Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Steam'den ustune para alcaz galiba sahiden xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 MaxPayne2 %50 Valve %33 verebilirim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 AC: Revelations %50 indirime girmiş, 25 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Gitti gidecek kuponlar yok mu isteyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 steamde oyun indirirken hiza limit koyma imkanimiz varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 dandi kbi server seçersen yavaşlar :P steam üzerinden olmuyor ama netlimiter felan deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Steamworks Sword of the Stars II: Lords of Winter dolar GG'de http://bit.ly/wBXYmr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 9 dolarmış adam gibi patchlediler mi bu oyunu? bitmeden cıkarmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Football Manager 2012 steamde 11,99 dolares, 33 saati daha var indirimin ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Steamde 12 dolar olmuş evet bi de eğer zaten FM12'ye sahip olan birisi giftlerse 7,5 dolara kadar iniyor. Misal ben bi arkadaşıma giftlersem 7,5 dolar oluyor, çok iyi fiyat gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 delircem aldırmıyor fm'yi ya sürekli bir sorun oluştu vs vs diyor pofs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 valla bende kredi kartı problemı cıkardı değiştirdim bilgileri düzeldi. herhangi bi problemde yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 benim de sanal kart çıkıyor 50 kere alışveriş yaptığım kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Madcat said: delircem aldırmıyor fm'yi ya sürekli bir sorun oluştu vs vs diyor pofs. Amazon'da da 6 dolara inmiş, o da steam olmalı ordan dene bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address diyor amazon pofs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ya bu fm nın son patchı varmıs. steam den sımdı ındırdım sanıyorum ki patchli indiriyor. eğer ki öyle değilse steam den ben nasıl update edicem oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 steam kendi update eder, rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 he bide şöyle bişey oldu anlam veremedım. torrentten çektiğim orjinal olmayan fm vardı c de. steam i yükledim. oyunu ındırdım. oyunu calıstırdım otomatık calıstı zaten de eskıden kalma save falan gözüktü. sanırım su anda steam ile entegre olmuş vaziyette dimi öbürünü silmeme falan gerek yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 savelerin zaten orjinal oyun da olsa, çakma da olsa aynı yere kaydediliyor. sen orjinal olmayanı kaldır bilgisayardan, boşuna yer kaplamasın. zaten steamappsin içinde duruyor oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 borderlands indirimde, aldim direk + DLC ile oynicak varsa bu gece baslicam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 fm ile takas edecek oyunlarım var güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Madcat said: Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address diyor amazon pofs :D geçen payday i aldım amazondan. o da U.S only idi. white house un adresini verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Silphatos said: fm ile takas edecek oyunlarım var güzel Ben sana FM12 alabilirim Silp, inventorine baktım yoktu yedekte oyun, yazarmısın benim göremediğim varsa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tatarla hallettik feme aramıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 tiLi said: Madcat said: Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address diyor amazon pofs :D geçen payday i aldım amazondan. o da U.S only idi. white house un adresini verdim ahaha uğraşamadım ben ya bugün alabildim sonunda fmyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar