Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nooba yardım


loop

Öne çıkan mesajlar

questler düşük lvl da pek para kazandırmıyo ama skinning + mining gibi proffessionlarla o lvl lerde de baya ii para yapabilirsin her serverda farklı oluyo fiyatlar ama copper bar ve oreların stackları 1-2 g arası fiyata satarsın her tarafın copper dolu olduğunu düşünürsen ii para kazanabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:
Oynayan arkadaşlarım wow da paranın binek training gibi bir kaç konu haricinde çok gerekmediğini söylediler zaten.. Ama yinede param olsun istiyorum işte.. Araba çarpsa , hastaneye kaldırsalar üzerimizde para çıkmayacak, rezil olucaz elelame..

yemişler seni arkadaşların. enxhant jewel flaan filan parayla oluo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

LvL kasarken magede fire gitmek daha mantıklı gibi, hesaplamaları falan vardı.

Druid konusuna gelirsek, druid'in 4 temel becerisi var;

-Melee dps
-Caster dps
-Healing
-Tanking

LvL kasarken mantıklı olan melee dps olarak kasmaktır, zaten 70 lvlden önce itemler pek özelleşmediğinden yeri geldiğinde heal de atarsın tank da olursun.

70 lvl olduğunda ise seçim sana kalmış, hepsinin tadı farklı. Zaten birinden sıkılırsan ya da beğenmezsen respecc yapabiliyorsun. Pek bir dert değil o.

Oyunda para çok işe yarıyor;
-Binek alırken
-Enchant bastırırken
-Meslek kasarken
-Jewel alırken
-World drop epic vs. istediğinde
-Tamir için (ciddi para harcayacaksın tamir için)

Bir de senin şu an bankanda saklayacağın copper bar ileride işine yaramayacak hiçbir şekilde. AH'de satarak ya da skill kasarak değerlendirmen daha hayırlı olur.

Ayrıca lvl kasarken AH'den asla item alma, mümkünse gerekli durumlar haricinde bankaya ya da AH'a bile gitme. Farm yapmaya kasma. (questler zaten çoğu zman farm üzerine kurulu) Yeni patchle beraber qlar çok fazla exp veriyor ve 4-5 gün online timela çok çok rahat 60 lvl olabilirsin. 4 gün de 60-70 arası sürer en fazla.

WoW'da oyun 70'te başlar bunu unutma derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mage fire başlıyorsun, 50 ye doğru frosta geçiyorsun, elementalını alıyorsun, 70 ledikten sonra pvp/pve kararına bağlı olarak yepyeni bir talent çıkartıyorsun

20 lerde grinda kasmıyorsun, çünkü son quest bufflarıyla grindın pek anlamı kalmadı 20-60 arasında, yalnız 40 olduğunda hala mount paran yoksa o zaman grind yapıyorsun

bu süreçte hiçbirşeyi biriktirmeye kasmıyorsun, üst baş satın almıyorsun, quest ödülleriyle yaşıyorsun

eğer ilk charınsa ve param olsun diyorsan -ki de, iyi birşey para- mining-skinning ya da herbalism-skinning alıyor ve topladığın herşeyi (tercihen IF/ORG AH önünde yatıp kalkan bir mule yani alt karakter aracılığıyla) auction houseda satıyorsun, 70 olduktan sonra istediğin bir trade skill varsa ve yeni char kasmayacaksan o zaman sıfırdan yeni skillini alıp parasını basıp 1 günde öğreniyorsun

mantıklı gelişimi böyle oluyor bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

70 mage tecrübemden söylüyorum. 50 ye kadar fire iyi çünkü frostun asıl talentleri sonlara doğru geliyor. özellikle epl tarlalarda frost magele toplayıp kesmek ayrı bir zevk :D ice barrier water elemental vs. gerçekten iyi avantajlar. ben grind quest karışık kastım ama questler bufflandı. o yüzden queste yoğunlaş. ama 50 de dediğim şeyi becerirsen hızlı kasarsın. bir de bana 50-60 arası questlar çok bayıcı sıkıcı gelir. o yüzden grindle kasarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nefr'in yolu bana da en mantıklısı gibi geldi. "Sermaye" olarak tanımlayabileceğimiz bi karakterin yoksa en iyisi quest rewardlarla takılmak. Üste başa para verme, çünkü gerek yok. Bunun en acı örneğini bikaç gün önce yaşadım. 5-6 level boyunca para biriktirdim Doombringer almak için, 60 olup da Outlands'e bi geçtim... Şu an silah cebimde, kıyamadığım için satmıyorum vendora :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:
Mesaj atan bütün arkadaşalar teşekkürler..
Peki bütün wow tecrübelerinize dayanarak parmakla gösterebileeginiz bir sınıf varmı ?
Yani hem pvp de hem pve de su karakter gercekten iyi, dengeli diyebileceginiz bir sınıf ?

mage ol, warlock ol aynı talentlerle hem farm da yaparsın hem pvp de hem pve de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...