MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 thief deadly shadows 3$ olmuş. tropico 3 7.5$ poff dandik hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 oynamayana guzelde var bende onlar bide swg satiyorlar sanki oynayani var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 yahu laptopta çalışcak oyun istiyorum beeee. multiplayer olarak tabi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 X3 neye benziyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Pek bi şey yok yine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Ghost Recon Advanced Warfighter almayı düşünen var mı? Co-op oynarız. ilki 7$ ikincisi 14$mış. baya güzel oyunlardır. varsa alıcam=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 rainbow six vegas 2 al cok daha guzel co-opu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 eneeee bu benim laptopta çalışabilir laaaan=) helal be selçuk edit: yok çalışmazmış=) ama olsun alıcam yine ben=) Warfighter ve Vegas 2 yi alıyorum gayet. 7şer dolardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Laptop eski mi? Ben L4D2, TF2 falan oynuyorum laptopta. Valve oyunları çok optimize oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 laptop eski onun laptopunda adam gibi netbeans ile calisamiyorum ben kasa kasa bi hal oluyor. sadece c programlarken kullaniyorum artik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 netbeans öldürüyor aleti ama cidden. 2 senelik valla benim de laptop ama idare ediyor. çok eskiyse bilemicem tabi. bir de şu misadventures of bilmemne mi ne var şu an indirimde. oynayan var mı? iyi midir oynatır mı kendini? braide yakın bir şey olsa yeter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ya benim laptopa 2GB ram taktıktan sonra TF2 falan oynayabiliyorum da L4D baya kasmıştı. ondan bilmiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 MrLevie said: thief deadly shadows 3$ olmuş. Windows7 de çalışmıyor bu demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 thief'lere bi ayar çekiyosun vistalarda 7'lerde çalışmaya başlıyor. unuttum şimdi onu ama bi bak internetten istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Regalya said: MrLevie said: thief deadly shadows 3$ olmuş. Windows7 de çalışmıyor bu demi ? dun korsan versiyonunu tekrar kurdum, ayarlari yaptim calisti : http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1166808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Bu X3 nasıl bir oyundur oynayan varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 agir oyundur. agir strateji taktik var. becerememistim ben oynamayi. eve kadar zor bi oyun oyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Sağol draedan bakıcam gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Neyse X3 alsammı almasammı derken steam beni bu dertten kurtarmış =P kaldırmış indirimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 borderlands oynayanlar nasi bu oyunun co-opu ile multisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Obaaa empire at war u orjinal alma fırsatı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 borderlands'i co-op oynamak için orjinal oyuna ihtiyaç yoktu en son =) iyi oyundur 1-2 kere bitirirsin en fazla ama bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hmm gec o zmn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 introversion complete pack var 5$'a, darwinia falan olan alınır mı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar