aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Difdenk finalinden 10 almışım. Belki acır da geçirir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 10 :S ortalama kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 @senko : harbi hocam ne yaptın . ne sıkıntın vardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Ortalamayı bilmiyorum da benim ortalamam 20ye geliyo vizeyle beraber. Belki acır hoca, acınacak durumdayım, yoksa yaz okulu yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 sechil said: muhabbetinizin arasına giriyorum ama bende yazmak istedim evde sıkılırmı insan bide insan içine çıkmadıkça yabanileşiosun oda ayrı bi ilginçlik kendimden biliyorum :) asıl evde oturulunca sıkılınır. tabi evde parti modu yoksa. ha mesela şuan sıkılıyorum ben. çünkü bütün arkadaşlarım final çalışıyor... tabi çalışmıyanlarda varda dur ya ben onları niye aramıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 muhah ortam insanı konuştu. :P walla yaklaşık 2aydır okul haricinde evden hiç çıkmadım.(bi yılbaşında başka bi eve gittim o kadar) okula da toplasan 10kere fln uğramışımdır. deli gibi oyun oynuom evde. bi düzine oyun bitirmişimdir rahat. hergün 3-4 film iniyor pcye onları izliom. onlar bayarsa geçiom tv başına history channel, national geographic seyrediom saatlerce vakit geçiyor yani :) bu arada sistem analiz ve dizayn dersinden hardcore kopya çektim. yanımda oturan elemandan tüm soruları aldım çocuk 90küsür bekliyorm dedi. bende öyle bişiler bekliom haliyle :) DD gelebilme ihtimali var yani artık ISE dersinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 nope, kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 geçmiş olsun sizin kütüphanede varsa Schaum's 2500 Differential Equation Problems diye bir kitap var direk sonuca yönelik bir kitap d: ondan çalışırsın bi dahakine hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 21in de başlicak daha finaller hehe bakalım okul uzicak mı uzamicak mı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 hiç beklemediğim yönetim muhasebesinden 80 90 alcam ilk sınav 10 du umarım geçirir ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Yarın fizik finalim var ve hiç ama hiç çalışma isteğim yok. 0 iğrenç bi durum, yarın felaket suçluluk çekicem sanırım. daha 1 konu eksiğim var, ve finalde de zor sorduklarını özellikle söyledi hocalar ama çalışamıyorum, çalışamıyorum, çalışamıyorum. Ne yapıcam hiç bilemiyorum. Biraz gaza gelip 3-5 formül ezberlesem o bile işe yarar ama olmuyo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 tahmin ettiği gibi calculus finalinden 17 aldım, curve 45 çıktı. ilk iki vize hep curve'nin 2-3 puan altı. geçirir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bi dahaki dönem derslerim var 1 tane alttan alamadım var , bana sorun yaratacak mı diye triplere girdim aşırı bir şekilde , stres oldum , yarın da finalim var .pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ardeth said: geçmiş olsun sizin kütüphanede varsa Schaum's 2500 Differential Equation Problems diye bir kitap var direk sonuca yönelik bir kitap d: ondan çalışırsın bi dahakine hehe oha! kendi kütüphaneni bitirdin başka okulların kütüphanesine de mi dadanion artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yarın strategic airline management finalim var, bol şans kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 heycanlı bi hafta beni bekliyo lan. önümüzdeki 5 gün 4 final var negzel. yarın tarih var mesela. en zor sınav da bu zaten. çarşamba lineer perşembe italyanca (bak bu da zor aslında) cuma medeniyetler tarihi (buna da tevratı okuyup girecem. sodom ve gomorrah geyleri çok ilgimi çekio sdfs) sonra da eve gidiyom. ahah süper lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Yarın kimya sonraki gün fizik ile açıyoruz perdeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 sechil said: dasaaa said: hoca insiyatifine kalmış durumdayım tamam veya devam diyecekler. arafta beklemedeyim valla. yarına da 20-30sf yazı yazmam lazım -_-' bi de ödev mi ne varmış.. bu gece 2.00 gibi arkadaşlar gelir, yaparız ödevi sanırım. hmm işlere geri dönsem iyi olacak valla. yine kalıyor muyum ne? bu kadar rahatlıkda görmedim yaww hala buralarda takılıo bak yaa ayy anne gibi olduu :( zuahahha.. lam haklısın aslında amma ve lakin keşke diyorum yarım dönem yataydım sonra başlayaydım master'a.. inşalla ikinci dönem kurtarılabilecek puanlar çıkartabilirim. tek dileğim bu lan! ikinci döneme matematiksel olarak kurtarabileceğim bi not ile başlayabilirsem hallederim ama hmmppfff.. bilmiyorum valla hayırlısı edit: 17,00'a olan ödevi 14,00'da bitirdik, diğerini de okulda yaptık ve 17,08 gibi falan (17,10 olmamıştı o kesin) hocaya verdik.. last min. man! her zamanki gibi =( bu kötü bi alışkanlık ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 marmara üni bsy bünyesinin finallerine 1 hafta kala ipiyle kuşağı takılan öğrencilerin selamıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yarın fransızca var, konuları bilmiyorum çarşamba matematik var çalışmadım cuma bilgisayar var devamsızlıktan kalırım sınavdan geçecek olsam da. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 olasılığa ve milletin tir tir titrediği genetik sınavına birer günlük çalışma ile gireceğim. repleri göreyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 1 günlük çalışmamı yuh! 6 yıldır şu okuldayım toplam çalıştığım süre 1 günü bulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 abov... bir kış günü soğuk bir duşa girmiş gibi oldum repler aktiftablete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 abi kaç gün çalışılır ki sınava ? o gün tek oldupunu düşünürsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Aga sınavdan 30dk önce okulda olucaksın en geç. Orda lobi faaliyetleri yürütüp, muhtemelsorular ve muhtemel cevapları öğreniceksin. Bu taktiği geliştirdikten sonra dersleri vermeye başladım. Yoksa çalışırak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar