Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

.

karalis

Öne çıkan mesajlar

Evet , artık sizinle tartışmıyorum forumdan değil sizden sıkıldım.Bazı arkadaşlar benim banlanmama takmışlar kafayı halbuki konuları araştırmadan sırf kendi hastalıklı kişiliklerlini tatmin etmek isteyen bir grup için materyal olduk.Yüzsüzlük deniliyor nedir yüzsüzlük adama topluca çullanıp sindirtemiyince ayar vererek zıvanadan çıkartıp yörünge dışı ettrip birde hala utanmadan yok niye geliyorsun diye konuşan sizler mi ? Ben mi?
Diyelimki sizler haklısınız yüzsüzlük nedir ya burası internette basit bir sayfa hiç birinizi tanımıyorum muhtemelen(zorlamazsanız)hiç karşılaşmıycam yok veli beni istemiyormuş s.ktirsin git çokta şeyimdeydi siz serverdaki karakter kodlarından başka birşey değilsiniz benim için ne kovulması ne ortamı ?Farklı kaptırmışsınız kendinizi.
Kaldı ki asosyal , megaloman (Megaloman=eziklik bastırma) bir güruh bazı şeyleri defalarca açıklamama rağmen sırf kendi egocuklarını beslemek için inatla aynı şeyleri tekrarlıyorlar.
Ben fetocuymuşum , yok makyaj yapmışım gaymişim. Benim hiç bu forumda bir şahsın propagandasını yaptığımı gördünüz mü ? Tabi sizde haklısınız düşüncelerinizin yetişemediği konularda şucu bucu diye lakap takıp muhalefet etmek daha kolay.Gayliğe gelince evet gayim isteyenleri teker teker mikicem.
Yavrucuklarım demiştim ki siteye koyduğum fotoğraflarda makyaj yok stüdyo çekimi abartısı onlar , geyik olsun diye koyduk ne biliyim bu kadar asosyal ezik megalomanın olduğunu defalarca dememe rağmen yine anlamadı mallar.
Olmadı yavrular kasmayın böyle bufalo sürüsü gibi çullanıp niteliksiz mesajlar atarak sindiremediniz bu adamı, rasyonel tartışanlara eyvallah ama hayatımda münasebetimin olmadığı herifler topiclere girip kendince ayarcıklar vermeye çalışıyor.
Benim bu forumlarda söylediğim tek şey bir yaratıcının olduğu ve ona minnet borcumuzun olduğu yani rasyonel şekilde tartışmaktan uzak salya akıtarak hakaret etmekten başka birşey yapamayan sizlere uzak konular bunlar
Bırakın bunları hepimiz bu ülkenin gençliğiyiz artık şucu bucu diye bölüneceğinize farklılıklardan bir mozaik olalım.Hiç kimse bir kesimi sindiremez kabul edin artık bunları sizi sevdiğim için yazmıyorum bunları cidden ülkenin geleceğini iyi görmediğim için yazıyorum.
Benimle gerçekten ciddi şekilde sorunu olan varsa yerim yurdum belli İstanbuldayım adresimide bir topicte vermiştim görüşürüz bir şekil.Hadi kalın sağlıcakla bilgisayara çok dalmayın gözleriniz bozulur
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...