Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quiknet - Superonline Fiberoptik

Crawler

Öne çıkan mesajlar

teşekkür ettim yalnız quiknet sitesinde gezerken sıkça sorulan sorular kısmına göz attım, telefonla ilgili bir ton bilgi vardı yok efendim işte hattı splitter ile ayırmacalar falan :)

şimdi ayağımı denk almak istiyorum niye? çünkü kapatmak kolay da açtırmak sorun kapattırdıktan sonra quiknet'i aradığımda aa sizde telefon yok öyle takamayız dedikleri vakit iptal olurum :P
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:

acil cevaplanması gereken bir iki sorum var şimdi 1 haftaya kadar ev taşıcam. taşınacağım yerde quiknet var bende abonesi olmak istiyorum haliyle ancak

1)çıkarken mevcut adsl aboneliğimi kapatıcam ne istiyorlar? çok uğraştırıyolar mı?
2) sabit hattımı da kapatmak istiyorum ancak quiknet çalışırken sabit hatta ihtiyaç duyuyor mu ? eğer öyle bir durum sözkonusu ile nakil ettiricem.

sanırım bu kadar :p

1- bu sorularınınc evapalrını tam wall of text oalrak önceki sayfalarda vermiştim aramaya inan lan :P

2- şu an turkcell/superonline da çalışıyorum. ama sizin tabirinizle quikcnette çalışıyorum. soru ve sorunlarızın için bana pm atabilirsiniz..

3- iptal ettireceğin adsl hattı için indirim ve beleş kullanım alabilirsin. ayrıntısı için www.sueperonline.net ya da ben :P
Sosyal ağlarda paylaş

ya 20 mbt diosunuz da o bişi diil. kinge 100mbt vericektim. nasılsa ilk 2 ay 9.99TL diye. 2. ayda 20mbt'e çekicektim sistemden. king tereddüt etti, 20 olsun dedi, ben de bişe demedim :)

quiknet başlatmak isteyen arkadaşlar olursa hiç uraşmayın bayiyle bilmemne ile. bana pm atın hallederim.

sorun işte, adam aradı 1 dk görüştük. gerekli bilgilerini verdi, aboneliği başladı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

valla quicknet e kurban olası geliyor insanın bir haftadır şehir dışındayım bulunduğum mekanda smile adsl var salı gününden beri her 3-5 dakikada bir bağlantım kopuyor teknik destek diye koydukları adamların tek yaptıkları

-evet görüyorum sürekli düşüyorsunuz neden acaba

diye bana sormak sonra süper akıllı bir tanesi, gidip bir modem alsanız onunla deneseniz gibi dumur bir fikir ileri sürdü.

Smile bendede var, ben sadece bende oluyor sanıyordum. Bağlantı sürekli olarak kopuyor arada. Kıl oldum. Fiyat iyi gerçi de, 1 mbt sınırsız 35 ytl, ama görünce 4 mbt sınırsız 49 tl ağlayasım geldi.

Kopma neden oluyor bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

ilk gonderdigim macbooktan yaptıgım testti.

simdi desktopı kurdum evde, onla da kablosuz baglanıyorum aldıgım sonuc

torrent programları icin port forwarding yine adsl modemlerde yaptıgımız sekilde mi oluyor? bu konuda ö.m lesirsek iyi olur =)

bir de pingtest diye birsey varmıs onun da sonucları asagıda

Sosyal ağlarda paylaş

Efrasiyab said:

Açtım Fatihi sordum, mümkün değil dediler, o kadar oku sen 13 sayfa, gezerken quiknet'in siştesinde salyaların aksın 10-20 mbt hızı görünce, soınrada mümkün değil desinler. Ağlamak istiyorum sayın seyirciler.

Dragonmax, tahminin kaç yıl sonra gelir buraya?

canım benim ben d fatihte oturuyorum. oraya asla ve asla gelmez. oranın alt yapısı felaket ötesi. çok zor. ayrıca fatihte isen adsl yeterli benden sölemesi.. ben adsl kullanıyorum, 7,5mbt hızım var net.. çünkü avrupa yakasının en iyi santrali fatih bölgesinde ve santral de hepimize çok yakın :)

--

nuwanda said:

Dragonmax said:

ne bu quiknetmi ??

evet abi bu sabah baglanti acildi

yannız okadar upload olması zok garip. 10mbt down 1mbt up veriyoruz. 20mbt down'a 5mbt up veriyoruz. seninki abarmış. neyse ses çıakrma :)

--

Holy said:

Acıbadem bölgesine gelince bana haber verin diye mail atsam ya da arasam böyle bir hizmetiniz var mı dragonmax?

[email protected] irt bilgilerin ve adresin mail at. altaypı kurulacakalr listesinde öne alınsın

--

nuwanda said:

ilk gonderdigim macbooktan yaptıgım testti.

simdi desktopı kurdum evde, onla da kablosuz baglanıyorum aldıgım sonuc

torrent programları icin port forwarding yine adsl modemlerde yaptıgımız sekilde mi oluyor? bu konuda ö.m lesirsek iyi olur =)

bir de pingtest diye birsey varmıs onun da sonucları asagıda

kablosuz 21mbt alıyorsan sende 100 var o zman dicem.. şöle sölim

20mbt > kablolu > 19,5 mbt alırsın
20mbt > kablosuz > 14-15mbt alırsın
100mbt > kablolu > 95-98mbt alırsın
100mbt > kablosuz > 54mbt max alırsın

senin internetin bi garip. bence o değerlere çok inanma :p
çünkü geçenlerde de bi adsl abonemiz aradı, adam 8mbt tarifede. adam hız testi yapıo 164mbt çıktı. screenshootı var bende :) ama adam 10kbps sayfa açıyo ahah
ha birde port forwarding için gerekiyosa yardım ederim tabi. ya da abone no ver ben açim burdan vsvs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...