Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 cd okurken ilk başlamada bi vınlama sesi çıkarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 hmm anladim. Yani normal lg'ler cdleri sessiz sedasiz okuyorlar. Tmm, ses cikarirsa gider degiştiririz :D Anlaşilan Lg alicaz. Gerci performansindan memnunum benim diger lg lerin bir cd surucu bir de cd yazici var lg olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 moriQ said: samsung aldığımda benimde sorunluydu 2 dvd çöpe gitti firmware güncelledim 2 senedir sorun yok. hangi markayı alırsanız alın firmware güncellemeyi unutmayın (tu) aynen benimde böyle oldu , firmware güncelleyince hiçbir sorun kalmadı , samsung writemaster benim ki ve sorunsuz çalışıyo, tıkır tıkır kullanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 @WW peki ses problemi var mi yoksa sessiz sedasiz calisan bir alet mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mr_Hand said: o ne alaka şimdi ya? valla sırf benim elimden 3 tane lg 2 tane philips dvdrw geçti. arkadaşlarım da var sıkıntı çeken. ancak necle sorun yaşayan hiçbir yakınım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 pru nec'de ses problemi var mi peki biliyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 PrudenT said: valla sırf benim elimden 3 tane lg 2 tane philips dvdrw geçti. arkadaşlarım da var sıkıntı çeken. ancak necle sorun yaşayan hiçbir yakınım olmadı. olm sen benim zıt evrenimde mi yaşıyosun nedir ya :D ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Baluu said: pru nec'de ses problemi var mi peki biliyor musun ? ben yaşamadım, 2 tane ad7173a kullandım (birini arkadaşa verdim sonradan :p). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Şimdiye kadar sırasıyla ; philips,lg ve benq kullandım.Lg bir arkadşın dediği gibi bendede okurken vs. diğerlerine göre sesli çalışıyor , fakat arkadaşın dediği gibi odadan çıkartmıyor beni :) . Philips te çok sorun yaşadım,cd leri yakıyor ve diğer medyaları okutmakta sorun yaşıyordum.En sonunda kendisini yaktı :),bozuldu gönderdim servise geşdi yine bozuldu vs.. En son Benq aldım diğerlerine göre sessiz çalışıyor bende,4-5 aydır kullanıyorum sorun yok şuan.Alternatifin olabilir yani araştır sende istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 samsung kullandim 4 ay sonra yazarken I/O hatasi mi ne vermeye basladi. gittim nec aldim rahatim mutluyum. ayrica lg cd writerlarini kullanmistim zamaninda. lgler belli bi zamandan sonra cd yazmiyodu garip bi sekilde o yuzden lg yede cok guvenim yok. nec tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ya zannedersem gidip nec alicam, yani durum bunu gosteriyor.. Cogu insan neclerden memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Hem Nec Türk malı. Necai'nin kısaltılmışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Asus SATA aldim ben yeni, hos gibi. Ses problemi falan yok, bahsettigi hizlarda yazabiliyor, Lightscribe da var belki bi gun lazim olur diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 nec diyorum bende sahsen kullanıyorum hic sorun yasamadım canavar :D kopyaları ayrı guzel okuyup yazıyor o denli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 elimdeki nec patladı. yazamıo dvd şu an. 1/10 la fln yazıo, fıttırtıo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Samsung WriteMaster kullanıyorum. Ses yok sorun yok gayet kaliteli bir ürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 LG 20x Sata kullanıyorum çok iyi ve hızlı yazıyor Ses sorunu yok gibi. PC'de hem CD RW hemde DVD RW var CD RW cok ses cıkarttığı için bu bana sessizmiş gibi geliyor o konuda garanti vermiyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar