aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Helyum gazı vermeye çalışıyo konuklara. Bi tane yabancı hatun var, gayet rahat kabul etti. Bizim Türkler türlü salaklıklarla gazı çekmemeye çalışıyoplar. Bi tane hatun tamam çekiyorum dedikçe üflüyo şimdi boruyo. SAlaklar.. Sinir oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Ben de izledim malesef. O kız neyse de, esra ceyhan tamamen ziyan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 beyaz showu artik sevmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Beyaz Show'un bi olayı kalmadı zaten.. Vakit ziyanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 wips yerinde wips yok allah allah nasıl olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 beyaz show dan daha iyisi yok şuan beyaz da olayın zirvesinde yani.bence gayet güldürüo ve eglendiiro.tabi insanların espri anlayışı aynı olamaz.ama ziyan demek ve bi olayı kalmadı demek ağır olur ayrıca yabancı bayan bir melekti.bir insan daha ne kadar güzel olabilir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 valşla hafta sonlarına program kalmdı iyice. zaten hacı yatmaz tam bi facia. öeğh.. midem kalktı bak adını anınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Artık nerdeyse 24 saat aşiret , mafya , aile,... dizileri yayınlayacaklar dizilerde bir kısır donguye girdi arada boyle showlar felan yine iyi geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 jonq said: Artık nerdeyse 24 saat aşiret , mafya , aile,... dizileri yayınlayacaklar dizilerde bir kısır donguye girdi arada boyle showlar felan yine iyi geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 yok olm öyle demeyin genco var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 neyi saçmalık helyumun ben acaip güldüm yarıldım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 O melek gibi hatunun adı ne?Zira kendimden geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 züleyha portorikiyan. ermeni asıllı porto rikoluymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 fede said: neyi saçmalık helyumun ben acaip güldüm yarıldım hatta. Saçmalık konukların davranışları. Çekiceksin sesin değişicek, hep beraber gülünücek, biticek olay. Sanki zehir veriyomuş gibi gazı çekmemek için türlü şeyler yapıyolar. Yabancı hatun ne kadar rahattı. Güldü bitti olay. Sonra gitar çalan şarkıcı adam da öyle. Ama ik ikadın kıl etti beni. Bizimkilerin kendilerine güvenleri mi daha az neden böyle yapıyolar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 RamsesII said: O melek gibi hatunun adı ne?Zira kendimden geçtim safda eşsiz bir ramses klasiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 aga her gördüğün hatunda kendinden geçerse sabah akşam pantolon yıkamak zorunda kalcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 hatun gerçekten başarılıydı yani.kedi gözlülere karşı bi ilgim var zaten ayrıca beyaz show a laf edilmiş.katılmıyorum valla gayet başarılı adam.tam tersi daha onceleri bu kadar iyi değildi.son zamanlarda olayı aştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ben olsam bende çekmem rezil olursun hoş şova ne gitcem onada gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar