Evolve_2000 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Kendimi aşmak istiyorum, müzikseverler ! En azından en sevdiklerinizi söyleyin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Aş kendini.. sordum sarı çiçeğe - anonim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Metallica - Unforgiven Iron Maiden - Fear of the dark Nirvana - Smells like teen spirit Tarkan - Kıl oldum abi (tu) en az 4 basamak atlatır seni bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolve_2000 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 tahminimce o basamakları atladım... [edit: kural /6] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Opeth dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 müslüm gürses - nilüfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 dream theater dinle, nefret edersen anla ki bi basamak daha atladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolve_2000 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Dev said: Opeth dinle hah iyi fikir... elimin altındaymış ta haberim yokmuş... sen de "otep" dinle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolve_2000 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Akerfeldt said: dream theater dinle, nefret edersen anla ki bi basamak daha atladin. ya tmm da ona bakarsan hayko da dinliyorum ama çoğu şarkısı saks... bana şarkı ismi lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Allman Brothers Band - Whipping Post http://www.youtube.com/watch?v=Kv3RWqFlvJs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Pantera - Suicide Note Pt. II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Werewolf said: Allman Brothers Band - Whipping Post buna ek olarak jessica ve blue sky i ekleyeyim. eric clapton - layla ve ya cocaine jimi hendrix - voodoo child yazarim benzerlerini begenirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Evolve_2000 said: BulletRide said: Metallica - Unforgiven Iron Maiden - Fear of the dark Nirvana - Smells like teen spirit Tarkan - Kıl oldum abi (tu) en az 4 basamak atlatır seni bunlar. tahminimce o basamakları atladım... Agagil tükettin o zmn camiayı..El altından şarkılar önermiştim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 God is an Astranaut - The End of the Beginning http://www.youtube.com/watch?v=uevKxa6sjFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bu ne yahu? aciklayici olun biraz... kendin nerdesinki o noktayi asmak istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?12,3025959,3026105#msg-3026105 Akerfeldt said: dream theater dinle, nefret edersen anla ki bi basamak daha atladin.düştün dicektin herhalde Scenes From A Memory albümü bu kadar güzel olamaz. progressive metal ile bu kadar duygu nasıl verilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Tuğba Ekinci - Adam Ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 tür falan belirteymişin bare, yada sevdiğin birkaç grup parça örneği falan, hüsnü şenlendirici'den, nargaroth'a kadar bir yelpaze çıkarmışsın ortaya, halk tepkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 pati tarihinin en anlamsız baslıklarından biri, hadi abartmayalım daha kötüleri de vardı. ama müzik bölümünün tartısmasız lideri. tavsiye ettiğim parca, ismail yk - allah belanı versin. cogu parcası saks ama bu iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Sonra ekşi'de paticik entry'snde yazıolar,milletin ayar verme peşinde olduğu yer die...Böyle başlığa böyle cevap ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yalnız "x i dinliyorum ama onlar sux" demek de hoşmuş, ilk defa duyuyorum. anal cunt dinle rörörörörö böyle level atlıyorsun xp veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolve_2000 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 arkadaşlar, ne lagalugasınız yaw, sorularınızı özelden sorabilirsiniz... tamam istemiyorum öneri falan... türk diiilmisiniz, normaldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ahahha...türküz we are sori =/\***( ismail dinle..ya da oh be dinle rebel moves'dan..çünkü bence masa olsaydın daha işe yarardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 sen türk değilsin galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 uzatmayın işte.. herkes bi kaç şarkı önersin.arkadaşımız kendini aşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar