moonfall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 arattım ama bulamadım belki farklı bir başlık altında acılmıştır. ilginc geldi bana birde siz göz atın Sonunda dev hayvan yere düştü ve inançsızlar neşeye büründü. Ancak küllerinden büyük bir kuş yükselen adına her şey bitmemişti. Kuş inançsızlara tepeden bakarak onlara ateş ve gökgürültüsü savurdu. Dev hayvan yerine gelen gücüyle yeniden doğdu ve Mammon'un takipçileri korkudan sindiler. Mozilla Kitabı'ndan, 7:15 bir mozilla sayfası actıgınızda about:blank yerine about:mozilla yazmanız yeterli
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 adres cubuguna mozilla'da about:mozilla yazinca cikan sey iste
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Mammon lol güzel gönderme yapmışlar :)
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ..düştü.. ..ateş ve gökgürültüsü.. ..yerine gelen gücüyle yeniden doğdu.. kıyamet + isa bu :o di mi ?
Queen Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 İşte kutsal kitapmış gibi her versiyonunda birer ayet yazıyor. Book of Mozilla oluor hepsi birleşince.
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 And so at last the beast fell and the unbelievers rejoiced. But all was not lost, for from the ash rose a great bird. The bird gazed down upon the unbelievers and cast fire and thunder upon them. For the beast had been reborn with its strength renewed, and the followers of Mammon cowered in horror. hayir abi kiyamet ve isa felan deil beast dedigi mozillanin kendisi ilk verisyonarda sicisi netscapein patlamasi felan sonra ashden dogan kus un ufledigi thunder thunderbird email yazilimi fireda firefx iste followers f mammonda buyuk ihtimalle microsoft kullanicilari
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Kur'an gibi bişey ama olay mozillanın çevresinde geçiyor çevre de internet sektörü
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 efsaneymiş dicem olmicak (ilk defa dedim lan alla :D)
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 aboo adamlar iyice mafyaya bağlamış lan işi
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 8-10 tane farklı alıntı var. Hepsi mozilla tarihindeki önemli olaylara gönderme yapıyor. Wikipedia'da açıklamalarını bulabilirsiniz. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Book_of_Mozilla Bende bugün keşfettim. Pek eylenceliymiş.
Öne çıkan mesajlar