Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Farm / Drop Rate

CapN

Öne çıkan mesajlar

Dun canımın sıkılması ile herbı droplayıp JC aldım ve 375ledım. Bugun recıpe varmılıyım dedım arkadaşla beraber gıttık 1200+ mob kestık ve şuan hala kesıyoruz bu postu yazarken. Dusenler 8 yeşil ıtem 0 mavi 0 recipe (epıx beklentım yok bıle) Nedır abı bu drop rate olayı anlamıs degılım mıdem bulandı mob kesmkten ama hırs yaptım recıpe dusurmedende bırakmıcam
Sosyal ağlarda paylaş

jc için bilgiğim kadarı ile sadece yeni eklenen caster meta gem recipe i shadowmoon daki siren lerden düşüyor, gerisi world drop.
Benim main char JC, tüm recipeleri ah den yada guildden aldım. TBC de bayaa bi play time mım war daha recipe 1 kere JC recipe düştü, bahsettiğim meta gem hariç.
Sosyal ağlarda paylaş

benim dr00d JC ama daha 1 kere recipe düşmedi hepsini ah den aldım. kasmayın evladım öyle o dşer mi düşecek mi diye :)

ayrıca birileri bi ara şey sallamıştı "abi belli bir mobu belli bir süreden fazla kestiğinde farma bağladığını sistem anlıo epic di vs di düşmüo" die.

ne derece doğru bilemiyorum.

zaten şu vakte kadar sadece bir kere quest yaparken epic mace düştü onun dışında tık yok.

nerede ulan bu epix li moblar :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyunda farmladığım tek şey quest.

Ya ben bilmiyorum bu işi yada siz. Bişey söylemek zor ikisinide denemeden ama ben hep "gelmesi muhtemel 200 lira yerine, cebimdeki garanti 100 lirayı tercih ederim" 'i savunmuşumdur. Bu sebeple farm yapmak asla bana göre olmadı. Ben piyasada quest bırakmam. Hergün 2x charımla 10 günlük quest yaparım. Çıkar mine toplarım, hiçbirşeyide bankaya koymama herşeyi satarım. Full nakit adamıyım, bişey lazım olunca AH den alırım asla stokta yapmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Jewelcrafting

350 Design: Khorium Band of Shadows
Dark Conclave Shadowmancers, Shadowmoon Valley38,30).

355 Design: Khorium Band of Frost
Coilfang Sorceress, The Steamvault, Coilfang Reservoir(instance), Zangarmarsh.

355 Design: Khorium Inferno Band
Darkweaver Syth, Sethekk Halls, Auchindoun(instance), Terokkar Forest.

360 Design: Khorium Band of Leaves
Vekh'nir Dreadhawk @ Vekhaar Stand, Blade's Edge Mountains(Loc 74,74).

365 Design: Arcane Khorium Band
Mageslayer @ Kirin'var Village, Netherstorm(Loc 58,86).

370 Design: Circle of Arcane Might
Epoch Hunter, Old Hillsbrad Foothills, Caverns of Time(instance), Tanaris.

370 Design: Coronet of Verdant Flame
Sunseeker Botanist, The Botanica, Tempest Keep(instance), Netherstorm.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
CapN said:
Dun canımın sıkılması ile herbı droplayıp JC aldım ve 375ledım

Bu kadar para batiyordu da niye AH'den almayip farm islerine girdin derler adama :p

375 lemek için para harcamadım :)zaten harcıcak param yoktu ehhe
Ahtan almıyorum cunku gene param yok , hem gold kasıyorum hemde recipe.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani bi recipe icin farm yapmak sanırım kibrit kutular ile gökdelen insa etmek gibi bişi olsa gerek :D

hic kasmamak lazım böle seyler icin :D gecen gun shadowmoonda mining yaparken pesime takılan salak mobu nekadar kufrede ede kessemde(resto druid icin mob kesmekten bahsediyoruz :D ) icinden mavi su +200 kusur olan heal mace i dustu :D nihahaha 65 gold a satmıstım ah dede..
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten sadece recipe için kasmıyorum. Gold kasıyorum kasarkende recipe düşmesini istiyorum :P 2 günde 2600g gibi para kastım
1 Recipe düştü 10 15 tane yeşil düştü sayamadgım kadarda cloth düştü.

Şimdi bir arkadaşın dediğine takıldım yukarda acaba cidden belli bir mobu kesince sistem otomatik farm algılıyor hiç bişi düşmüyormu? Yoksa bu benim cenabetliğimmi anlamış değilim.

Ogre görmek istemiyorum bu arada midem bulanıyor artık :P
Shadowmoona yelken açıcam birazda kahvaltı edip birazda orda kasalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Design: Chaotic Skyfire Diamond
http://www.wowhead.com/?item=34221

Meta gem recipe, sadece Coilskar Siren'lerden düşüyor SMV'de. Yarım saatte düşürürüsün. Farmlayacaksan bunu farmla bari, 3-5 tane düşerse gider AH'de satarsın paranın bi tarafına korsun.

Bu arada tüm mavi gem recipeleri world drop. Yani farmlaman imkansız. Meta gemlerin ise yarısı world drop yarısı da faction reward.

Şurdan bakabilirsin hepsinin kaynagına.
http://www.wowhead.com/?spells=11.755#50-7+1
Sosyal ağlarda paylaş

Valla açıkçası 1. amaç para sonra recipe Thottan mobların droplarına bakıp o mobları kesiyorum aradıgım belli bir recipe yok. Mesela Aldor ustteki ogrelerı kestim , shadowmoonda ruin of baari deki dayıları kesiyorum hatta biraz önce 3. mobtan recipe dustu bukadar agladık blizz koydu cantama heralde :P

Dediğim gibi öncelik para 2. olarak recipe
Gereksiz çok pra oldugunu dusunup bugune kadar epix mount almamıstım sonra arakdasın charla gırdıgınde farkettım ben yürüyomusum bugune kadar epix mount alcam sımdı :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...