numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Abicim yılbaşında orda burdaki noel babalar ne yahu onu soruyorum sen ince espri yapcam diye kasıyorsun olmadı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 patiye kimlik bilgisi gelse de kim müslim kim krist öğrensek rahatlasak ben çok üzülüyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 İşin roma imparatorluğundan beridir süren pagan kökenlerinden girersek çıkamayız o yüzden hiç girmiycem. edit: biosensor on! ged kardeş, sadece yılbaşında aklıma gelmiyor yanlış anlaşılma olmasın.Evde bir dk boşa ışık açmıyorum, her yıl birşeyler dikiyorum, sağa sola bira şişesi sallamıyorum en azından, pati halkı ortalama olarak bunların kaçını yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 numberten said: bugün hz.İsa dogdu içelim güzelleşelim dersek olmuyor işte :P Son akşam yemeğinde şarap içen, hatta "Bu içtiğiniz benim kanımdır, içtiğinizde beni hatırlayın" diyen Hz. İsa değil mi? Kimin nasıl anılacağına sen mi karar veriyosun? "Noel kutluyor Müslümanlar, kıyamet alameti" diyorsun da, Hz. İsa da Hz. Muhammed'le aynı Allah'ın peygamberi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 @numberten espiri falan yapmaya çalışmıyorum yılbaşına karşı değilsin sen daha kötü noel'i yılbaşı sanıyosun noel ayrı bişi yılbaşı ayrı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 noel =/= yıl başı bunda hem fikir miyiz? Ayrca onunda orjinali noel baba değil santa clause ve hatta türk olduğu iddaları var ismi olsun hacı baba. şimdi eski yılın bitişi ve yeni yılın gelişini kutlayabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 numberten said: O sakallı kırmızılı adamların adı da yeni yıl baba zaten. yok değil farilyn manson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 O noel baba hadiseside, "herkese hediye dağıtan bir azizden geldiği"'ni okuduğumu hatırlıyorum. Öyle bir veba salgını varmış adam hristiyan yeteneklerini kullanıp düzeltmiş ortamı, bunun adınada yılbaşı dememişler yani. Hediye dağıtıyor adam. Nesinden rahatsız oluyorsunuz bir türlü anlayamıyorum. edit: Önce hristiyanlar kullanmış biz çarpılırız dersen eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Öncelikle o içelim açılalım muhabbetini müslümanlar için yaptım yapmamın nedenide bildiginiz gibi bizim dinimizde yasak olması. Ve noel ile yılbaşını karıstırmıyorum sadece noel,yılbaşı hristiyan adetidir diyorum. Noeli kutlayan müslümanlar yazmısım yukarda ama kastım yılbasıydı yanlış yazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 oh lord hristiyan olmuşum farkında değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 noel hristiyan geleneği değil direkt kutsal bi bayramları bizim ramazan bayramı ve kurban bayramı gibi benim çok hristiyan arkadaşım var 24 ve 25in de okuldan izin aldılar ayin mayin bişiler yapıyolar bide çok güzel çörekler yapılıyo getirdi ama çok yiyemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Asteroth said: numberten said: bugün hz.İsa dogdu içelim güzelleşelim dersek olmuyor işte :P Son akşam yemeğinde şarap içen, hatta "Bu içtiğiniz benim kanımdır, içtiğinizde beni hatırlayın" diyen Hz. İsa değil mi? Kimin nasıl anılacağına sen mi karar veriyosun? "Noel kutluyor Müslümanlar, kıyamet alameti" diyorsun da, Hz. İsa da Hz. Muhammed'le aynı Allah'ın peygamberi değil mi? İncil'in her halinde aynı sözlerin kullanılmadığını hatırlatmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 @sturmvogel. ciddi mi yazıyosun abi bunları. pati halkını ne kadarı yapıyo bunları ne demek ki. belli bi zümreyle mi kıyaslıyabiliyosun sadece kendini. insalığa hiç bi faydası yok o zaman ben sana diyim. sadece egon tatmin olur öyle. güzel olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 adamınbiri said: noel hristiyan geleneği değil direkt kutsal bi bayramları bizim ramazan bayramı ve kurban bayramı gibi benim çok hristiyan arkadaşım var 24 ve 25in de okuldan izin aldılar ayin mayin bişiler yapıyolar bide çok güzel çörekler yapılıyo getirdi ama çok yiyemedim :D Noel öyle onların dini bayramı. Paskalya falanda güzeldir tavsiye ederim. Çörek çukulata yemek falan yemek güzel bişe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 numberten said: Öncelikle o içelim açılalım muhabbetini müslümanlar için yaptım yapmamın nedenide bildiginiz gibi bizim dinimizde yasak olması. Ve noel ile yılbaşını karıstırmıyorum sadece noel,yılbaşı hristiyan adetidir diyorum. Noeli kutlayan müslümanlar yazmısım yukarda ama kastım yılbasıydı yanlış yazım. buraya 100 bin kişi toplasak yazsak desek ki yilbasi hristiyan adeti deildir diye sen gene donup dolanıp oyledir diceksin gibi bir his var içimde , onun için büyük bir hızla kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 paskalyadaki yumurtalar bildiğin haşlanmış soğuk yumurtaymış ya ben daha özel bişiler bekliyodum üstünü boyuyolarmış ama okadar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 numberten said: Salak sensin. said: Lütfen saçma salak yorumlar yapılmasın. Aa bu o jetski yapan gerzek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Ahah yobaza gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 adamınbiri said: paskalyadaki yumurtalar bildiğin haşlanmış soğuk yumurtaymış ya ben daha özel bişiler bekliyodum üstünü boyuyolarmış ama okadar:D Ya onlar öyle ama şeker dükkanları o dönemde renkli ve yumurta şekilli çukulatada satıyorlar. En güzeli o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 şimdi musliman biri icki icip hala müsliman kalabilir, gunahtır gunahı boynunadır, imanı ise hala tamdır. mümkündür, ayrıca İsa'da musliman adamın peygamberidir. doğum günü adına kutlama yapılabilinir, Muhammed'ınde belli günlerini kandil olarak kutmıyormuyuz mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 son günlerdeki dini başlıkların sayısı ve ihtiyaca binaen paticik forumlarında dini tartışmalar ve teoloji, bütün dinlerin tarikatların ayrı ayrı forumlarının açılması. ayrıca dini bütün bir kardeşin fetva moderatör olarak online dini eksikliklerimizi gidermesini talep ediyorum. dinden nasıl çıkılır nasıl girilir(çok kolay çıkılıyor başlıklardan onu anlıyorum), yılbaşı kutlamak(bombalıyorlar müslümanları içiniz sızlamadı mı? afrikadaki açları nedense unuturuz onlar müslüman değil sanırım ondan) günahmıdır, hindi eti yenir mi(hindinin günahı ne?), sakız ve yagmur damlası orucu bozar mı, iftar ile imsak arasında cinsi münasebet ramazanı sakatlar mı, noel baba kimdir türk müdür (aslında herkes türktür) bizanslı veya romalımıdır sorularına cevap alalım.yaşta ilerliyor ölümün nefesini hissediyoruz iktidarda oldular yavaştan hem ahirette imanımızı dünyada mekanımızı hazırlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Cuce said: şimdi musliman biri icki icip hala müsliman kalabilir, gunahtır gunahı boynunadır, imanı ise hala tamdır. mümkündür, ayrıca İsa'da musliman adamın peygamberidir. doğum günü adına kutlama yapılabilinir, Muhammed'ınde belli günlerini kandil olarak kutmıyormuyuz mesela? bir ara doğum günü kutlamak günahtır diye bir laf işitmiştim, hz.muhammedin mevlid kandili ne oluyor demiştim.cevab veremedi doğum gününü günah sayan kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 move along citizen, MOVE ALONG! NOTHING TO SEE HERE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 İnsanların değer verdiği şeylerle alay etmek ne kadar hoşunuza gidiyor bilmiyorum ama mizah yaptığını veya komik olduğunu zanneden bazı tipler gerçekten çok gereksiz duruyor. Ben kimsenin değer verdiği şeylere "gerzek, salak, ezik" tarzı yakıştırmalar yapmıyorsam kimse de benim değer verdiğim şeylere yapmamalı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar