Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 O kadar tembelleştim ki üşendiğimden dolayı "nasıl olsa çalışmadım kesin kalırım"(ki çalışmamamın nedeni de tembellik) diye düşünüp vizelere girmemeye falan başladım. acıktıgım halde sandalyeden kalkıp mutfağa bile gidemiyorum bütün gün çişimi tutuyorum falan. ne oldu bana ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 pc'nin zararları;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 oha benden tembelleri de varmış (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 hayatı kal'a alman için illa burnunun sürtünmemesi gerektiğini falan idrak et . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 tembellik bi yana erken yaşta prostat olursun ona ögre . :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 yaninda bos bidon bulundur.. ole cok sorun olmuyor. bide kalktigin zaman evdeki butun abur cuburlari cekmecelerine SAKLA. boylece aciktigin zaman bulursun, yersin. ama eger gercekten acsan ye sonra ac kalirsin.. ben biraz once 3 aylik halley buldum mesela. sanirm 3 aylik, daha eski olmasinda. saka bi yana.. neyse. tembel olma, calis paslanma demir isle falan iste. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 silkin ve kendine gel önce karnını doyur sonra işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Longshanks said: O kadar tembelleştim ki üşendiğimden dolayı "nasıl olsa çalışmadım kesin kalırım"(ki çalışmamamın nedeni de tembellik) diye düşünüp vizelere girmemeye falan başladım. acıktıgım halde sandalyeden kalkıp mutfağa bile gidemiyorum bütün gün çişimi tutuyorum falan. ne oldu bana ya =( üniversite 2 yada 3. sınıf seziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 doğru üni 3. sınıfım dskşfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 kız bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 çiş tutmak zevklidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 kermit said: kız bul kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 hayret "montla sıç" esprisini patlatan olmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 patlattın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 kacinci sinifsin ben 2 inci sinifta ole bi donem yasadim 8 ders aldim 6 tane f 2 tane d+ wardi walla cok buyuk bi zarari yok super huzur bagliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 oblomov bende şu versiyonu var. işi hiç sallamıyorum. sonra son gğn son dakikada işi teslim ediyorum. herkes çalışıyorum falan zannediyor.. genelde rahat bi adamım yani.. ama bigün bi patlayacam feci olacak.. ondan korkarım.. du bak ne diyecektim. bizim bi arkadaş vardı. aslında hala var bu arkadaş ama yüzünü gören yok.. adam hayattan koptu valla bu tembellik (ve knayt onlayn) yüzünden. 8.senesi okulda, af öğrencisi kendisi. hala sınava falan girmiyor. iş sallama değil de tembellik üstüme sindiğinde kafatasımı açıp beynimi tokatlamak geliyor içimden. Vicdan azabı çekenlerdenseniz ve tembellik yaptığınızda kendinizden nefret ediyorsanız eğer bu işe yarıyor. beyaz bi tahta alın evinize.üzerine yapılacak işleri ve tarihleri yazın. gördükçe zati onları cinler tepenize binmeye başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 akşamları normalde en geç 21:15te bayılıyorm (iş sonrası spor) sabah uyanamıorm 10-11 gibi gdiorm işe öeh babam afedersiniz skerticek beni yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Klasik 2.sınıf sendromu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ben de temebelleştim. yani ders konusundan en azından. proje yaparken sabaha kadar bile oturuyorum ama sınav için soru çözeceğim zaman 15 dakkada bir masa başından kalkıyorum. şimdi tatile falan giriyorsan kendini misal her gün spora gitmeye zorla (ben de tembellikten uzun süre - 1 dönem - bırakmıştım yaptığım sporları şimdi tekrar başladım) biraz disiplin olsun psikolojin alışsın bazı şeyleri düzenli ve günlük yapmaya ondan sonra da okul açılıncan bunu derslere uygulamaya çalışırsın heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 sırf evde göbek yapıyorum diye mekik şınav dumbell falan başlamıştım ona da üşendim şimdi. yok mu ilacı bunun ya. herşey beyinde mi bitiyo dsfds yalnız 2.dönem nerdeyse her dersi alttan alıcam belki o zaman değişirim kimbilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 üşeniyorum öyleyse yarın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Longshanks said: sırf evde göbek yapıyorum diye mekik şınav dumbell falan başlamıştım ona da üşendim şimdi. yok mu ilacı bunun ya. herşey beyinde mi bitiyo dsfds yalnız 2.dönem nerdeyse her dersi alttan alıcam belki o zaman değişirim kimbilir yok yaw bişi olmuyo bi kere alttan aldım bidaha alırım noolcakki diyosun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Doing nothing is not as easy as it looks... You have to be careful... Because the idea of doing anything, which could easily lead to doing something. That would cut in to your nothing, and that would force me to have to drop everything. - Jerry Seinfeld :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ombakkombak said: Klasik 2.sınıf sendromu. ayrıca tembellik süperdir tembel olmak bir ayrıcalıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 nedanko lol =) tembellik iyidir ama boşvermişlikle karışmazsa..tembel adam yaratıcıdır,süperdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar