Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 buraya da yazayım, MI 2 special edition pre-order + MI 1 special edition 10 dolar. aldım ben direk valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 oha yarın ben de alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 peh bitmiş o special Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 yooo devam ediyor? MI2 SE'nin sayfasında. MI2 SE'yi pre-purchase yaparsan hediye olarak veriyolar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bi link patlatsana bana bulamadım özürlüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 http://store.steampowered.com/app/32469/ Pre-Purchase Offer Pre-Purchase Monkey Island™ 2 Special Edition: LeChuck’s Revenge™ now and receive The Secret of Monkey Island™: Special Edition for free! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Aldım şimdi sağol adaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Tüh ben zaten diğerini almıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 steam gaza gelmis her sey indirimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 noluyor yahu, 2$'a pack'ler filan var. boş diskten ucuza oyunlar. helal steam. (hiç diyeceğimi sanmazdım o "game not available" ızdıraplarından sonra) bir mw2 parasına 60 tane oyun alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Maşallah , yaza sağlam girmiş steam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Bugünün spesyalleri overlord pack 4.5$ sadece, ve overlordI-expansion ve overlordII var, bence çok iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ne alacağımı şaşırdım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 coşmuş resmen steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Ben yumuluyoırum beyler iflas ettiricem ailemi hade eyvallah netide keserler artık kafeden steamden oynarım fdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 yuh. yalnız şu CODları teker teker indirime sokmuyolar deli ediyolar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 http://store.steampowered.com/sub/4587/ ABI BU NE böyle bir saving yok nasıl almayı düşünüyorum şu an belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 CusTodeM said: http://store.steampowered.com/sub/4587/ ABI BU NE böyle bir saving yok nasıl almayı düşünüyorum şu an belli değil oha bu nedir yuh. batacak lan steam sfds=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 daha önce de aynı indirimi yapmışlardı thq için ben almıştım ama tabi metro 2033 yoktu şimdi daha da güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Bu da iyimiş http://store.steampowered.com/sub/4581/ ama tek tek sevdiğim oyunlar var o yüzden almamda seveni varsa diye şeyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 abi indirime bak oha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Gorundugu kadar devasa bir olay yok. Pack alirsaniz isinize yariyor anca. Pack'leri de gaza gelip aliyoruz ama icinde 1 ya da 2 oyunu oynuyoruz cogumuz. Daha yilbasinda 75 dolar olan pack'in yeni eklentilerle birlikte su anda sadece 50 dolar olmasi da cok can sikici ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 şu crash time III nasıldır oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 http://store.steampowered.com/app/12810/ Su pack kacmaz ama. Ne zamandir bakiniyordum bu oyuna, hatta xbox'ta oynayayim diyordum lakin vakit olmamisti. Alayim dursun en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Broken sword packde var 3,39$ onuda tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar