Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ama ben hâlâ...

Devilmanta

Öne çıkan mesajlar

Tam 1 sene oldu ve ben hala unutamadım onu... Üstünden bir hatun daha geçti ama onu sevmedim sevemedim. Onun yerini kimse tutmuyo...
Belkide o normal hayatını yaşamaya devam etti belki ama ben hala belki onu bir sefer görebilirm diye hala 112 lerin 110 nolu otobüslerin içine bakıyorum belki görürüm diye... :(
Sosyal ağlarda paylaş

bende ayrıldım 9 ay çıktım ve ilk ciddi ve en uzun süren ilişkimdi. çok bağlanmışım şimdi bende çok acı çekiyorum.. ama unutucam zamanla..
seninki biraz saplantı olmuş galiba. o mu ayrıldı senden? eğer o ayrıldıysa saplantı olmuş diyebilirim eğer tekrar barışırsanız bi süre çıkıp sen bitirirsin ve oh be rahatladım dersin.. nerden mi biliyorum en yakın arkadaşımın başına gelen bi olayda ordan:)
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
Zor ötesi çıkıyor ama merak etme.

karşıma çıktı mı ?

Çıktı!

peki ben çıkabildim mi onla =)

Hayır :(

işte ölümcül nokta burda zaten daha iyisi illa çıkar ama işte o daha iyisiyle çıkabilmek sorun... daha iyisinden bi altı seni terkettiğine göre çıtayı indirmelimisin? :P
Sosyal ağlarda paylaş

uzun ilişkilerin adamı değilim.ama 1 senelik bir aşk ilişkim olmuştu.ztn ilk ve tek uzun ilişkimdi.çok zaman geçti.ama hala beraber yaptıklarımız yapamadıklarımız iyi kötü bütün şeylein flashbacklerini yaşıorum.

yaptıgım hatalar aklıma gelyio.bayadırda gormuyorum.gorursem ne yapıcam bilmiyorum

bazen diyorm şimdi arasa beni ne derim acaba diye :)

bunun nedeni ise ondan sora hala cok sevdiğim dğeer verdiğim biri cıkmadı karşıma.sora bende ne varsa eskide var diyip dalıveriyorum hayallere :)

bulundugum çevre itibariyle aşık olabilcek potansiyelde bi bayan yok malesef
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...