Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 hmm ok. daha hiç l4d2 oynamadım da, black fridayde almıştım duruyodu kenarda, bu akşama kadar bi uğraşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 aynen ya ben de 1-2 kere bakabildim daha. bu akşam bakayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ya clown bulamadım galiba hiç hepsini yapmış olmam lazım bi clowndan emin olamadım (hatta 10 mudman achisi bile aldım.) Edit: Aldım şimdi, palyaçolar 2. bölümün ortalarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bugünkü açılacaklarla 10 yaparım. Acaba 10 yapanla 20 yapan arasında fark oluyomudur. Zaten çekilişten 3 ün 1 i çıkıcak ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 15 yapana super tf2 sapkası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 tüh 1 tane beleş achi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bu just cause 2yi tavsiye edermisiniz. demosunu indirip oynadım atla zıpla iyi güzel ama sanki bişeyler eksikmiş gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Bone said: adamlar neredeyse 1 dolara düşürüyor oyunları, almıyor, sonra niye 40 dolar, 50 dolar diye üzülüyor :P oyun 1$a düştüğü zaman istemiyordum. canım istediği zamandan beri henüz indirim olmadı. bırak da hangi oyunu ne zaman alacağıma kendim karar vereyim ha ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Steam Gimme (formerly known as "Sneak Peek") Turns out this one is kind of hard to track. All eligible Steam accounts are now entered for this objective. Nice work! apouhauahdsuhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 AHAHAHA çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 web money diye bişi gelmişte bulamadım store'da. nedir acaba ki bu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 paypal tarzi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 aquila said: Steam Gimme (formerly known as "Sneak Peek") Turns out this one is kind of hard to track. All eligible Steam accounts are now entered for this objective. Nice work! apouhauahdsuhf Boş yere 1.5 GB dosya mı indirtti yani bana bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 neyse bi tek 20 sinde online olmak kaldı geriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 9'da kaldım ben ya, şu dandik 2.5$'lık oyunların hangisinin achievement en kolayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 undergarden demoyu yüklüyorum, oynaması yetiyormuş. 10 olacak onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 eski indirimler bittiği için bir tek flight control'a kaldım :/ alayım bari de çekilişe katılırım hiç olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Silphatos said: 9'da kaldım ben ya, şu dandik 2.5$'lık oyunların hangisinin achievement en kolayı? abi zombie li olan güzel ben aldım zevkli. gta2 nin zombilisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 recomendation noluyo? nereye yazmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 15 oldu benim, ama TF2'm yok, şapkayı daha sora tf2 alsam da verirler di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bence şimdiden unlock desen tf2 yüklediğinde accne düşer. bu treasurehunt bittikten sonra unlock diyebileceğin bir yer olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 7de kaldim yeav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 aqu zaten sadece beleşleri tamamlasan 7 tane achi geliyo, 3 tane tamamlicak oyunun da mı yok? En kötü birine (mesela bana :P) 1-2 dolarlık bi oyun yolla 8 olsun, 2 tane de oyunun vardır achi tamamlayacak yaw? Pickles said: bence şimdiden unlock desen tf2 yüklediğinde accne düşer. bu treasurehunt bittikten sonra unlock diyebileceğin bir yer olacağını sanmıyorum unlock nereden diyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bendeki oyunlarin hicbirine cikmadi lan achi seysi, oyle de bahtsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar