Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 başlığı değiştirdim bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 marion cotillard'ı gördüğüm ilk film olması dolayısı ile de bende ayrı yeri olan film bu. tim burton böyle işler yapsın artık. marion'u da geç tanıdım ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Şimdiye kadar 7-8 defa izlemişimdir en az, muhtemelen de 10 vardır. Yapacak bir şey yokken ya da başka bir şeyle uğraşırken açarım arada filmi. Bakmasam bile dinlerim, hoşuma giden sahnelerde bakarım en kötü. Artık diyalogları ezberledim adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Şöyle bir wall of text spoiler başlığı var ilgilenenler için. O zamanlar uzuun uzuun tartışmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ewan yeter be. Süper bir filmdir. Tekrar tekrar izlenesi , üzerine konuşulası gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bende izlediğimde baya beğenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 mükemmel bi film ya.. hakkatten süper. izlenmeli direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 şimdi görünce yaziim dedim..izleyeli baya oldu..digitürkte bi gece sıkıntıdan dolaşırken başlıodu dedim ne bu falan sonra baktım ewan mcgregor diyince izledim.müthiş bi film kesinlikle.herkesiz izlemesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar