Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quiknet - Superonline Fiberoptik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
jonq said:

TTNET'de başladı fiber çalışmalarına zaten çoğu altyapısı Fiber idi sadece son kullanıcıya vermiyorlardı simdi son kullanıcıyada verecekler. Superonline elini cabuk tutsa iyi olur.

Son kullanıcıyada vermeye başladılar ama aşama aşama veriyorlar..

bakiniz :

Konu ile alakadar yazım

http://forum.paticik.com/read.php?5,4652873,4653951#msg-4653951

Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

bu ay adana'da başlıyo..

bilboard reklamlarında da şöle yazıyo.

Damla Damla değil Gürül Gürül Internet
FİBERİNTERNET

asdasasd :p

ahahaha gürül gürül. Bende superonline var memnunum, çok gözel
Mesaj tarihi:
Evette fiber baglantidan bahsediyoruz, fiber baglantinin telefon hattiyla bi alakasi yok. Hadi adsl satarken kakaladilar telefon hatti kullanildigi icin. Fiberi box'tan veriyo, o sekilde internet hizmeti sunan bi adam neyi bahane edip ev telefonunu sart kosacak? Oyuzden diyorum akil var mantik var.
Mesaj tarihi:
teknik olarak fiber için telefon aboneliğine / hattına ihtiyaç yok ama adsl içinde numaraya ihtiyaç yok ona bakarsak, tek lazım olan hat. takır takır zorunlu tutuyorlar telefon aboneliğini. yeni tarife çıkardılar yanlış bilmiyorsam hatsız daha pahalıya geliyor, böyle bir saçmalık.
fiber için de zorunlu tutabilirler. hatta korkum adsl'i bile zorunlu tutabilirler. sadece adsl bağlatmış evlere bu hizmeti veriyoruz filan bile diyebilirler. ben ttnin mantıksızlıklarından korkuyorum abi.

hımm eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş olmayım.

ve evet bu adsl fiyatlarını orantılı olarak fiberde de devam ettirirlerse başedemezler superonline ile. fiberin fiyatlarını superonline duzeyine getirirlerse de adsl ve sabit telefon hattı sahibi kalmaz.
Mesaj tarihi:
Tüketiciler derneği açıklama yapmıştı bu konu hakkında

"Ilgileniyoruz" demişti :)

Işte yaptıkları tek bu :) "Ilgileniyoruz demek"
Mesaj tarihi:
TT nin yaptıgı yatırımlara bakarsak gayette ilerisi için düşünülerek hazırlanıyor.Yok Internet uzerinden musik dinle , maç izle , film izle vb. projelerle/promosyonlarla karşımıza çıkmaya başladı. Yani buda satış yapma oranını etkileyecek / rekabet ortamı yaratacaktır doğal olarak. Ayrıca Superonline çok geniş bir alana sahip değil. Belli başlı şehirlerde hizmet veriyor ve öylede kalacak gibi ama TT ninde bu açıdan daha fazla kitleye ulaşacaktır.( Mecburiyetten ) TT den hizmet alacak olan kullanıcı sayısını yine superden fazla olacaktır.
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:

superonline fiyatlarıyla rekabet etmesi zor tt nin. telefonu hala zorunlu tutarlarsa onun sabit ücreti yetiyor zaten.
adsl için telefon zorunluluğu kalktı zten ama ücreti fazla şu an
Mesaj tarihi:
jonq said:

TT nin yaptıgı yatırımlara bakarsak gayette ilerisi için düşünülerek hazırlanıyor.Yok Internet uzerinden musik dinle , maç izle , film izle vb. projelerle/promosyonlarla karşımıza çıkmaya başladı. Yani buda satış yapma oranını etkileyecek / rekabet ortamı yaratacaktır doğal olarak. Ayrıca Superonline çok geniş bir alana sahip değil. Belli başlı şehirlerde hizmet veriyor ve öylede kalacak gibi ama TT ninde bu açıdan daha fazla kitleye ulaşacaktır.( Mecburiyetten ) TT den hizmet alacak olan kullanıcı sayısını yine superden fazla olacaktır.
o projeler/promosyonlar da hep paralı ama.
Mesaj tarihi:
Öyle ama göz boyuyorlar.
Misal al bir çanak tak izle bütün yerli kanalları ama sırf LigTV için digiturk alan bi ton insan biliyorum ben. O da paralı sonuçta veren veriyor.
Mesaj tarihi:
Abi kaliteli hizmet için ücretini ödiyeceksin elbette, kendi üyelerine tabikide diğer servis sağlayacılarından farklı şekilde hizmetler vererek ödüllendiriyor oda ona pazarlama olanağı sağlıyor..
Mesaj tarihi:
jonq said:

Öyle ama göz boyuyorlar.
Misal al bir çanak tak izle bütün yerli kanalları ama sırf LigTV için digiturk alan bi ton insan biliyorum ben. O da paralı sonuçta veren veriyor.

superonline keni bi kampanyasıyla sezon sonuna kadar lig tv yi ücretsiz veriyo..
Mesaj tarihi:
2 gündür youtube dan bile video izleyemiyorum.normalde video yu açtığım gibi indirirdi ama 2 gündür durum içler acısı :(.acaba bendenmi kaynaklanıyor yoksa genelmi
  • Yeni Oluştur...