LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 karalis said: Tabi tabi pyro mesela seni çok çekici buluyorum ben yarın evine istemeye gelicemya razien gay mısın yoksa paralı asker mi karar ver ona göre sırf zevk için sana bi arap yaratılan bulucam yaratıldığına pişman olacaksın!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bu razien,albümde resmi olan babsi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 kontrolsuz razien, razien degildir. biri durdursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Şu adama boş boş cevap veriyorsunuz. Ne menem birşey olduğu anlaşıldı şu ana kadar. Ekmek atmayın, kıvransın, çeksin gitsin. Şunun bile savunanı var o da güzelmiş. "Ben onu savunmuyorum ama canlı kalkanı olurum..." kaç senelik mazisi olan cevaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konu amma dağılmış bre,ulen bu fetocular bizim karşımıza çıkmıyo ki dalayım ağız burun vizeler öncesiB)-,izmir'de fazla şımarmıyolar,malum gavur izmirimiz de bunların borusu pek ötmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Aaa asıl olayı kaçırmışız, ayarlar falan eheh.. Ayarlarınızı seçin hayranlarım için linkide geliyor :/ http://img81.imageshack.us/img81/2091/ayarlartx0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 islamcı gençlik deyince aklıma erciğin müslümcü gençliğe uyarısı geldi, serbest çağrışım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 DTP, pkk diye diye asıl gündemi hep geri plana attılar. Bu domuzlar doğuda, özellikle güneydoğuda deli gibi örgütleniyorlar. Salak saçma şeyler olacak yakında ya hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar