Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kablo döşendi , altyapı dan kastın oysa , tam apartmanın önünden böle döşendi yol kazılarak ama bunun apartmana da bişimi getirilmesi lazım nedir olay :D Ataköy 9. Kısım işte
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ataköy 9 sa ok orda var zaten.. ayrıca apartmana swtich dolabı yerleştirilmesi lazım. site yönetimi arasın gerekeni yaparlar. site yönetimi mırın kırın ederse, deki onlara, site yönetiminine, yönetim binasına bedava internet veriolarmış, ücretsiz kullanıyomuş yöneticiler de, onlar hemen koşa koşa ararlar..
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 site disina cikma yapmiycaklarmi ondan haber varmi? su binalara kurduklari cok pahaliymis ondan yayilmiolar falan diolar. parasi neyse verelim arkadasim ! :p
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 2500$ swtich dolabı ayrıca site dışına çıkıyolar artık. yavaş yavaş..
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Dragonmax said: ataköy 9 sa ok orda var zaten.. ayrıca apartmana swtich dolabı yerleştirilmesi lazım. site yönetimi arasın gerekeni yaparlar. site yönetimi mırın kırın ederse, deki onlara, site yönetiminine, yönetim binasına bedava internet veriolarmış, ücretsiz kullanıyomuş yöneticiler de, onlar hemen koşa koşa ararlar.. bu doğrumu xD sdfdss
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 allah allah. arkadaşlar ben burada yalan yannış bilgi vermem unutmayın bunu.. ^^ merkezinde çalışıyorum niye yannış bilgi verim :D
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ya arkadaşlar quiknet kullananlar emule kullanabiliyor mu ? ne yaptıysam low id. port açtım vesaire ama ıh ıh çare bulamadım :/
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Miraul said: ilk bizim binaya ciksinlar ya :/ nerde oturuyorsunki sdfds
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 kingpin said: ya arkadaşlar quiknet kullananlar emule kullanabiliyor mu ? ne yaptıysam low id. port açtım vesaire ama ıh ıh çare bulamadım :/ eMule nedir allah aşkına torrent var iken ? valla yazıktır quiknet almışsın bir de.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Miraul said: ilk bizim binaya ciksinlar ya :/sefere çıkıyolar sanki usahdsadasdghas
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 -Crawler- said: kingpin said: ya arkadaşlar quiknet kullananlar emule kullanabiliyor mu ? ne yaptıysam low id. port açtım vesaire ama ıh ıh çare bulamadım :/ eMule nedir allah aşkına torrent var iken ? valla yazıktır quiknet almışsın bir de. torrent kullanmadığım fikrine nerden kapıldın da ayar vermeye çalışmışsın hemen ?
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ayar yok tmm sakin -.- -- king arkaaşın pc de hız ne durumda ?
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 odanın düzenini tam oturtamadık o yüzden tekrar söktük bilgisayarı ama kurucaz yine o zaman bilgi veririm. bu arada pazar günleri quiknet de cortluyor :)
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 olm bu arada bişi sölim üzül asdas 862,1 kbps DL yapıyorum 7.6mbt hızım ile aushaush
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 of yaa sitelere/lojmanlara falan quik net yapıyolar yada uzun apartmanlara.. benim fakir mahalleme gelmez bu :'(
Rdoann Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Bana bi türlü dönmediler yaw dragon sen bi el atsan şu acıbadem bölgesine apartman düzeyine daha çabuk inseler:)
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Bizim buraları kazdılar döşediler gittiler, betonu döktükleri gün aradım hemen ama henüz test aşamasındaymış :p
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Rdoann said: Bana bi türlü dönmediler yaw dragon sen bi el atsan şu acıbadem bölgesine apartman düzeyine daha çabuk inseler:)canımın içi ah keşke elimden farklı bişe gelse.. ama şunu sölim. firma zaten en kısa süre içerisinde herrrrr yerlere fiberneti vermek istiyo. sonuçta kendini firma sahibi oalrak düşün. ne kadar çok aboneye hizmet verirsen okadar çok kazanmazmısın? işte o şekilde. ellerinden geldiği akdar hızlı bir şekilde deli gibi fiber alt yapı döşüyolar.
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Peki Dragon sen hangi bölgeler geldi gelior vs bu sekilde bilgiler edinebiliormusun yakın gelecek için (1-2 ay)?
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 arkadaşım emule konusunda hala bir yardım gelmedi ! :(
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 yakın geleceği söyleyemem. şirketin resmen raporlamadığı hiçbirbilgiyidışarıda paylaşamam malesef. ayrıca king topeeemi sitiki yap emule yardım edim asdasd. this is the fact :D
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 olum mod değilim ki ben bana niye söylüyorsun böyle şeyleri ? :) ayrıca çözdüm emule problemini dfds.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 yukarılarda tanıdıın çok yaptırttır asdasdas.. yok lan şaka yapıorum ahah.. bizim bi arkaaş var emule manyaa ona bisoriim de şeederim sana..
Öne çıkan mesajlar