Maddog35 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 http://www.asal.msb.gov.tr/celp_donemi_2008.xls Bu linkten hangi devre gideceğinizi görebilirsiniz.. Şubatta askerim bende.. sağsağlim dönebilirmiyiz bakalım.. Çok garip bi duygu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Bizim arkadas da boyle demisti rahmetli, nur icinde yatsin. sdfdsf, simdiden hayirli tezkereler : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 hayırlı tezkereler benimde berber gidiyor subatta napicam bilmiyorum = / fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 bu gece saat 12yi vurduğunda ben dünyadaki 19. yılımı da tamamlamış olup, 20. yılıma giriş yapıcam. askerden kağıt falan da gelmiyo, bak konu açılmış tedirgin oldum bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 etarnalus kağıt banada gelmedi.. gidip araştırdım başka bi yere gitmiş yoklama kağıdı.. bi askerlik şubesine telefon aç derim.. Muayeneye gir.. Başına dert açılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ya yaşınızı yazmayın anlamıyorum doğum tarihinizi yazın plx :F misal 1988 doğumluyum ünideyim netten kontrol edebileceğim bi site fln var mı ne zaman askere çaarcaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 87liym hala gelmedi banada kagit magit. 88li arkadaslarima bile geldi bi bakam bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Abi oyle kagit diye beklerseniz bigun Jandarma tutar goturur : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 olm hemen gidin bi askerlik şubesine. okuyosanız okuldan da bilgi alabilirsiniz. bende 87liyim geçen sene geldi bana, tecil ettirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Okuyom diye iplememiştim; bir sabah 9'da Polis kapıma dayandı aman diyim gençler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ben de 87'liyim, kağıt mağıt gelmedi. Üniversitedeyim de onlara ne geldi ne gelmedi bilemiyorum. Jandarma tutar götürür mü beni yahu? Geldi bir sürü arkadaşıma, neden bana da yollamıyorlar /= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 2008-2009-2010 falan gitmesem güzel olur. sonra da bi imkan yaratıp yurtdışına kaçabilirsem 3sene yihu! 2013'te bişler yapabilirim.. 31yaşında oluyorum tabii o zaman.. tam askere gitme yaşı edit: okullarınız bazen sizin "okulda okuduğunuzu" bildirmiyorlar.. ben iki sene kaçak gezmişim ve bunu ancak askerlik karar belgesi aldırmaya gittiğimde öğrendim. kısaca ciddiye alın, arayın telefonla ve durmunuzu sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 31 e askere gitme yaşı diyorsunda abim suan askerde 30 üstü herkese dede diyorlarmış orda :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Gris, okuyosan sorun yok almazlar öyle. Okul bittiği zaman okul askerlik şubesine haber veriyor X okulla ilişkisini kesti diye. O zaman gidip muayeneye giriyosun, tecil etme hakkın var kullanıyosun. 4 yıllıklar için 3 yıl imkan vardı ama yeni yasa çıktı sanırım 2 yıla indi. 2 yıllık okuyanlar için 2 yıl tecil imkanı var. ama gene dediğim gibi yasa çıkmışsa 1 yıla indi o da. Tabi yaşını bilmiyorum. 27 yaşından sonra istersen üni 1. sınıfta ol alıp götürüyolar. Edit: 87liyim demişsin görmemişim onu, korkutmiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 diadan o yaş 32 değilmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 DiadanLocke said: Gris, okuyosan sorun yok almazlar öyle. Okul bittiği zaman okul askerlik şubesine haber veriyor X okulla ilişkisini kesti diye. O zaman gidip muayeneye giriyosun, tecil etme hakkın var kullanıyosun. 4 yıllıklar için 3 yıl imkan vardı ama yeni yasa çıktı sanırım 2 yıla indi. 2 yıllık okuyanlar için 2 yıl tecil imkanı var. ama gene dediğim gibi yasa çıkmışsa 1 yıla indi o da. Tabi yaşını bilmiyorum. 27 yaşından sonra istersen üni 1. sınıfta ol alıp götürüyolar. Edit: 87liyim demişsin görmemişim onu, korkutmiim :D olur mu öyle şey 28 29 yaşında arkadaşlarım var 2.üni okuyorlar askere fln da çağarmadılar alıp da götüren yok mis gibim okuyor gençler şimdi merak ettiğim bizim okurken bişi yapmamız gerekio mu yani muhtara gidip yoklamam geldi diye mi sorayım yoksa direk mersindeki askerlik şubesini mi arayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Kuzenim 30 yaşında hukuku yeni bitirdi.Daha askere gitmedi. Onun belli biryaşı olması gerek. 4 yıllıkların tecili 2 ye 2 yıllıklarınki 1 e mi indi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 O 27 yaş olayı asker alma şubesinin sitesinden okuduğum bir olay. Kesin bir bilgim yok o konuda sadece okuduğumu söyledim. Diğerleri benim askerlik şubesinden gördüklerim. Muhtara gidip bir sorun. Ama okuyorsanız içiniz rahat olsun, üniversiteler okuduğunuzu belirtiyorlar şubeye. Okul bittikten sonra, ilişki kesme kağıdınızı aldıktan sonra gidiceksiniz şubeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 @Black haberlerde görmüştüm geçenlerde. Yeni yasayla tecil yılları 1er yıl inicekti. Ama sen daha önceden tecil ettirdiysen etkilenmiyorsun tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 nuki said: 31 e askere gitme yaşı diyorsunda abim suan askerde 30 üstü herkese dede diyorlarmış orda :-D yaw ne denildiği önemli değil hiç ^_^ zati yurtdışında çalışıp kısa dönem yapıp yine yurtdışına dönmek, işleri halletmek sadece niyetim. tabii hayaller ile gerçekler farklı oluyor. ama böyle olursa canavar olur. en verimli dönemimde ben de "normal" hayattan uzak kalmamış olurum. işlerimi devam ettiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 oha teciller 1 yılamı düşücek haha yazık gelecek nesile allahtan rahatım huzurluyum çünkü askerlikden mahrumum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 sçtk anasını satıyım neyse seve seve gideriz ! abi askerlikte muaf olunca nasıl rahat hissediyorsunuz merak ediyorum.Şahsen bana çok dokunurdu. Arkadaşımın eli sakattı gidemedi çocuk 1yıl toparlayamadı kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 THARKAS said: 87liym hala gelmedi banada kagit magit. 88li arkadaslarima bile geldi bi bakam bende. sen kaçaksın o zmn.. 87lilerin çou askeri bitiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 kagıt gelmedıyse ınzıbat bızzat yolda demektır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar