleme bir şekilde antivirüs,antispyware vs.tam emin dglm ama ramlerle oynadıktan snra sıkıntı oldu demişsin,belki ramlerin timingleri falan bozulmştr gerçi çok donanımı vs bilmeden çok fazla yorum yapamıcam ,bilindik şeyleri saydım umarım yardımcı olmuşumdur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Cuma gününden beri oyun oynatmıyor bu net. 3 gündür raid yaparken boss fightlar da gg oluyor yf bile. Boss fightların dışında 200-300 ms yf ile ama dediğim gibi boss fightta gg. Yf siz zaten 1k-10k arasında değişiyor, çok nadiren 1k altına iniyor. Hala bu tür sorunlar yaşayan var mı yoksa benim netime mi has nedir bu durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 aynen four horseman'i kesemedik, fighta basladıktan bi kac saniye sonra raidin yarısı dc oluyo. ilginc bi olay gercekten addonsuz falan denedik bisey farketmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 oh be yurda dondum 100 ms le oynuorm fıstık gibin. :D ama ewdeykende bendede oynanmıodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Abi iki gündür 500-550 ms gösteriyor bir lag var en az 1k-2k ms varmış gibi, ne iş anlamadım :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Pyro said: Cuma gününden beri oyun oynatmıyor bu net. 3 gündür raid yaparken boss fightlar da gg oluyor yf bile. Boss fightların dışında 200-300 ms yf ile ama dediğim gibi boss fightta gg. Yf siz zaten 1k-10k arasında değişiyor, çok nadiren 1k altına iniyor. Hala bu tür sorunlar yaşayan var mı yoksa benim netime mi has nedir bu durum? Benim hep böyle raid fln yapamıyorum artık.. anca 5 man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 high pop serverlardaki server lagi olmasin o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 wintergrasp battle olunca msler fırlıyor baya <: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 kesin bir yerde verilmiştir bu olay ama yinede koyayım zararı olmaz http://elitistjerks.com/572499-post199.html ciddi bir düşüş oldu benim ms de. Belki sizde de işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Rikkie said: Abi iki gündür 500-550 ms gösteriyor bir lag var en az 1k-2k ms varmış gibi, ne iş anlamadım :| aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ankara yine iptal bu gece. ÇOK YAŞA TTNET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 78 li ip aldım yine de 500 ms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yf bağlantıyı kesiyor sürekli, normal bağlantı da sürekli kesiliyo, noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Bir haltlar var bugün.. .. her zamanki gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Ahaha avrupa christmasa giriyor bir anda bizim denizaltı fiberoptikler bozuluyor Geç bunları artık TT :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Hala patlak 78 li ip alıyorum onda da patlak. Ne oluyoruz anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 YF, server ems08, 90 ms 3-4 saattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ya çok ağır küfür edicme 11k ms nedir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Phlox said: YF, server ems08, 90 ms 3-4 saattir Olay budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 4horseman hc de fight başlar başlamaz dc oldum bugün. yf açtım basic paket o zaman da 15 20 sn geriden takip ettim fightı. sonra recountu kapattım baya farketti rahatladı. sanırım 4 ayrı bossun bişeylerini tutmaya çalışıyor o fightta inanılmaz kastırıyor lag oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 evet recount u 4horsemen de kapatmayı unutunca raid in wipe olmasını ümit etmekten başka yapacak bişi kalmıyor, yada ninja relog :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar