CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 sadece içme ben anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Gelirim ama içmem, internt cafeye gitmem, oyun oynamam, muhabbet etmem, konusmam, bulumam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 abi sen evden katıl bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Hologram modunda mı gelcen bre aktif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 adamın sadece adı aktif kalan heryönden pasif cıktı ... (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Off. Çok pis laf koydu sana berk. Nickinin adamı değilsin dedi. Off kavgada söylenmez. Your skill in Provocation has increased by 0.1%. It is now 50.1%. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ooooo orta dunyadan oyuna sararsınız siz. iki kelam etmessiniz.kustum oynamıorm.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 -Frp olcaksa beni editleyin hiç oynamadım ben :D masaüstü söle editlenmesi yüksek bisi yaparsınız - bence nargile olsun söle yasaklanmadan cafelerde Tabi cogunluga uyarız yada ayarlayana tarh uyarsa gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 yaw 14ünde lanet olası finallerim başlıyo benim.. böhüü bide noolur pazar günü olsun noooaeıioöüuolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 beyler nargile alkol sigara üstüne gidip kafede sabahlamaca bunu yaparsak herkese benden 10 kuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 güzel bi organizasyonda varım (: + cleglaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bir yerde buluşup, yemek yenip muhabbet ettikten sonra cafede sabahlama olursa efsane olur, tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yemek nargile alkol sonra sabahlama off off dadında yinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Silmarwen said: Off. Çok pis laf koydu sana berk. Nickinin adamı değilsin dedi. Off kavgada söylenmez. Your skill in Provocation has increased by 0.1%. It is now 50.1%. biraz daha provocation kas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 26'sından önce ya da 27'sinden sonra olsun da, ne zaman olursa olsun farketmez. Ha birde haftasonu olursa çok daha iyi olur. Sabahlama, içki, alkol, nargile de uyar, feğrepe de uyar, farketmez benim için. Ha masaüstü tecrübem roleplay açısından sıfır sayılır onu söyleyeyim baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 26sı falan çok geç ya one öyle al geri sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 20 nası agalar? finalleri bitmeyen kalıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 20 iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Xhunarion said: Adekse akarsak gelirim. lan partiyi sonra yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 lan party + sabah buluşması parasal açıdan 2x hasara uğrattığı için zorluyor. Adeksi başka zamana aktaralım dierim. Bu içme eğlenme buluşması olsun :) . Tabi adekse gidilcekse gidilir bende gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Spidee'nin üstüne Wissy Xaenin Pwnbot Elaidi gibi isimlerde eklensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Off Spidee, Alexi çok feci laf etmiş. Üstüne filan. Bir de 1-2 kişi değil yani dediği kişiler. Çok fena çok fena. Your skill in Provocation has increased by 0.1%. It is now 50.2%. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 gelmek istiyen gelir eklemeye gerek yok. KAfede yaparız istiyenlerle bana farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bende gelirim. evet kafede olması benim açımdanda çok farketmez ama tercihim eğlenme buluşma yeme içme buluşması. negzel gezeriz pc başında hep oturmuyomuyuz sanki :) anlamı daha çok olsun yüzümüzü görelim birbiirmizin. kafede monitörden başka bişey gördüğümüz yok mınakoyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 abi zaten olay böyle 1 gibi buluşmak sonra yemek yimek , ordan çıkıp bi nargile alkol vs. alıp akşam 11 gibide kafeye gidip sabahlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar