sehzade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yaw benim kuzenin bilg. da böle bi hata veiroy son günlerdir. orjinal windowsu satın al mı yok bilmemne dio . bunun nedeni nedir bilgisi olan warmı. yıldız gibi bi simge oluyo kznin bilg. sağ alt köşede. bana sordu bu ne die bnde internette arıyorm ama bulamadım bişi . yardım ederseniz sevinirim. bunu neden dio acaba . bide zararı filan warmı biliyomusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 parana kıy da windows al diyor.orjinal ürün doğrulaması denen hedeyi indirmiş kznnin(?) güncelleştirme yapayım derken sonra da kalmış öyle. format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Güzel özetlemişsin. Otur beş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Genius... Artık XP kullanıcaksanız güncelleştirmeleri kapatmanız gerekiyor yoksa ilk gelen güncelleştirmeler arasında yazılımınızı kontrol eden patch de iniyor ( menual seçip indirmek istesende 3-5 patch i indirebiliyorsun bütün hepsini alamıyorsun artık ) ve başınıza gelen olayı yaşıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Genuine check'i atlatabilen korsanlar da yok degil tabi, Vista olsun XP olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ben varım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ben şimdi messenger'a ufak bir eklenti yükliyim dedim hemen samimiyetimi sorgulamak istediler dedim bu işler karşılıklı güven işidir, cancela tıkladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 sistemi geri yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 lol yazdigini okusana bi de... said: orjinal windowsu satın al mı yok bilmemne dio . bunun nedeni nedir bilgisi olan warmıOrjinal windows'u satin al niye der? Korsan yazilim kullandigi icin olmasin? Enteresan tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 tskrler arkdaslar riglos sanada gelince onu bizde anladk ama durduk yere nie dio onu anlamamıstık kznle. saolsn arkdaslarda anlattı. güncellemeler yüzündenmiş. bu arada saçma sapan seyler yazcagına hiç bişi yazma daha ii he ? bi düşün baklm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Güncelleştirmeleri kapatmaya gerek yok. Denetim masasındaki Güncelleştirme ayarlarından "günceleştirmeleri bul ama bana sormadan indirme" seçeneğini seçeceksiniz. Sonra çıkan güncelleme listesinde o ürün doğrulama hedesini indirmemeyi seçicek ve sonra açılan mesaj kutusunda "seçmediğim güncellemeler için beni bi daha zinhar uyarma" k,check boxını işaretleyeceksiniz. Ondan sonra rahatsınız, o güncelleştirme inmeyecek. Eğer yanlışlıkla indirdiyseniz, sistem geri yükleme yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 riglos artık bu forumlarda yerin yok. kaybol :P riglos bi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ndn ssli hrf kllanmyrsn? frmda krktr lmti yk mrk etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 sallayın güncelleştirmeyi falan. sp3 gelsin kurarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 isteyince oluyor :F çalışınca oluyor herşeyin bir çözümü var ama burası yeri değii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Burax said: isteyince oluyor :F çalışınca oluyor herşeyin bir çözümü var ama burası yeri değii :) hehe çözümü arayan bulur evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 tskrler hepinize arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 bu arada direk kopyada demeyin yani internette orjinal olupta bunla ugrasan insanalrda avr kopya kullanip bunu hayatinda gormemis vistada biel tikir tikir updateleri ceken insanalrda microsoft un yuzune gozune bulastirdigi bisey iste linux dan genuine microsoft hedesi alan adam vardi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 evet olabiliriz. hihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Viktor said: linux dan genuine microsoft hedesi alan adam vardi yani oha yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 LOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 mikrosoft yetkilileri kapıma gelipte al ulan şunun orjinalini diyene kadar kırmayacam ben genius hedesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 konu açıklığa kavuşmuş. lütfen bu bölümü de abuklaştırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar