Alis Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 jonq said: TTNET'de başladı fiber çalışmalarına zaten çoğu altyapısı Fiber idi sadece son kullanıcıya vermiyorlardı simdi son kullanıcıyada verecekler. Superonline elini cabuk tutsa iyi olur. Son kullanıcıyada vermeye başladılar ama aşama aşama veriyorlar.. bakiniz : Konu ile alakadar yazım http://forum.paticik.com/read.php?5,4652873,4653951#msg-4653951 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Dragonmax said: bu ay adana'da başlıyo.. bilboard reklamlarında da şöle yazıyo. Damla Damla değil Gürül Gürül Internet FİBERİNTERNET asdasasd :p ahahaha gürül gürül. Bende superonline var memnunum, çok gözel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 valla şahsi kanaatim; TT bu işi superonline'a yedirmez. admlar çok pro. bunu bilir bunu sölerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 samsunu sor dragon ne zaman geliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yahu kadıkoy bagdat caddesine ne zmn gelir bu fiber olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Dragonmax said: valla şahsi kanaatim; TT bu işi superonline'a yedirmez. admlar çok pro. bunu bilir bunu sölerim :) ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 superonline fiyatlarıyla rekabet etmesi zor tt nin. telefonu hala zorunlu tutarlarsa onun sabit ücreti yetiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 fiberde adam niye telefonu zorunlu kilsin? akil var mantik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 turk telekomdan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Evette fiber baglantidan bahsediyoruz, fiber baglantinin telefon hattiyla bi alakasi yok. Hadi adsl satarken kakaladilar telefon hatti kullanildigi icin. Fiberi box'tan veriyo, o sekilde internet hizmeti sunan bi adam neyi bahane edip ev telefonunu sart kosacak? Oyuzden diyorum akil var mantik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 korax ahah, "rahatsız" demişki, TT telefon sabit ücretini zorunlu tutmaya devam ederse, superonlineın fiber inteneti ile fiyat bakımından baş edemez. öle demiş yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 teknik olarak fiber için telefon aboneliğine / hattına ihtiyaç yok ama adsl içinde numaraya ihtiyaç yok ona bakarsak, tek lazım olan hat. takır takır zorunlu tutuyorlar telefon aboneliğini. yeni tarife çıkardılar yanlış bilmiyorsam hatsız daha pahalıya geliyor, böyle bir saçmalık. fiber için de zorunlu tutabilirler. hatta korkum adsl'i bile zorunlu tutabilirler. sadece adsl bağlatmış evlere bu hizmeti veriyoruz filan bile diyebilirler. ben ttnin mantıksızlıklarından korkuyorum abi. hımm eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş olmayım. ve evet bu adsl fiyatlarını orantılı olarak fiberde de devam ettirirlerse başedemezler superonline ile. fiberin fiyatlarını superonline duzeyine getirirlerse de adsl ve sabit telefon hattı sahibi kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Tüketiciler derneği açıklama yapmıştı bu konu hakkında "Ilgileniyoruz" demişti :) Işte yaptıkları tek bu :) "Ilgileniyoruz demek" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 TT nin yaptıgı yatırımlara bakarsak gayette ilerisi için düşünülerek hazırlanıyor.Yok Internet uzerinden musik dinle , maç izle , film izle vb. projelerle/promosyonlarla karşımıza çıkmaya başladı. Yani buda satış yapma oranını etkileyecek / rekabet ortamı yaratacaktır doğal olarak. Ayrıca Superonline çok geniş bir alana sahip değil. Belli başlı şehirlerde hizmet veriyor ve öylede kalacak gibi ama TT ninde bu açıdan daha fazla kitleye ulaşacaktır.( Mecburiyetten ) TT den hizmet alacak olan kullanıcı sayısını yine superden fazla olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 rahatsiz said: superonline fiyatlarıyla rekabet etmesi zor tt nin. telefonu hala zorunlu tutarlarsa onun sabit ücreti yetiyor zaten.adsl için telefon zorunluluğu kalktı zten ama ücreti fazla şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 jonq said: TT nin yaptıgı yatırımlara bakarsak gayette ilerisi için düşünülerek hazırlanıyor.Yok Internet uzerinden musik dinle , maç izle , film izle vb. projelerle/promosyonlarla karşımıza çıkmaya başladı. Yani buda satış yapma oranını etkileyecek / rekabet ortamı yaratacaktır doğal olarak. Ayrıca Superonline çok geniş bir alana sahip değil. Belli başlı şehirlerde hizmet veriyor ve öylede kalacak gibi ama TT ninde bu açıdan daha fazla kitleye ulaşacaktır.( Mecburiyetten ) TT den hizmet alacak olan kullanıcı sayısını yine superden fazla olacaktır.o projeler/promosyonlar da hep paralı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Öyle ama göz boyuyorlar. Misal al bir çanak tak izle bütün yerli kanalları ama sırf LigTV için digiturk alan bi ton insan biliyorum ben. O da paralı sonuçta veren veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Abi kaliteli hizmet için ücretini ödiyeceksin elbette, kendi üyelerine tabikide diğer servis sağlayacılarından farklı şekilde hizmetler vererek ödüllendiriyor oda ona pazarlama olanağı sağlıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ataköy 2.kısımda quiknet kullancısı var mı burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 jonq said: Öyle ama göz boyuyorlar. Misal al bir çanak tak izle bütün yerli kanalları ama sırf LigTV için digiturk alan bi ton insan biliyorum ben. O da paralı sonuçta veren veriyor. superonline keni bi kampanyasıyla sezon sonuna kadar lig tv yi ücretsiz veriyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 unK said: ataköy 2.kısımda quiknet kullancısı var mı burda? sadece "ATAKÖY 2.KISIM H-4 BLOK" ta altyapı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 barış ya biz bağlattık bugün açıldı ama yurt dışında 2mbitlik bile performans yok.. speedtestte de download'da da.. nedir sorun ne yapmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 genel bi problem var gibi bu sira herkez ayni seyden sikayetci fiber, kablo, adsl farketmiyor. yinede Sonline dan supheleniyorsan bi ariza kaydi birak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 koskoca barış var ona bıraktım işte kaydımı =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 2 gündür youtube dan bile video izleyemiyorum.normalde video yu açtığım gibi indirirdi ama 2 gündür durum içler acısı :(.acaba bendenmi kaynaklanıyor yoksa genelmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar