Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yazuılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz !:.

sehzade

Öne çıkan mesajlar

yaw benim kuzenin bilg. da böle bi hata veiroy son günlerdir. orjinal windowsu satın al mı yok bilmemne dio . bunun nedeni nedir bilgisi olan warmı. yıldız gibi bi simge oluyo kznin bilg. sağ alt köşede. bana sordu bu ne die bnde internette arıyorm ama bulamadım bişi . yardım ederseniz sevinirim. bunu neden dio acaba . bide zararı filan warmı biliyomusunuz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Genius...

Artık XP kullanıcaksanız güncelleştirmeleri kapatmanız gerekiyor yoksa ilk gelen güncelleştirmeler arasında yazılımınızı kontrol eden patch de iniyor ( menual seçip indirmek istesende 3-5 patch i indirebiliyorsun bütün hepsini alamıyorsun artık ) ve başınıza gelen olayı yaşıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Güncelleştirmeleri kapatmaya gerek yok. Denetim masasındaki Güncelleştirme ayarlarından "günceleştirmeleri bul ama bana sormadan indirme" seçeneğini seçeceksiniz. Sonra çıkan güncelleme listesinde o ürün doğrulama hedesini indirmemeyi seçicek ve sonra açılan mesaj kutusunda "seçmediğim güncellemeler için beni bi daha zinhar uyarma" k,check boxını işaretleyeceksiniz. Ondan sonra rahatsınız, o güncelleştirme inmeyecek.

Eğer yanlışlıkla indirdiyseniz, sistem geri yükleme yapın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...