D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Site harici binalarada hat döşemeleri için gerekli maliyeti karşılamak adına bi kampanya başlatsalar para veririm ya bizde fiber istiyoruz arkadaşlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 SeaGle said: Bizim site daha bu yıl yapıldı. Herkes evin ilk oturanı, daha boş daireler var fln. UUU ZENGİN DETECTED tabi siz de her yeni yapılan siteye kapak atıyorsunuz ki "her komşuya bir tente" mottosu sürsün eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Şişli Merkez Mahallesi'nde fiber kullanan var mı? 20mbit alabiliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 goldbären said: SeaGle said: Bizim site daha bu yıl yapıldı. Herkes evin ilk oturanı, daha boş daireler var fln. UUU ZENGİN DETECTED tabi siz de her yeni yapılan siteye kapak atıyorsunuz ki "her komşuya bir tente" mottosu sürsün eheheh *kıps* *kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Quadrophenia said: Şişli Merkez Mahallesi'nde fiber kullanan var mı? 20mbit alabiliyor musunuz? fiber de tam alamama durumun varsa ara hattını kontrol etsinler.. Düzeltiyorlar bi günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 haftaya quiknet bağlatcam da, adil kullanım filan var mı bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 CthuLhu said: Quadrophenia said: Şişli Merkez Mahallesi'nde fiber kullanan var mı? 20mbit alabiliyor musunuz? fiber de tam alamama durumun varsa ara hattını kontrol etsinler.. Düzeltiyorlar bi günde Kullanmıyorum şu an ben, merak edip sormuştum. Aslında burada fiber hizmeti var mı yok mu onu dahi bilmiyorum. Şu 850 li numarayı cepten arayınca absürd bir ücret mi geliyor faturaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ya mail atsam mı müşteri hizmetlerine, kutu koymuşsunuz ama aktif etmiyorsunuz mağdur olduk, telekoma abone olmak istemiyoruz o yüzden çabuk olun alt mesajlı? Olm netsiz kalamam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 cep aramış gibi oluyor. Ama oturduğun apartmanda hizmet olsaydi bilmiyor olma şansın pek olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 CthuLhu said: cep aramış gibi oluyor. Ama oturduğun apartmanda hizmet olsaydi bilmiyor olma şansın pek olmazdı Off TT ye kaldık yine o halde. Apartmanda bir kutu felan olurdu sanırım hizmet olsaydı. Superonline ın ADSL hizmeti nasıl peki? Gerçi daha önce TT kullandım şu anki evimde sabit 8mit alabiliyordum hep. Sanırım maceraya gerek yok, TT ye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Superonline'ın adsl'i tt hattından işte yine. tek avantajın müşteri hizmetleri daha düzgün olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Dün kapı çaldı, bi açtım Turkcell kıyafetli 2 tane tip. Turkcell Superonline fiber internet altyapı çalışmalarımızı tamamladık, tanıtım yapıyoruz ilgilenir misiniz dediler. Sınırsız 20mbit verin bana dedim. Bugün arayıp randevu alcaklar kurulum için. AAAAAWWWWWWWW YYYYYEEEEEEEEAAAAAHHHHHH Bu arada 24 ay taahhütlü bilmemneli bi paket verdiler ilk 3 ay 10 lira, sonra 50 lira. Yalnız sabit hattınızı da taşıyalım dediler boş bulundum kabul ettim ama Türk Telekom'dan mobil sağlık hizmeti alıyoduk, sağlık sigortası falan aylık 5 liraya. Şimdi o yancak, ceza ödiycez falan. Ortada henüz bi sözleşme falan yok acaba istemiyorum kardeşim ben sabit hat taşınmasını deme şansım var mı şu andan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 arayıp sor bence büyük ihtimal iptal edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Aradım, müşteriler şöyle, müşteri olmayan böyle gelsin dedi, böyle'ye girdim, sadece satış yapıyorum burdan, geri dönmek için 1'e bas dedi, bastım, müşteri no veya telefon no'nu ver dedi, yeter lan diyip mail attım. Zaten gün içinde ariycaklar en kötü o zaman sorarım diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Az önce arayıp randevu aldılar cumartesi günü saat 2'ye. Telefon olayını da sordum, zaten kurulumdan sonra imzalancak sözleşme, orda telefon istemiyorum dersiniz olur dedi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 hadi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Lan kıskandım ühühühü =/ Ben de bugün aradım müşteri hizmetlerini, dün hep sıkıntı vardı sistemlerinde bi türlü halledemedik dün. Neyse aradım bugün anlattım durumu, dedim herkes birbirine paslıyor, bi bilgi almak istiyorum dedim. İki tane numara verdi Bursa bölge bayilerimiz bunlar ordan bilgi alın süre ile ilgili dedi. Aradım benim lokasyona bakanı, o da Bursa altyapı bölümünün numarasını verdi. Orda bi hatun çıktı, dedim böyle böyle ne kadar zamandır sallıyosunuz dedim. Biz 30'ar daireden 2 blok, 60 daireyiz orda, bunların süperonline müşterisi olması ya da ttnete abone olması sizin elinizde tarzı konuştum. Sanki site yöneticisiyim sgadsgsd Kazı işi ile ilgili belediyenin çok uzun prosedürleri var, vakit kaybını yaratan o dedi. Ama 15 gün içinde kullanıma hazır olacak sitenizde kesin dedi. 15 gün daha bekleyeceğim o zaman ama beni telekomun hizmetini almaya mecbur bırakmayın, en kısa sürede halledin fln dedim. İnternetsiz bekleyeceğim bi süre fln dedim işte, bastım duygu sömürüsünü. Bağlasınlar lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 çok ağlamışsın çok dokunmuş onlara, dün yönetim kurulu toplantısında seni konuşmuşlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Abi ben bu adamlara derdimi anlatamıyorum, konuyla ilgili bilgi almak istiyorum dediğimde, Ankara için şu iki yukarıdaki arkadaşın Bursa da görüştüm dediği altyapıdan sorumlu kısımlarının telefonunu bilen varsa bir ÖM atabilir mi lütfen? Ankara alt yapı bölümü evet. Müşteri temsilcisine diyorum, bana zaten internetten gördüğüm listedeki site isimleri sayıyor, ya onları biliyorum diyorum, bizim buraya gelecek mi plan var mı, Zeki Müren'i görebilecek miyiz, anlatamıyorum. Lütfen yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Mail at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 50gb kotayı geçince hızı düşürüyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 SeaGle said: Lan kıskandım ühühühü =/ Ben de bugün aradım müşteri hizmetlerini, dün hep sıkıntı vardı sistemlerinde bi türlü halledemedik dün. Neyse aradım bugün anlattım durumu, dedim herkes birbirine paslıyor, bi bilgi almak istiyorum dedim. İki tane numara verdi Bursa bölge bayilerimiz bunlar ordan bilgi alın süre ile ilgili dedi. Aradım benim lokasyona bakanı, o da Bursa altyapı bölümünün numarasını verdi. Orda bi hatun çıktı, dedim böyle böyle ne kadar zamandır sallıyosunuz dedim. Biz 30'ar daireden 2 blok, 60 daireyiz orda, bunların süperonline müşterisi olması ya da ttnete abone olması sizin elinizde tarzı konuştum. Sanki site yöneticisiyim sgadsgsd Kazı işi ile ilgili belediyenin çok uzun prosedürleri var, vakit kaybını yaratan o dedi. Ama 15 gün içinde kullanıma hazır olacak sitenizde kesin dedi. 15 gün daha bekleyeceğim o zaman ama beni telekomun hizmetini almaya mecbur bırakmayın, en kısa sürede halledin fln dedim. İnternetsiz bekleyeceğim bi süre fln dedim işte, bastım duygu sömürüsünü. Bağlasınlar lan =( abi ttnet kullanmak istemiyorsan superonline dsl'e geç. hatta indirimli paketlerinden birini seç, iki yıllık tahhütlü olanlardan. daha sonra, fiber tamamen geldiğinde hiçbir ceza ödemeden ya da para kesintisi olmadan fiber'e geçiş yaparsın. zaten onlar da arıyor bağlantı aktif olduğunda. bu kazı davası benim apartmanda da oldu yıllar önce. sitede tüm apartmanlara bağlandı bizimkinde kutuyu koymalarına rağmen hat döşemeleri 3 aylarını aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 benjani said: 50gb kotayı geçince hızı düşürüyorlar mı? Kota falan yok,sınırsız.Hızda düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 HaciYatmaz said: SeaGle said: Lan kıskandım ühühühü =/ Ben de bugün aradım müşteri hizmetlerini, dün hep sıkıntı vardı sistemlerinde bi türlü halledemedik dün. Neyse aradım bugün anlattım durumu, dedim herkes birbirine paslıyor, bi bilgi almak istiyorum dedim. İki tane numara verdi Bursa bölge bayilerimiz bunlar ordan bilgi alın süre ile ilgili dedi. Aradım benim lokasyona bakanı, o da Bursa altyapı bölümünün numarasını verdi. Orda bi hatun çıktı, dedim böyle böyle ne kadar zamandır sallıyosunuz dedim. Biz 30'ar daireden 2 blok, 60 daireyiz orda, bunların süperonline müşterisi olması ya da ttnete abone olması sizin elinizde tarzı konuştum. Sanki site yöneticisiyim sgadsgsd Kazı işi ile ilgili belediyenin çok uzun prosedürleri var, vakit kaybını yaratan o dedi. Ama 15 gün içinde kullanıma hazır olacak sitenizde kesin dedi. 15 gün daha bekleyeceğim o zaman ama beni telekomun hizmetini almaya mecbur bırakmayın, en kısa sürede halledin fln dedim. İnternetsiz bekleyeceğim bi süre fln dedim işte, bastım duygu sömürüsünü. Bağlasınlar lan =( abi ttnet kullanmak istemiyorsan superonline dsl'e geç. hatta indirimli paketlerinden birini seç, iki yıllık tahhütlü olanlardan. daha sonra, fiber tamamen geldiğinde hiçbir ceza ödemeden ya da para kesintisi olmadan fiber'e geçiş yaparsın. zaten onlar da arıyor bağlantı aktif olduğunda. bu kazı davası benim apartmanda da oldu yıllar önce. sitede tüm apartmanlara bağlandı bizimkinde kutuyu koymalarına rağmen hat döşemeleri 3 aylarını aldı. Abi dsl bağlatmak istemiyorum, telefon ücreti vermek işime gelmiyor. Kullanmayacağım çünkü telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar