sehzade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 yaw ben nasıl yapılcagını ögrendim . ama bir iki şeyde tereddütüm war . yane simdi bn alcohol 120 programıyla bi ps2 oyununu dvd ye yazıp ps2 de oynasam ps2 zarar görürmü , bozulurmu? ince kasa bide galiba . pöff oyunu da hiç bi yerde bulamıyorum . yardım ederseniz sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mor tabanlı dvd kullanacaksan kaliteli bir marka olmasına dikkat et + yazabileceğin en düşük hızda yaz bir sorun çıkmaz. En son aldığım dvd r - lerle 2x yazıyorum mis gibi rahatladı makine (eskiden 4x le yazıyordum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 alcohol haramdır bir. iki kısaca oyun kopyalamak istiyosun normal kopyalama işlemi yap sorun olmaz makinan kolay kolay bozulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ok 2nizede tskrler . alkolün haram oldugunu bilioz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bu islemi yapmak yasal deildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 haha bonepart ne güzel söylemiş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 pardon yasal olmadıgını bilmiodm. ama bi sorum daha olucak . arklar narutonun filmlerini filanda dvdye çekmemi istiyor . bana kaliteli cd marklarını söleyebilirmisiniz. bi maxell var bide virberton mu öle bişi wardı galiba . simdiden tskrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 verbatim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 he teşekkürler :D bnde diom v le baslıyodu ama gersini tutturamamısım :) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 TDK var mis gibi. verbatim hiç rastlamadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ok tskrler . maxell verbatim tdk bu üçünden birini alırım :)c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 700mb dan küçük oyunları cdye çeksek ps2 okurmu yada lensi için sorun olurmu acep bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar