Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

final topici

dory

Öne çıkan mesajlar

sechil said:
muhabbetinizin arasına giriyorum ama bende yazmak istedim evde sıkılırmı insan bide insan içine çıkmadıkça yabanileşiosun oda ayrı bi ilginçlik kendimden biliyorum :)

asıl evde oturulunca sıkılınır. tabi evde parti modu yoksa.
ha mesela şuan sıkılıyorum ben. çünkü bütün arkadaşlarım final çalışıyor...
tabi çalışmıyanlarda varda dur ya ben onları niye aramıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

muhah ortam insanı konuştu. :P

walla yaklaşık 2aydır okul haricinde evden hiç çıkmadım.(bi yılbaşında başka bi eve gittim o kadar) okula da toplasan 10kere fln uğramışımdır.
deli gibi oyun oynuom evde. bi düzine oyun bitirmişimdir rahat. hergün 3-4 film iniyor pcye onları izliom. onlar bayarsa geçiom tv başına history channel, national geographic seyrediom saatlerce vakit geçiyor yani :)

bu arada sistem analiz ve dizayn dersinden hardcore kopya çektim. yanımda oturan elemandan tüm soruları aldım çocuk 90küsür bekliyorm dedi. bende öyle bişiler bekliom haliyle :)
DD gelebilme ihtimali var yani artık ISE dersinin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın fizik finalim var ve hiç ama hiç çalışma isteğim yok.
0

iğrenç bi durum, yarın felaket suçluluk çekicem sanırım. daha 1 konu eksiğim var, ve finalde de zor sorduklarını özellikle söyledi hocalar ama çalışamıyorum, çalışamıyorum, çalışamıyorum.

Ne yapıcam hiç bilemiyorum. Biraz gaza gelip 3-5 formül ezberlesem o bile işe yarar ama olmuyo:(
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
geçmiş olsun
sizin kütüphanede varsa Schaum's 2500 Differential Equation Problems diye bir kitap var direk sonuca yönelik bir kitap d: ondan çalışırsın bi dahakine hehe

oha! kendi kütüphaneni bitirdin başka okulların kütüphanesine de mi dadanion artık?
Sosyal ağlarda paylaş

heycanlı bi hafta beni bekliyo lan.
önümüzdeki 5 gün 4 final var negzel.

yarın tarih var mesela. en zor sınav da bu zaten.

çarşamba lineer
perşembe italyanca (bak bu da zor aslında)
cuma medeniyetler tarihi (buna da tevratı okuyup girecem. sodom ve gomorrah geyleri çok ilgimi çekio sdfs)

sonra da eve gidiyom. ahah süper lan.
Sosyal ağlarda paylaş

sechil said:
dasaaa said:
hoca insiyatifine kalmış durumdayım

tamam veya devam diyecekler. arafta beklemedeyim valla.

yarına da 20-30sf yazı yazmam lazım -_-'

bi de ödev mi ne varmış.. bu gece 2.00 gibi arkadaşlar gelir, yaparız ödevi sanırım. hmm

işlere geri dönsem iyi olacak valla.
yine kalıyor muyum ne?

bu kadar rahatlıkda görmedim yaww hala buralarda takılıo bak yaa
ayy anne gibi olduu :(

zuahahha.. lam haklısın aslında

amma ve lakin keşke diyorum yarım dönem yataydım sonra başlayaydım master'a.. inşalla ikinci dönem kurtarılabilecek puanlar çıkartabilirim. tek dileğim bu lan!

ikinci döneme matematiksel olarak kurtarabileceğim bi not ile başlayabilirsem hallederim ama hmmppfff.. bilmiyorum valla

hayırlısı

edit: 17,00'a olan ödevi 14,00'da bitirdik, diğerini de okulda yaptık ve 17,08 gibi falan (17,10 olmamıştı o kesin) hocaya verdik.. last min. man! her zamanki gibi =( bu kötü bi alışkanlık ama)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...