nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 2 kömürüm olsa ben de denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Deathblade said: The Wonderful End Of The World kazandım gift pile'dan. Sanırsam steam üzerinde en dandik oyun benimdir artık ! Adamların diğer oyunu şu AaaaaAaaaaAaaaAaa imiş, sürekli yerçekimiyle aşağıya düştüğün binalara çarpmamaya çalıştığın oyun. Keşke o gelseydi oynardım sürekli halbusuki :/ abi Aaaa çok güzel oyun ya parasutle atlıyosun falan cok zevkli tavsiye ederim almayı düşünürsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Bu gravity ve awesome versiyonları var. Hangisi güzel, awesome sonra çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 awesomeı daha almadım ama ilkinin görevi yok onun var bence onu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 A Reckless Disregard for Gravity bunu oynadım bu güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! for the Awesome alayım dedim baktım $2.49.. sonra beğenirim falan gider AaAaAA!!! - A Reckless Disregard for Gravity alırım $2.49'a. bunların hepsini yapana kadar Dejobaan Complete Pack alayım $4.99'dan, Aaaaa! - Brutal Concussion beleje gelsin, 2 tane de -muhtemelen ne olduğuna bakmak için bile bakmayacağım- oyun gelsin fazladan? değer mi peki o konuda şüphelerim yok değil.. keşke bi demo falan olaymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Az önce demo çektim. Dünyanın en kötü arayüzüne sahip olduğu için almaktan vazgeçtim. Hani indie falan desteklemek iyi güzel şeyler bunlarda, okul projesi gibi birşey olmuş oyun. Yarın akşamı da bekler terraria ile dungeon defenders'a indirim gelir yada gelmez alırım. Edit : Mezarcılık yapıyorum işte yarın geceyi bekleyip dungeon defenders'e günlük indirim gelirse aynı anda 2 sini alıcam sdfss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 terraria indirimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 assasinolara indirim gelmiş. bide dead space'ler amerika sayfasında 20şer dolar, bizde 30 ve 60 dolar. abv ea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Deathblade said: Yarın geceyi bekleyip dungeon defenders'e günlük indirim gelirse aynı anda 2 sini alıcam sdfss. AHAHAHAHA This ! Like A Boss ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 asasino 2 oynayasım vardı ne zamandır iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Dungeon Defenders'ı nasıl alıyoruz şimdi DLC leri ile mi normal mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 şu homefront nası bişidir oynayayınız edeniniz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 la 2 coal vercek yok mu d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 homefront oynamadım daha ama tam olay başlıyor dediklerinde bittiğini söylemişler, 2033ü överken bunu kötülemişler filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Warhammer 40k oynayan yok mu hiç ya multisi falan nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 40kdan kastın retribution ise ben çok oynadım.gayet zevkli. hele de evreni seviyorsan. ama rakip bulma kısmı biraz uzun sürüyordu diyim baştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ben daha çok multi oynamak icin düşünüyodum. Starcraft alayım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bu ne ya. gerzek ea usa haric tum fiyatlari sabit tutmus. dead space 2 amerikada 5$ diger her yerde 15$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bari 2 kat yapsaydı, 5'e 15 ne lan iay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 amerikadaki arkadaşa veriim girsin alsın. sonra steam banlar mı beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Lara Croft and the Guardian of Light - 3.75$ - http://bit.ly/vK4qmm Just Cause 2 - $5 - http://bit.ly/secrBr İkisi de Steamworks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 lara croft aynı fiyata zaten bugün de steam'de :D just cause da yeter artık ya, bu kadar sık indirime giren bir oyun daha görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar