Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Tam 1 sene oldu ve ben hala unutamadım onu... Üstünden bir hatun daha geçti ama onu sevmedim sevemedim. Onun yerini kimse tutmuyo... Belkide o normal hayatını yaşamaya devam etti belki ama ben hala belki onu bir sefer görebilirm diye hala 112 lerin 110 nolu otobüslerin içine bakıyorum belki görürüm diye... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 1. ne kadar çıktınız? 2. hatun kimin üstünde geçti? 3. bidaha çıksanız aynı tadı yakalarmısın? ( ben vereyim cevabı - hayır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 1. belki komik gelicek ama 2 ay 2. başka bi hatunda oldu ondan sora demek istedim 3. zaten bi daha çıksak aynı tadı vermez ben unutmak için bişeyler aliim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 rakı iç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 O otobüsler mülteci kampı gibi, zor biraz görmen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 bende ayrıldım 9 ay çıktım ve ilk ciddi ve en uzun süren ilişkimdi. çok bağlanmışım şimdi bende çok acı çekiyorum.. ama unutucam zamanla.. seninki biraz saplantı olmuş galiba. o mu ayrıldı senden? eğer o ayrıldıysa saplantı olmuş diyebilirim eğer tekrar barışırsanız bi süre çıkıp sen bitirirsin ve oh be rahatladım dersin.. nerden mi biliyorum en yakın arkadaşımın başına gelen bi olayda ordan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 demek ki üstünden daha fazla hatun geçmesi gerekiormuş, yeni birisini bul, sora bir başkasını vs.. unutman daha kolay olur başkası varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Üzerinden 100 hatun geçti ben hala unutamadım. Hatun geçmesi önemli değil Ondan daha iyisini bulabilmen önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 abi 112 -110 da çok vardır zaten onlar. bulunur yani. ciddiyim bak . olayı o derece basitleştirebilirsin yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Loli-pop said: rakı iç... oha çaldın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 O zaman sen de "efsaneymiş", "montla sıç", "şaşırdım!", "terazine tıkladım" vs gibi bir şey söyleyebilirsin. Elimizde bunlar kaldı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yok ben onu seviodum : (. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 bLackcha0s said: Üzerinden 100 hatun geçti ben hala unutamadım. Hatun geçmesi önemli değil Ondan daha iyisini bulabilmen önemli. işte ondan daha iyisi zor ötesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Her zaman daha iyisi vardır merak etme, ben de zamanında çok eziklik etmiştim ayrılınca ama şimdi mutluyum zuhaquhauahuzhuzhaz :(:/(:(:(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Zor ötesi çıkıyor ama merak etme. karşıma çıktı mı ? Çıktı! peki ben çıkabildim mi onla =) Hayır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 2 ay diyosun be arkadasim. bence seninki düz takinti. daha da baska bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 bLackcha0s said: Zor ötesi çıkıyor ama merak etme. karşıma çıktı mı ? Çıktı! peki ben çıkabildim mi onla =) Hayır :( işte ölümcül nokta burda zaten daha iyisi illa çıkar ama işte o daha iyisiyle çıkabilmek sorun... daha iyisinden bi altı seni terkettiğine göre çıtayı indirmelimisin? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 dory said: 2 ay diyosun be arkadasim. bence seninki düz takinti. daha da baska bişey yok. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 dory said: 2 ay diyosun be arkadasim. bence seninki düz takinti. daha da baska bişey yok. lan galiba...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yaşaman imkansız hale geldiyse git öldür içini rahatlat sonra başka birini bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 hey allam ben onu 2 yıl okudum DEFOL ! 2 aymış serseri benim 3 yıl oldulan unutamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 bLackcha0s said: hey allam ben onu 2 yıl okudum DEFOL ! 2 aymış serseri benim 3 yıl oldulan unutamadım amagad! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 110 ve 112de görsen bi daha yüzüne bakmak istemezsin zaten. toplu taşıma araçları seksapeli sıfırlıyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 uzun ilişkilerin adamı değilim.ama 1 senelik bir aşk ilişkim olmuştu.ztn ilk ve tek uzun ilişkimdi.çok zaman geçti.ama hala beraber yaptıklarımız yapamadıklarımız iyi kötü bütün şeylein flashbacklerini yaşıorum. yaptıgım hatalar aklıma gelyio.bayadırda gormuyorum.gorursem ne yapıcam bilmiyorum bazen diyorm şimdi arasa beni ne derim acaba diye :) bunun nedeni ise ondan sora hala cok sevdiğim dğeer verdiğim biri cıkmadı karşıma.sora bende ne varsa eskide var diyip dalıveriyorum hayallere :) bulundugum çevre itibariyle aşık olabilcek potansiyelde bi bayan yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bu topic nerden geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar