aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 fuck yeah iron curtaini da aldim, 10a da tamamladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 iyi halt ettin. sana cıkmaz git is bul kendine bos seylerle ugrasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 cikicak, yaptim, cikicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 şimdi herkes bi abanır oyunlara ama kimseye çıkmayacak başka taktik bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 tebrikler silp. oyunları daha iyi seçseydin keşke yaw. Dragon Age'le ME2'yi eğer set olarak wishliste attıysan (DLC'lerle beraber ya da add onlarla beraber falan editionda) o zaman onları atlamıştır, özellikle "first 5 single game from their wishlist" diye belirttiler çünkü adamlar. o değil de benim dün aldığım achi'yi bugün saymadı grr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 refreshle arada, benimkiler de bi oluyo bi olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 düzelmedi, achiyi baştgan yaptım şimdi düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 peki iron curtaini tf2de nasil aliyorum, gormedim oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 eyv rew, aceleyle yapmıştım işte taa o ilk 10 tane wishlist yapın kazanın kampanyası olduğu zaman. witcher o zaman alınabilir olsa affetmezdim koyardım listeye ama olmadı. me2'yi de saymadı galiba dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 aquila said: peki iron curtaini tf2de nasil aliyorum, gormedim oyunda. oyunu açtığında direk düşmesi lazım hatta menüdeyken söylemesi lazım yeni itemın var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Xmas indirimlerine son 20 saat, baya güzel indirimler var broşürde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 başlamış bile indirimler, özetlemek gerekirse: yuh. pack indirimleri gene muazzam olmuş. yahu bu ne arkadaş, 539$'lık paradox pack 74.99$'a geliyor. şöyle 200-300$ yatırsa insan 200-300 oyunla çıkar bu indirim döneminden. pack indirimi sayfasında maskot: "buying in bulk isn't just for soccer moms" rofl, çok doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 valve complete pack 25 dolar. herşey var içinde ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 abdestim kacti indirimlere bakarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 thq pack çok mu iyi bana mı öyle geliyor cahilliğimden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Grand Ages Rome Gold Helldorado öncelikli hedeflerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 valve pack resmen almayan kalmasın diye düzenlenmi$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 2 dolara Hinterland diye bir oyun var baya güzele benziyor, oynayan var mı daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 l4d2 alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Aluriel said: valve complete pack 25 dolar. herşey var içinde ehe 49.99 oldu şimdi demin gördüm 25 doları bastım ve arttı fiyatı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 store açılmıyor bende de artık. said: Unable to connect to server. Server may be offline or you may not connected to the internet.-102 Unable to connect to server. Server may be offline or you may not connected to the internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 winterbottom i 0.49$ a almayani dovuyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Revangelis said: Aluriel said: valve complete pack 25 dolar. herşey var içinde ehe 49.99 oldu şimdi demin gördüm 25 doları bastım ve arttı fiyatı resmen şaka mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 25ti abi ilk indirim başladığında. hatta orangebox 15 bu nası 25 diye şaşırmıştım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 oha bu ne yaa yuh yuh yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar