bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Öğrenci evimizin 3 aydır faturası ödenmediği için su saatini sökmüşler nolcak lan şimdi? hayatımda ilk defa saatim söküldü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 dötü poklu mu kaldınız ahahha :) o deil de su saati nası sökülür be oha? mühürlerler, ne sökmesi. heralde görevli olarak goril çalıştırıyo su işleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Söküyolar direk. Mühür yok. Bizim komşununda hep söküyolar.Apartman su götürüyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 napcaz onu bunu bırakın ? hala klozetteyim çıkamıyorum wireless la bağlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Tamam evlat, şimdi dediklerimi aynen yapıyorsun. bu durumdan kurtulacağız. başlıyoruz. önce sol eline bir rulo tuvalet kağıdı al. sağ eline gerektiği miktarda sar. sonra bunu bulabildiğin ne kadar su varsa ıslat. işlemi gerçekleştir. tatmin olduktan sonra kuru tuvalet kağıdı ile sağ eline tekrar sarıp 2. safha işlemini gerçekleştir. wirelessı kapat. elini kolonyala. laptopu yerine götür. lan kablosunu tak ve yaşamaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Önce faturayı geç yatıran arkadaşı siz bi güzel yatırıp dövüyosunuz. Sonra kaçak su kullanmanın utancını derinlerde hissederek sular idaresine gidiyosunuz. Sanırım şekilli belediye binasının arkasında kalıyor. Az bişey gecikme faiziyle birlikte borcunuzu kapatıp saatinizi geri alıyorsunuz. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 hand sileceğim yeri bulamadım :( Faturayı ben yatırmadım.Parayı içkiye yatırdım.Hipnetoriklerde bu işlemimi onayladı. İçtik tesisat bize girdi :( derinlerde hissediyorum su borularını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 tuvalet kağıdı kalmadıysa. tuvalet kağıdının sarıldığı kartonu ince tabakalar halinde yırtıp ona silebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 nerenle zçtın nereye zçtın olm sileceğin yeri bulamıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ne göt varmış sizdede herşeye siliyosunuz taşa siliyim mi ? yerler fayans? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ne bilim olm dötü görmem lazım cevap vermek için. asdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 erkeğim rahatsız mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Masticore said: tuvalet kağıdı kalmadıysa. tuvalet kağıdının sarıldığı kartonu ince tabakalar halinde yırtıp ona silebilirsin. hala en büyük korkularımdandır. rulo yeniyken hoyratça harcadığım tuvalet kağıdının son demlerini yaşadığını farkettiğimde kaka başına sadece 2 yaprak kullandığım olmuştur sırf o kartona kalmamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 peçete yok mu evladım evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 tuvaletten çıkarsa gg olucak ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bLackcha0s said: erkeğim rahatsız mısın ? yok sıkıldım sadece:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Z<ĞPHIDAGSAIGSDAGJSAGKSAGKSADJGSADGJASDGMSDAGASDGASDGASDGDSA NASIL KAÇAR BU TOPİK. Taret musluğu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bLackcha0s said: erkeğim rahatsız mısın ? Rahatsız? Black eşcinsellik cinsel bir eğilimdir, rahatsızlık değil. Seni kınıyorum bu lafından dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 alındın mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Evet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 taret muslugu nedir, sam site gibi birsey mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 aha bi dötü pohlu daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Leath said: taret muslugu nedir, sam site gibi birsey mi ? küçük pipiye benzeyen şey dfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Killer said: Z<ĞPHIDAGSAIGSDAGJSAGKSAGKSADJGSADGJASDGMSDAGASDGASDGASDGDSA NASIL KAÇAR BU TOPİK. Taret musluğu kullan.ahahahahahahahahahahahahahahahaha ne diyon killer manyak mısın su saatini sökmüşler neyin taret musluğu ya ahhaahahhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar