Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

çıka çıka dungeon defenders %50 indirim kuponu çıktı ya...
Hakkaten çok gıcık bi durum. Ben de iki saat Defense Grid'in achievementına kastım vere vere kömür verdi :(
Mesaj tarihi:
SpiderS_DangeR said:

abi şu kömür geyiği nedir ben uzak kaldım bu aralar

eğer hediye çıkmıyorsa kömür çıkıyor yaptığın girevler sonucunda. Her kömürde görevler bittikten sonra çekiliş hakkın olacak ayrıca 7kömür biriktirirsen gifte dönüştürebiliyorsun.
Mesaj tarihi:
Ya bu region saçmalığı nedir

Skyrim is not available in your region diyor, sayfasını bile açamıyorum, anca friend listtekilerden tıklayınca oluyor o da yoksa search edince bile bulmuyor oyunu.

Wishliste ekliycem ekleyemiyorum, oyun indirime girse haberim olmayacak zira göremiyorum. Hayır nedir yani, ben bu bölgede olunca ne oluyor, neden alamıyorum oyunu parasıyla değil mi kardeşim
Mesaj tarihi:
OsManiaC said:

harbi garipsiniz iki alt konuda steam trade başlığı var halen burada indirim dışındaki takas konusu için mesaj atıyorsunuz.

ya ne farkeder. nazilik yapmanın lüzumu yok burdaki takas mevzusu görev için zaten.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

mass effect 1-2 bayağı indirime gitmş alınır mı ? ben oynamadım daha

ben gittim retail box aldım, şimdi steam indirimlerini gördükçe içim gidiyo. 2'yi origin'e ekleyebiliyosun da 1'i hiç bişey yapamıyosun, cd gidince oyun da gitcek heralde.. pff.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...