Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2008'de askere gidecekler...

Maddog35

Öne çıkan mesajlar

2008-2009-2010 falan gitmesem güzel olur. sonra da bi imkan yaratıp yurtdışına kaçabilirsem 3sene yihu! 2013'te bişler yapabilirim..

31yaşında oluyorum tabii o zaman.. tam askere gitme yaşı

edit: okullarınız bazen sizin "okulda okuduğunuzu" bildirmiyorlar.. ben iki sene kaçak gezmişim ve bunu ancak askerlik karar belgesi aldırmaya gittiğimde öğrendim. kısaca ciddiye alın, arayın telefonla ve durmunuzu sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

Gris, okuyosan sorun yok almazlar öyle. Okul bittiği zaman okul askerlik şubesine haber veriyor X okulla ilişkisini kesti diye. O zaman gidip muayeneye giriyosun, tecil etme hakkın var kullanıyosun. 4 yıllıklar için 3 yıl imkan vardı ama yeni yasa çıktı sanırım 2 yıla indi. 2 yıllık okuyanlar için 2 yıl tecil imkanı var. ama gene dediğim gibi yasa çıkmışsa 1 yıla indi o da.
Tabi yaşını bilmiyorum. 27 yaşından sonra istersen üni 1. sınıfta ol alıp götürüyolar.

Edit: 87liyim demişsin görmemişim onu, korkutmiim :D
Sosyal ağlarda paylaş

DiadanLocke said:
Gris, okuyosan sorun yok almazlar öyle. Okul bittiği zaman okul askerlik şubesine haber veriyor X okulla ilişkisini kesti diye. O zaman gidip muayeneye giriyosun, tecil etme hakkın var kullanıyosun. 4 yıllıklar için 3 yıl imkan vardı ama yeni yasa çıktı sanırım 2 yıla indi. 2 yıllık okuyanlar için 2 yıl tecil imkanı var. ama gene dediğim gibi yasa çıkmışsa 1 yıla indi o da.
Tabi yaşını bilmiyorum. 27 yaşından sonra istersen üni 1. sınıfta ol alıp götürüyolar.

Edit: 87liyim demişsin görmemişim onu, korkutmiim :D

olur mu öyle şey 28 29 yaşında arkadaşlarım var 2.üni okuyorlar askere fln da çağarmadılar alıp da götüren yok mis gibim okuyor gençler
şimdi merak ettiğim bizim okurken bişi yapmamız gerekio mu yani muhtara gidip yoklamam geldi diye mi sorayım yoksa direk mersindeki askerlik şubesini mi arayayım
Sosyal ağlarda paylaş

O 27 yaş olayı asker alma şubesinin sitesinden okuduğum bir olay. Kesin bir bilgim yok o konuda sadece okuduğumu söyledim. Diğerleri benim askerlik şubesinden gördüklerim.
Muhtara gidip bir sorun. Ama okuyorsanız içiniz rahat olsun, üniversiteler okuduğunuzu belirtiyorlar şubeye. Okul bittikten sonra, ilişki kesme kağıdınızı aldıktan sonra gidiceksiniz şubeye.
Sosyal ağlarda paylaş

nuki said:
31 e askere gitme yaşı diyorsunda abim suan askerde 30 üstü herkese dede diyorlarmış orda :-D

yaw ne denildiği önemli değil hiç ^_^

zati yurtdışında çalışıp kısa dönem yapıp yine yurtdışına dönmek, işleri halletmek sadece niyetim. tabii hayaller ile gerçekler farklı oluyor. ama böyle olursa canavar olur. en verimli dönemimde ben de "normal" hayattan uzak kalmamış olurum. işlerimi devam ettiririm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...