QoS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 akşam 200 pinge çıkıyor, gece 12 den sonra 100 e düşüyor, allahın cezası tt yüzünden bu oyunu almayacam, sabahın 6 sında giriyorum 80 ping, kahrolası yurt dışı bağlantıları hiç düzelmeyecek bende single player oyun oynayacam bu olacak yani başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Tık yok bu akşam, tamamen iflas olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 mulgear6 said: abi kapatın YF yi daha iyi ms alıyosunuz dfg aynen. yf ile giriorm 300 - 400 ms. yfsiz giriorm 150 msde stabil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Poff yf kullansam da kullanmasam da 200-300ms arası gidip geliyor, spikelar da cabası. YF kullananlar hangi sunucuyu kullanıyor arkadaşlar? 23 ve 10 süperdi, şimdi otomatik arama listesinde üstlerde çıksa da pek iyi değiller :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Kimse birşey yazmadığına göre herhalde sorun bende sadece. 100-200ms arasında gidip geliyor ama bariz bir gecikme var. YF'da denemediğim sunucu kalmadı, sanki pek etkisi yok artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bendede war aynısı ama bunla yaşamayı ogrenmeye calısıorm. sanki hiç duzelmicek gibi cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 yagmur yagio hafiften dogaldir pingin yuksek olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 HAHAHAHA gemilerden soora şimdide yagmur neti yavaslatıo. sadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 inanılmaz bi lag var bende ya, öğlenen sonra hiçbir şekilde oynanmıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 normalle dc fest oluorum freedom la 80 ms var suanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Freedom'a rağmen azıttı bende. 8k filan görüyorum, oynanacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Başka kimsede yok mu sorun? Allah allah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 YF kullananlar, bağlandıkları sunucunun numarasını yazabilir mi arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Bende de lag sorunu var bugün anormal bir şekilde. Ne normal ne yfli, ikisinde de çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 2 gündür çok kötü bende de; instance larda özellikle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Bugün wow haram bana. Ulan sabahtan da bugün 80 olacağım diye kafaya koymuştum. Bir bakım, bir lag canıma tak etti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bizde YF alternatifimizi yazalım bari:D http://www.pimpmylatency.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Daha yeni ödedim 3 aylık YF parasını abi, bitince söz deneyeceğim :D Bu arada YF kullananlar, bağlantıkları sunucu numaralarını yazabilir mi? Fransa için yıllardır kullandığım 23. sunucu bu aralar iyi sonuç vermiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 raistlinthewiz said: bizde YF alternatifimizi yazalım bari:D http://www.pimpmylatency.com Serverleri sen mi sağlıyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bu aralar latency , lag spike yasiyan varmı? saat 13 ten 22 sularına kadar oyuna bile giremiyorum ben lagspike ve yüksek latency yüzünden login screenden atıyo beni wow :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Hem de ne biçim spike, lag var yav. Şu anda denemediğim sunucu kalmadı YF'da, hiçbirinin farkı yok. 3-4 gündür yurtdışı çıkışlarında sorun var diyor telekomdaki elemanlar, ne zaman düzelecek diye soruyorum bilemiyoruz efendim diyorlar. Ulan sorun varsa hep olur, kimi zaman iyiyken kimi zaman niye kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Benim bar hep yeşil bu aralar, arada saçmalıyor 15 20k ms yazıyor, sonra modem resetliyorum mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 YF kullanıyor musun deadwall? Evetse sunucu numaranı söyler misin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 deadwoll said: raistlinthewiz said: bizde YF alternatifimizi yazalım bari:D http://www.pimpmylatency.com Serverleri sen mi sağlıyorsun :P su anda Genjuros'da oynuyorum (almayna) ama fransdan vps kullanıyorum ( www.gandi.net ) . 200ms fln sabit. ama bıtmek uzere gandı ve almanya tabanlı bır sunucuya gececegım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ben başka bi yf alternatifine geçtim www.lowerping.com memnunum şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar