ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 takipsizlik kararı alınıp dosya MEB'e havala edildi boşuna tartışmayın
riglous Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Entel, entellektuel olmaya calisip da olamayan ama onlar gibi konusmaya calisan insana denir. Bu nedenle "entel"in kufur olarak kullanilmasi gayet dogal.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 elaidi said: e ısrarla aydınlanmayanları napalım ayrıca suç duyurusu yargı kararlarına karşı çıkmaktan sanırım.
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 sir said: ne koşulda olursa olsun ayrım yapmaya kimsenin hakkı yok arkadaşlar, kendini üstün görmeye de, tepeden bakmaya da hakkın yok. sen rahat rahat burada yazı yazabiliyosan, bu, bi yerlerde birileri süründüğü, acı çektiği içindir. bütün dünyada böyle bu. o yüzden haddimizi bilelim. ha ben demiyorum ki yediğin ekmeğin yarısını ver. ama herkesin ekmek bulabilmesi için çalış. bu "herkes"in içinde de 70 milyon tane falan insan olsun. "bilmemek değil öğrenmemek ayıptr" diye bir laf var. öğrenmek istemeyen adamın sesi bu kadar çok çıkıyorsa ben gayet de tepeden bakarım onlara. ayrıca bu ülkede benim için çalışan kimse yok, ben de bu hayatı yaşıyorsam kendim çalışıp kazandığım içindir. benim yediğim ekmeği üreten çiftçi beni doyurabilmek için değil ben o ekmeği alıp ona para kazandırayım diye üretiyor.
matama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 anayasa mahkemesinin karari var, onun ustunde avrupa insan haklarinin , turkiyedeki uygulamada hata olmadigina dair karar var. Anayasa mahkemesi acik ve net alamazsin basortuyle diyor, sonrada yok baskani benim memurum isini bilir diyor. Siz gelip bu adami savunuyorsunuz. Adam ozgurlukcu yok u degistirecek vs. En basta ben destekliyorum ama eger ortada kanun varsa o kanunu uygulamayin diyemezsin. Ayni polisin yakaladiginiz hirsizin kolunu kesin Yada trafikte hata yapanlari gasp edin demesi gibi birsey
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 loop said: Yök başkanı hocamdı... Gerçekten iyi bir adamdır.. Hiç kimseye eyvallahı olamayan birisiydi zamanında. Zannetmiyorum ki değişsin.. Yani düşündüğünüz gibi değil.. Boşuna kin kusmayın adama.. (:P) okulda bunun öğrencisi olan herkes çıkıp da sürekli aynı şeyi söylüyor: "çok iyi bir adamdı, überdi, mükemmeldi" sebep? "çünkü fıkra anlatırdı, komikti" eyvallah komik olsun fıkra anlatsın tamam da, ee, necmettin erbakan da komik birisidir?
Burax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 + iyi bir insan olabilir biz tü kaka demiyoruz ki görüşleri yüzünden o makama getirildiği kesin hayatında dekanlık rektörlük yapmamış benim bildiğim kadarıyla yani yönetici bi kişilik değil [yanlışsam düzeltin] amaç belli ilk açıklamaları ortada
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 " İpimizi çekerler. " Olayından sonra herşeyi beklerim.
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 matama gayet guzel yazmis. ayrim mayrim hemen konuyu saptirmayin.
olasýlýksýz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 cicibebe said: bizim işimize gelmeyen ülkenin işine gelmiyor demektir dolayısıyla yanlıştır. çok güzel söylemişsin sana katılıyorum ama bunun sonucu şuna gideceği için de kabul edemiyorum bu milletin elinden seçme-seçilme hakkını mı alalım... herkes kime oy verdiğini ya da vermediğini biliyor ona göre başımıza geleceklerden sorumluluğunun farkına varacaklardır...
Öne çıkan mesajlar