aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 elhamdülholylight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 aquila said: elhamdülholylight. ahahahah natural spring old wine now water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 fetocu falan olduğumdandeğil ama ben eğlenirken aynı anda dünyanın başka bir yerindeki insanların bombalandığını aklımdan çıkartmadığımdan yılbaşı olayı bana ters iş. gerçi içene de saygım sonsuz, içip de sapıtmasınlar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bombalayanlar utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 SturmVogel said: fetocu falan olduğumdandeğil ama "Divine shield" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 İnsanların derdi ölenler falan değil ki, bas bayağı Hristiyan adeti olduğundan geri kafalılık yapıyorlar. Geri kafalıklarınıda şehitlerle örtmeye çalışıyorlar. Onlara kalsa 1000 sene önce yaşandığı yaşayacaz. edit: İçip içip çarpılcaz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 abimin sakallar iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Evet yılbasını kutlayan müslümanlara şaşırıyor adam haklıda yani ama ben müslüman değilim diyen adama kimsenin laf etmeye hakkı yok istedigi kadar eğlensin. Ben de şaşırıyorum bir hristiyan adetini neden onlar kadar benimsedik acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 yastıgın önünde pipet takılı kutu meyva suyumu var yoksa ben mi uydurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 SturmVogel said: fetocu falan olduğumdandeğil ama ben eğlenirken aynı anda dünyanın başka bir yerindeki insanların bombalandığını aklımdan çıkartmadığımdan yılbaşı olayı bana ters iş. gerçi içene de saygım sonsuz, içip de sapıtmasınlar yeter. gönülü olarak kızılay, kızılhaç , kızıllı bişeylere yaziliyorsun , ilk uçağa atliyorsun , ordaki insanlara yardim etmekle başliyorsun işe. bide bir gün bile eğlenirsen tependeyim ona göre, hergün kendini paralaman lazım başka yerlerde neler oluyor diye, eğer sadece yılbaşında geliyorsa bu aklına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 çünkü noelin ne olduğunu bilmiyo insanlar, hala noeli yılbaşı sanıyolar. noel babalar, çam ağaçları, noel şarkıları, hindi (ki en alakasızı bu, thanksgiving adeti bu, hristiyan bile değil amerikan işi.), böyle bi salaklık var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 türkiyede noel çılgınlarca kutlanmıyo yılbaşı kutlanıyo noel 24 ve 25 aralıktır.yılbaşı japonyadan amerikaya ordan aborjinlere kadar her millet tarafından kutlanıyo yeni bi yıl bu hz.isanın doğumu değil. edit:ki noelde kutlanmaz kilisede ayinler yapılır biz ramazan ve kurban bayramında hobaaa kopkop diye dans ediyomuyuz bayram diye?hayır. işte aynı hesap noelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 numberten said: Evet noel'i kutlayan müslümanlara şaşırıyor adam haklıda yani ama ben müslüman değilim diyen adama kimsenin laf etmeye hakkı yok istedigi kadar eğlensin. Ben de şaşırıyorum bir hristiyan adetini neden onlar kadar benimsedik acaba? noeli kutlayan müslüman oldugunu sanmıyorum bazi seyleri karıstırıyor olmayasin sen? benimsenmiş bişi yok hani ortada yeni yil- noel noel 24 aralik falan bizim kutladıgımız yeni gelen yil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Benim için olay ne din, ne bişey. Tek amaç "eğlence". Adamlar ne güzel süslüyor etrafı, eğleniyor, hediyeler veriliyor, insanlar mutlu oluyor. Christmas Spirit yakalanıyor. Ama müslüman alemi için eğlence "karizmayı çizdirmek" ile eşdeğer muhtemelen. Ne düzgün festivaller var ne bişey. Yaşasın christmas, yaşasın new year, yaşasın halloween. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 kilitçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 aquila said: çünkü noelin ne olduğunu bilmiyo insanlar, hala noeli yılbaşı sanıyolar. noel babalar, çam ağaçları, noel şarkıları, hindi (ki en alakasızı bu, thanksgiving adeti bu, hristiyan bile değil amerikan işi.), böyle bi salaklık var hala. Ha şöyle bir olay var ki, doğrudur. Bende yukarda çelişkiye düştüm. Yılbaşı yılın başıdır. Dini bayram değil. Bilmeden karalamak efsanedir. LathspeLL said: Ama müslüman alemi için eğlence "karizmayı çizdirmek" ile eşdeğer muhtemelen. Ne düzgün festivaller var ne bişey. Yaşasın christmas, yaşasın new year, yaşasın halloween. Bu kısmınada deli gibi katılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 şimdi olay hristyanların yaptıgını yapmamak mı? noel onların adeti onların bayramı biz onu mu kutluyoruz? hayır. yeni yılın gelişini kutluyoruz. ee yılbaşı kutlanmakla dinden sapılmaz yazık günah yaa. kayıp trilyonlara nooldu acep o aklıma geliyo. cok dinine düşkün adam israf yapmaz paraya düşkün olmaz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 O sakallı kırmızılı adamların adı da yeni yıl baba zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 hayır adam belki bi gün daha yaşadığı ve mutlu olduğu için kendince şükür ediyor olamaz mı. amerika hinidi yemiyo diye biz de yemiyelim. çam ağacı yasak olsun. lan dünyanın en zengin çam ormanları biz de asıl çamı kullanma patentinin biz de olması lazım. hindi döner süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 abi noeli de kutlayın, noelin bi sakıncası yok ki, ikisi de allahın dini, isa allahın peygemberi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 numberten said: O sakallı kırmızılı adamların adı da yeni yıl baba zaten. kafan mı güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Trilyonlar nerdeymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bugün hz.İsa dogdu içelim güzelleşelim dersek olmuyor işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 İçki günahtır di mi? İnsanların "ben müslüman değilim" yazması rutinleşmeye başladı ama benim kimliğimde müslüman yazıyor mesela. O daha ilginç. *imla falan* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 numberten said: Lütfen saçma salak yorumlar yapılmasın abi kendinle çelişme bari bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar