yav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 var mı merak ettim. bugün açtım sesini, mesajdır çağrıdır unutmuşum resmen garip geldi telden ses çıkması o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ben daima değil amam genellikle sessizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 kesinlikle beni de say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 son 4 senedir hiç sesi açık kullanmadım telefonumu, cebimde titremesi hoşuma gidiyor sdffsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 telefon kullanmaya başladığımdan beri.. sevmiom öle ötmesini. hele dışardaysan daha kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Titreşimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 BENİM SESLİ ÇÖKERTME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 çok çok nadir sesli .yani uyuyorumdur birisi kaldıracaktır beni o zaman . yoksa titreşim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Telefon hep kapalı. Kontör yüklemedim diye hattımı kapatan Turkcell'i de anıyorum bu vesileyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 duyabilsem sessizde kullanırım ama olmuyo =/ aramaları falan bazen duyuyorum ama mesajları hiç duyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Hayır hadi sizinki bir nebze normalde titreşimi kapatan da var. Manyak mıdır nedir bu insanlar. Öyle cebinde duruyor. Adamla iletişim kurabilmen sadece tesadüf oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bende kapanmıyor titreşim, kapamak istersen illa melodi olacak yani. Çok eskiden kullanırdım sesli (Happy Tree Friends'in tema müziği çalıyordu sdf), bayadır titreşim. Yürürken aranırsam hisedemiyorum da ama, çok küfür yedim öyle ama zır zır dinleyemem o melodiyi. Gerçi bilmiyorum sesli olsa ne çalar o da var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 slm nbr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ben. telefonu aldığım gün dışında ses çıkardığını (alarmlar dışında) duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bi ara öyleydim dövecek gibi oldular beni değiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=8XLRQdPxxzU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 benimki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 titremenin sesiyle yetinenlerdenim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bu müzüü sevmiyorum ki benim ki çevirmeli telefon sesinde dııırn dııırn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 dısardayken calınca cepten cıkarana kadar utanıyorum o yuzden hep sessizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 HERE I COME TO SAVE THE DAY! B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Archangel_ said: son 4 senedir hiç sesi açık kullanmadım telefonumu, cebimde titremesi hoşuma gidiyor sdffsdfsdçok tatmin olmuşa benziyorsun dsasdadasddasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 beni de sayın bu topluluk içinde.aldığım zamandan beri hep sessizde.alışamadım melodiye falan, titreşim her daim en iyisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bir ara Imperial March çalıyordu seneler önce, telefonu değiştirdim, o gün bu gündür titreşimde kendisi. Sessiz böyle, açmak istemediğim zaman duymamazlıktan gelmek daha kolay oluyor heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar