bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Julien ve Sophie, okul yıllarından beri tanışan iki yakın arkadaştır. Sophie'nin Polonya kökenli olması nedeni ile sınıftaki ırkçı çocuklar tarafından taciz edilmesi ve Julien'in kanser olan annesi ve sorunlu babası ile yaşadığı sıkıntılar, her ikisini birbirlerine daha da fazla yakınlaştırır. Haylaz ve hınzır yapıları ile sürekli olarak birbirlerinin cesaretlerini sınamaları ile başlayan süreç, zmaan içinde ilginç bir cesaret oyununa dönüşür. Oyunun kuralı çok basittir; sırasıyla her biri, ötekine cesaret gerektiren zorlu görevler verecektir. Bu görevler arasında sınava sütyenle gitmek de vardır, okulun en sert çocuğunu tokatlamak da... Zamanla hayatın kendi zorlukları, bu oyunun bir parçasına dönüşmeye başlar. Ve bu oyun, gitgide inanılmaz bir aşk yaratır aralarında. Ama acaba bu aşk birbirlerine kavuşmalarındaki en büyük engel midir? imdbbeyazperde Çok eğlenceli keyifli bir film tavsiye ediyorum. Özellikle sonu benim çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Lisedeyken vardı bu film tey tey, platonik aşkım tavsiye etmişti. Pis karı... Neyse, süper filmdir gerçekten. Oyunculuk süper zaten, yer yer komedi de var. Hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 2003 yapımı film bu arada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Greeny said: Pis karı... Neyse Ahahaha, buradaki ani duygu patlamasına bittim. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 arkadaş tavsiyesi izledim bende geçenlerde çok güzel bi film baya beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 SELAM BEN LİNKTE KALİTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 bööö arattım yoktu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ing. dublaj ı var mıdır bunun hatta torrenti var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 vardırda verilmez. tamda indirmiştim filmi :) bi ön info güzel oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Şimdi bitti film bende de, güzel filmmiş, tavsiye için teşekkürler bab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 http://www.sinema.com/makale/17-6922/cesaretin-var-mi-aska-8-kasim-2008-cumartesi-22-15-tv-8 bu gece TV8'de... Daha önce izlememiş olanlar lütfen izlesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 hayatımın filmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 dublajlısını izlemeyeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 güzel film. ama benzer film katagorisinde my sassy girl bunu ezer geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Bu film hakkında yorumumu başka bi başlıkta yapmıştım zaten, "iki embesilin hayat hikayesi"nden öteye geçmiyor. Embesil derken gerçek anlamda diyorum, hani IQ'ları düşük bariz derecede, yoksa bir insan bu kadar salaklığı bu kadar uzun süre sürdüremez... kötü, kötü, çok kötü bir film. Arada 1-2 güzel sahne ve iyi bir müzik (le vie en rose) olmasına rağmen film olarak ayrı kötü, sonu ayrı kötü, kurgusu ayrı kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hayatımın filmi, izlenmesi gereken bir başyapıt PS: dublajsızını bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Rewendor said: Bu film hakkında yorumumu başka bi başlıkta yapmıştım zaten, "iki embesilin hayat hikayesi"nden öteye geçmiyor. Embesil derken gerçek anlamda diyorum, hani IQ'ları düşük bariz derecede, yoksa bir insan bu kadar salaklığı bu kadar uzun süre sürdüremez... kötü, kötü, çok kötü bir film. Arada 1-2 güzel sahne ve iyi bir müzik (le vie en rose) olmasına rağmen film olarak ayrı kötü, sonu ayrı kötü, kurgusu ayrı kötü. "La" vie sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 önemli mi? zerre önemi yok. farkeder mi? bence etmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 baya iyiydi açıkçası ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 çok güzel film bence, evde dvdsini bulamıyorum bulsam yine izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Muhteşem bir film. şiddetle tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 biri my sassy girl daha iyi demiş alakası yok,Amelie'den sonraki favorim bu filmdir,izleyin izletin efenim,cap? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Rewendor'un film yorumları meğer 2008den error vermeye başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar