Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quiknet - Superonline Fiberoptik

Crawler

Öne çıkan mesajlar

Ceday said:

nerde yazıo bu baggio? yanlısın olmasın??
propaket tamamen ayrı birsey gibi duruyor.
o kadar kullanıcıya sizin baglatınıza kota koyduk diyemezler zaten.

Baggio said:

Ceday said:

ben 20mb sınırsız kullanıom da.
propaketi anlamadım.

15 Nisan'da "gerçek sınırsız" 20 MBit paket 200 TL olacak, adı da ProPaket olacak. Buna geçmek gibi bir talebin olmazsa da sana 100 GB kota gelecek.

Mevcut çözümler: 15 Nisan'a kadar taahhüt altında kalmadan iptal edip başka bir internet çözümü bulabilirsin, SOL'de kalıp 100 TL'ye 10 MBit ProPaket'e geçebilirsin, ya da yine 100 TL'ye 50 MBit 250 GB kotalıya geçebilirsin.

Ceday sen konuyu tamamen kaçırmışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ceday said:

nerde yazıo bu baggio? yanlısın olmasın??
propaket tamamen ayrı birsey gibi duruyor.
o kadar kullanıcıya sizin baglatınıza kota koyduk diyemezler zaten.

Yorum yaptığın konunun en azından bir son 2 sayfasını bile okumadın mı şimdi sen cidden? Ne "gibi duruyor" sence ProPaket? Sitesinde tüm bilgiler mevcut, okumaya üşendin diye girip link bulmakla uğraşamıycam ama.

Bir ay önce o diyemezler dediğini dediler, kanuni olarak bir ay taahhüt altında kalmadan tek taraflı fesih hakkımız oldu, bugün itibariyle o da bitti. Şimdi üç seçeneğin var; ayda 100 GB'yi geçmeyeceksin (yoksa 512 KBit'e düşeceksin), ya da 30 lira fazla verip 10 MBit ProPaket veya 50 MBit 250 GB kotalıya geçeceksin.

ADSL'den kötü olduğuna da katılmıyorum, ADSL kullanırken verimim (verim dediğim şey: görülen download hızı / teorik max download hızı) %80 civarıydı, yani size 4 MBit bağlantı verdiklerinde aslında 3.2 MBit'e anca ulaşıyorsunuz. Kablonet'e geçtim orada %90-95 arasıydı, fiberde direk %94-96 gibi. Bunlara rağmen, ADSL'de bu hesapla 6.5 MBit'e falan gelen 8 MBit sınırsız tarife 100 TL, bu da fiberdeki 10 MBit ProPaket ile aynı fiyat. Nasıl bir fiyat/performans anlayışınız var anlamadım :p
Sosyal ağlarda paylaş

forum.donanimhaber de 31 sayfa oldu, millet neler yapıyor.

Ben de 2 hafta önce kağıtlara bastırıp superOFFline diyerek bilgilendirme yaptım tüm siteye.

geçen hafta yırtmışlar, yönetim izniyle astırmıştım hem de. Herhalde superoffline'dan birileri yırttı.

Ben burada baggio'nun uğraştığı gibi daha ne olup bittiğini bugün öğrenen insanlarla uğraşmamak için oradan takip ediyorum gelişmeleri.

Tavsiye de ederim herkese. Eylem planları asıl orda dönüyor :).
Sosyal ağlarda paylaş

obl said:

Gelecek ayda fiberi kapatıp biriye geri döneceğim. En çokta apartmanın girişine koydukları 3 milyarlık cihazı nerelerine sokacaklar onu merak ediyorum.

Evet 1 ay geçti ve kapattık superonline'ı

Ama 1 ay geçmesine rağmen, hala o kutuyu nerelerine sokacaklarını bulamadım. Oldumu lan ibişler, rahatladınızmı şimdi!

Olm 56k ile 120 mb 4 patch indirmiş(Street Legal) bir adam duruyor karşınızda. Bana kotamı daynır lan!
Sosyal ağlarda paylaş

gleoddyn said:

Öyle diyorsun ama yurtdışı çıkışlarında ttnet omurgasını kullanıyor bildiğim kadarı ile.:) yani balinaların çiftleşme mevsimi hala tehlikeli.

demek istediğim şeyi güzel anlatamamışım sanırım.
şöyle ki bu şirkete mensup çalışanlar kapıma gelip (her ay) memnun olup olmadığımı soruyorlar, mesela hatlarda bir iyileştirme çalışması olacağını, bu yüzden bağlantımda kısa süreli sorunlar yaşayabileceğimi söylüyorlar, telefonla aradığım zaman modeminizin ışığı yanıyor mu gibisinden salak sorular sormuyorlar.

şimdi daha mı açık?
ttnet diyaloglarını yazmaya lüzum görmüyorum herkes fikir sahibi olduğundan.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şimdi bu adil kullanım olayı hangi tarihten itibaren başladı ? bildiğim kadarıyla 15 nisanda. şimdi şöyle bi durum var.kota detaylarıma baktım şimdi nisan ayında 147 gb indirilen 43te gönderilen var. nisan faturasına nasıl yansıyacak yani ? :S ''anaa bu ay ki fatura ne lan'' durumu olmasında..
Sosyal ağlarda paylaş

msuuut said:

abi şimdi bu adil kullanım olayı hangi tarihten itibaren başladı ? bildiğim kadarıyla 15 nisanda. şimdi şöyle bi durum var.kota detaylarıma baktım şimdi nisan ayında 147 gb indirilen 43te gönderilen var. nisan faturasına nasıl yansıyacak yani ? :S ''anaa bu ay ki fatura ne lan'' durumu olmasında..

ödediğin para sabit, kotayı aşarsan hızın düşüyor sadece.
öyle bir sürpriz yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

msuuut said:

arka sayfalarda dragonmax açıklık getirdi o konuyada, o tarihten sonra sıfırdan bir kota açılmış oa devam ediliyormuş. birde hız düşürücek sistem henüz yok deniliyordu, sömürücez artık gelene kadar adsdf.
Sosyal ağlarda paylaş

YENİ DUYURU:
sizlere ilk söylediğim şey şöyleydi - 15 nisandan sonra sizlere (ör 10mbt limitsiz için) 25gb yarım ayklık bir kota açılıyordu

ancak bunu değiştirmişler sanırım ve şöyle bir bilgi geldi dün

nisan ayının tamamı için kotanız 50gb. yani 16 nisan günü mesela toplam down miktarınız 300gb ise CART diye hıznız 512'ye düşecek..

evet biliyorum çok saçma, çok haksız çok amatörce bişey.

beni biliyosunuz. ben sadece sizlere bilgi veren ve sizleri seven bir kardeşinizim. buyrun devam...
Sosyal ağlarda paylaş

Hızı cart diye 512'ye indirmezler. 1-2 ay milleti sevindirirler "ana kota yalanmış lan" diye. Sonra bu ttnet'deki gibi iş iyice dillenir. Sonra da bütün iss'ler bir anda başlarlarlar kota dalgasına. Ahan da buraya yazdım... Madem amaçları milleti keriz yerine koyup, söğüşlemek ben olsam böyle yapardım.

He birde, şu firmayı diğer issler ile dürüstlük bakımından karşılaştırmayın abi.Hızlı de, paran varsa al en kralı bu de, ama gidipte diğer isslerin attığı kazıklar ile karşılaştırma. Bu iss'lerin hepsi aynı bilirdik ama yanılmışız. So alayının aklını alır harbiden. Diğerleri cinlik yapmaya çalışıyor bu şeytan çıktı başımıza. Hiçbir zam yok, sınırsız ayağı çekip %600 dolaylı zammı görmedi bu bünye daha önce.

Son olarak şunu diyim. 2001'den beri internet kullanırım,bu güne kadar hiç zam görmedim. Daha açık nasıl anlatayım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...