Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency / Lag Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
akşam 200 pinge çıkıyor, gece 12 den sonra 100 e düşüyor, allahın cezası tt yüzünden bu oyunu almayacam, sabahın 6 sında giriyorum 80 ping, kahrolası yurt dışı bağlantıları hiç düzelmeyecek bende single player oyun oynayacam bu olacak yani başka bişey değil.
Mesaj tarihi:
Poff yf kullansam da kullanmasam da 200-300ms arası gidip geliyor, spikelar da cabası.

YF kullananlar hangi sunucuyu kullanıyor arkadaşlar? 23 ve 10 süperdi, şimdi otomatik arama listesinde üstlerde çıksa da pek iyi değiller :(
Mesaj tarihi:
Kimse birşey yazmadığına göre herhalde sorun bende sadece.

100-200ms arasında gidip geliyor ama bariz bir gecikme var. YF'da denemediğim sunucu kalmadı, sanki pek etkisi yok artık :(
Mesaj tarihi:
Daha yeni ödedim 3 aylık YF parasını abi, bitince söz deneyeceğim :D

Bu arada YF kullananlar, bağlantıkları sunucu numaralarını yazabilir mi? Fransa için yıllardır kullandığım 23. sunucu bu aralar iyi sonuç vermiyor :(
Mesaj tarihi:
bu aralar latency , lag spike yasiyan varmı? saat 13 ten 22 sularına kadar oyuna bile giremiyorum ben lagspike ve yüksek latency yüzünden login screenden atıyo beni wow :(
Mesaj tarihi:
Hem de ne biçim spike, lag var yav. Şu anda denemediğim sunucu kalmadı YF'da, hiçbirinin farkı yok.

3-4 gündür yurtdışı çıkışlarında sorun var diyor telekomdaki elemanlar, ne zaman düzelecek diye soruyorum bilemiyoruz efendim diyorlar.

Ulan sorun varsa hep olur, kimi zaman iyiyken kimi zaman niye kötü?
Mesaj tarihi:
deadwoll said:
raistlinthewiz said:
bizde YF alternatifimizi yazalım bari:D
http://www.pimpmylatency.com

Serverleri sen mi sağlıyorsun :P

su anda Genjuros'da oynuyorum (almayna) ama fransdan vps kullanıyorum ( www.gandi.net ) . 200ms fln sabit. ama bıtmek uzere gandı ve almanya tabanlı bır sunucuya gececegım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...