karalis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Evet , artık sizinle tartışmıyorum forumdan değil sizden sıkıldım.Bazı arkadaşlar benim banlanmama takmışlar kafayı halbuki konuları araştırmadan sırf kendi hastalıklı kişiliklerlini tatmin etmek isteyen bir grup için materyal olduk.Yüzsüzlük deniliyor nedir yüzsüzlük adama topluca çullanıp sindirtemiyince ayar vererek zıvanadan çıkartıp yörünge dışı ettrip birde hala utanmadan yok niye geliyorsun diye konuşan sizler mi ? Ben mi? Diyelimki sizler haklısınız yüzsüzlük nedir ya burası internette basit bir sayfa hiç birinizi tanımıyorum muhtemelen(zorlamazsanız)hiç karşılaşmıycam yok veli beni istemiyormuş s.ktirsin git çokta şeyimdeydi siz serverdaki karakter kodlarından başka birşey değilsiniz benim için ne kovulması ne ortamı ?Farklı kaptırmışsınız kendinizi. Kaldı ki asosyal , megaloman (Megaloman=eziklik bastırma) bir güruh bazı şeyleri defalarca açıklamama rağmen sırf kendi egocuklarını beslemek için inatla aynı şeyleri tekrarlıyorlar. Ben fetocuymuşum , yok makyaj yapmışım gaymişim. Benim hiç bu forumda bir şahsın propagandasını yaptığımı gördünüz mü ? Tabi sizde haklısınız düşüncelerinizin yetişemediği konularda şucu bucu diye lakap takıp muhalefet etmek daha kolay.Gayliğe gelince evet gayim isteyenleri teker teker mikicem. Yavrucuklarım demiştim ki siteye koyduğum fotoğraflarda makyaj yok stüdyo çekimi abartısı onlar , geyik olsun diye koyduk ne biliyim bu kadar asosyal ezik megalomanın olduğunu defalarca dememe rağmen yine anlamadı mallar. Olmadı yavrular kasmayın böyle bufalo sürüsü gibi çullanıp niteliksiz mesajlar atarak sindiremediniz bu adamı, rasyonel tartışanlara eyvallah ama hayatımda münasebetimin olmadığı herifler topiclere girip kendince ayarcıklar vermeye çalışıyor. Benim bu forumlarda söylediğim tek şey bir yaratıcının olduğu ve ona minnet borcumuzun olduğu yani rasyonel şekilde tartışmaktan uzak salya akıtarak hakaret etmekten başka birşey yapamayan sizlere uzak konular bunlar Bırakın bunları hepimiz bu ülkenin gençliğiyiz artık şucu bucu diye bölüneceğinize farklılıklardan bir mozaik olalım.Hiç kimse bir kesimi sindiremez kabul edin artık bunları sizi sevdiğim için yazmıyorum bunları cidden ülkenin geleceğini iyi görmediğim için yazıyorum. Benimle gerçekten ciddi şekilde sorunu olan varsa yerim yurdum belli İstanbuldayım adresimide bir topicte vermiştim görüşürüz bir şekil.Hadi kalın sağlıcakla bilgisayara çok dalmayın gözleriniz bozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ya ben bilmiyorum tam olarak kimler ne demiş ne dememiş ama madem önemsiz insanlar olarak düşünüyorsun tartıştıklarını ve bu platformu neden yeni bir tartışma yaratacak bir acıklama yapıyosun ki? aynı insanlar yine laf etmeyecek mi sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 crysis çıkmış lan türkçe yapmış adamlar hemde yapanlarda türkmüş orjinal almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Sen kimdin? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 karalis said: ..Yavrucuklarım demiştim ki siteye koyduğum fotoğraflarda makyaj yok.. ..Olmadı yavrular kasmayın böyle bufalo sürüsü gibi çullanıp niteliksiz mesajlar atarak sindiremediniz bu adamı ercik patiye gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 adamda açık adres var vay be. bu arada başlıksız yazı olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Peki şöyle yapalım,edit:burayı atladık .Herkes de kendi halinde devam etsin.Hem buradan ben oralıyım buralıyım nerde olduğumu biliyosunuz falanda deme.Boşuna gerilmeyelim:) Rahat ol yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 olivies o surat sende olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Madem önemsiz buluyorsun, uzatmanın manası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 okby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 kabak tadi verdi, geregi yok. kimseye birsey kanitlama ihtiyaci duymayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar