toggie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 black ops, fm11 ve l4d2 ekleyebildim sadece. baska istedigim oyun yok su an herelde, ya da ben bulamadım oynanacak oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 listeye en az 10 oyun koymanız lazım yalnız çekilişe katılmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 hay anasını, olur da cıkar simdi, adam gibi oyunlar secmek lazım. kim ugrasıcak yeaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 black ops civ 5 bioshock 2 new vegas force unleashed boyle yaptim ben 5i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 "Eligibility: Entry open to any user holding a Steam account in good standing, who completes a Wish List with at least ten (10) single game titles. One entry per user and one win per user. Multiple entries/multiple Steam accounts will be disqualified. Employees of Sponsor (including directors and officers) and their immediate families or affiliates are not eligible." said: sonucta ilk 5 oyun verilecekse niye 10 tane eklenmesini istiyor anlamadim gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Az once baktım bügün online olan kişi sayısı yaklaşık 3 milyon. Toplam steam kullanıcısı 5milyon desek,en kotu ihtimalle %5i wishlistini doldursa cekiliş için: 250.000 kişi arasından her gün 30 kişi seciliyor,gariban umut yolcusu pati dostlarım benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Sayisal Loto'dan ya da Sans Topu'ndan cok daha fazla kazanma sansimiz var demek oluyor o. Cikar yani cikmaz degil. Merak edenler icin; tek kolon icin loto cikma sansi 14 milyonda 1, sans topu icin 4 milyon da 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 cidden bravo valve'a ha, benim gibi steam'den yıllarca nefret eden adama takdir ettiriyor kendini bu kadar. "çekiliş sadece abd'ye naniiiiik" dememişler. bir de hediye pakedi alıp millete noel baba gibi dağıtmak da süper. alıp HO HO HO diye bağıra bağıra saçasım var etrafa deus ex 8'li pakedi. (:P) yalnız uyanıklar borderlands goty'i listeye koyunca listede düz borderlands çıkarıyor 5$'lık lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 guzel bir supriz yapsalar da belli bi tarihe kadar wishlist ini editlemis olanlar cekilisi kazanamasalar dahi wishlist lerindeki oyunlar icin soyle guzel indirimler alsalar. hayal iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Sam said: cidden bravo valve'a ha, benim gibi steam'den yıllarca nefret eden adama takdir ettiriyor kendini bu kadar. "çekiliş sadece abd'ye naniiiiik" dememişler. bir de hediye pakedi alıp millete noel baba gibi dağıtmak da süper. alıp HO HO HO diye bağıra bağıra saçasım var etrafa deus ex 8'li pakedi. (:P) yalnız uyanıklar borderlands goty'i listeye koyunca listede düz borderlands çıkarıyor 5$'lık lol! demek sen de denedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sam steam'den mi nefret ediyordun sen :) sevdigin bisi yok mu abi oyun dunyasina dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 steam 3-4 yıl önce çok kötüydü, son 2-3 yılda çekip çevirdiler. para verip aldığın oyunu "şimdi çok meşgulüz sonra tekrar deneyin" deyip oynatmıyordu. saatlerce uğraşıp açamıyordu millet sp oynayacağı oyunu. hatta geçenlerde empire tw oynayacaktım gene yaptı uzun zaman aradan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Dark_Soul said: Az once baktım bügün online olan kişi sayısı yaklaşık 3 milyon. Toplam steam kullanıcısı 5milyon desek,en kotu ihtimalle %5i wishlistini doldursa cekiliş için: 250.000 kişi arasından her gün 30 kişi seciliyor,gariban umut yolcusu pati dostlarım benim :D %5'ten çok daha fazlası doldurmuştur veya doldurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Çok iyi oyunlar var listede daha henüz çıkmamış. Ben de listemi yaziyim burada diğer arkadaşlara fikir versin belki gözden kaçırdıkları oyunlar vardır. Önceki mesajlarda örneğin fizban ın mesajı sayesinde portal 2 yi gördüm ve hemen ekledim. Herkes listesini yazarsa gözden kaçırdığımız oyunları ekleme fırsatımız olur. 1-Witcher 2 2-Portal 2 3-Deus Ex:Human Revolution 4-Dungeon Siege 3 5-Warhammer 40k : Space Marines 6-Homefront 7-DC Universe Online 8-Tom Clancy's HAWX 2 9-Test Drive Unlimited 2 10-Hunted: Demon's Forge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sadece tdu2 var bende, digerleri korsan indirilebilecek oyunlar zaten. tdu2'yi de vermesinler bedavaya o kadar bekledim, parasiyla aliyim :) hatta yilbasinda bir ucuzluk gelirse direk preorder yaparim, 6ay sonra cikcak oyun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 En az 10 oyun gerektiğini öğrenince asıldım, bi sürü bi şey yekledim. Şu an liste şöyle, - Black Ops - Civ 5 - TDU 2 - HAWX 2 - Mafia 2 - Borderlands - GTA: Episodes from Liberty City (bu varmış mesela) - FO: New Vegas - FM2010 - Mount and Blade: Warband - Mass Effect 2 - Sacrifice - Burnout Paradise: The Ultimate Box - Saints Row 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 8 pack deus ex alıp pati'ye dağıtasım var ama boşver las vegas oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bana verin ole bişi olursa bi tanesini. okadar pc oyuncusuyum deus ex oynama şansını yakalayamadım bi turlu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 abi yalnız galiba bu çekilişe katılabilmemiz için vac status'un clean olması gerekiyor? öyle bişey okudum gibi geldi ama? eğer doğruysa kuzenimin bir kere daha ağzına sıçmam gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 cs source indirimdeymiş 20 dolar yerine 5 dolar. alsam mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 yalnız 5 oyun yazıyor ve kampanya şartlarını okumayıp 10 oyun doldurmayan çok insan olacağını düşünüyorum. yani 250k kişi 150k falan olur bence. Kojiroh said: - Black Ops - Civ 5 - TDU 2 - HAWX 2 - Mafia 2 - Borderlands - GTA: Episodes from Liberty City (bu varmış mesela) - FO: New Vegas - FM2010 - Mount and Blade: Warband - Mass Effect 2 - Sacrifice - Burnout Paradise: The Ultimate Box - Saints Row 2 abi expiration date'i geçti onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 %0.02 hell yeah biz de şey yapsak ya, mesela bonec her gün şanslı bir paticiye wishlistindeki en pahalı oyunu hediye etse falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Aboo harbi 2010 eklemişim. 2011 yapayım hemen, saol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 AmoRPHouS said: Çok iyi oyunlar var listede daha henüz çıkmamış. Ben de listemi yaziyim burada diğer arkadaşlara fikir versin belki gözden kaçırdıkları oyunlar vardır. Önceki mesajlarda örneğin fizban ın mesajı sayesinde portal 2 yi gördüm ve hemen ekledim. Herkes listesini yazarsa gözden kaçırdığımız oyunları ekleme fırsatımız olur. 1-Witcher 2 2-Portal 2 3-Deus Ex:Human Revolution 4-Dungeon Siege 3 5-Warhammer 40k : Space Marines 6-Homefront 7-DC Universe Online 8-Tom Clancy's HAWX 2 9-Test Drive Unlimited 2 10-Hunted: Demon's Forge iyi oldu hakkaten milletin yazması hiç aklıma gelmemişti deus ex, dungeon siege 3 falan ekleyeyim bari onları da fallout new vegas falan yerine gerçi onların da daha fiyatlar yazmıyo, dahil mi ki acaba kampanyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 abi adam yapar valla. benim de aklıma geldi senin dusundugum. ulan bi yapsa nasıl mahcup olurum, ne yaparım diye dusunuyodum. o yuzden bana bisi hediye etmesin eehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar