Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paypala banka hesabımı bağladım, kk yok banka kartı var işbankasının. Acaba Steamden ve gamersgate'den alışveriş yapılabiliyor mu banka hesaplı paypalla?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 mokoko said: çıka çıka dungeon defenders %50 indirim kuponu çıktı ya...Hakkaten çok gıcık bi durum. Ben de iki saat Defense Grid'in achievementına kastım vere vere kömür verdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 SpiderS_DangeR said: abi şu kömür geyiği nedir ben uzak kaldım bu aralar eğer hediye çıkmıyorsa kömür çıkıyor yaptığın girevler sonucunda. Her kömürde görevler bittikten sonra çekiliş hakkın olacak ayrıca 7kömür biriktirirsen gifte dönüştürebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bi 7 kömür hacker evolution %50 kuponuna gitti, ama bi 7 tane daha patlatmamak için kendimi zor tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bu kodumunun asasino brotherhood'u niye doğru düzgün bi indirime girmiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bölgenizde ki kapalı oyun hangisi bugünün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 saints row: the third. almak isteyen olursa greenmangaming'de voucherla birlikte 20 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 tren şeysi gelmiş. 3 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 tren alınır mı acaba ya? audiosurfu alıcam ama trende kararsız kaldım. bi de eye'la avp nasıl acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dgs52 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 eye ı bende merak ediyorum alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 trende makinist oluyormuşsun. nası bi heyecan kattılar acaba buna. metascore çok düşük bi de. hiç adam gibi oyunları adam gibi indirimlere sokmuyorlar ya. bi bok anlamadım ben bu sene steam'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 aha yeni görev gelmiş takas görevi. %30 valve indirimine biri bişi versin de görev yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 tf2 item'i trade etsek yemez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bende de %30 valve var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Deacon said: tf2 item'i trade etsek yemez mi? yer biz yaptık arkadaşla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 takas yapacak biri eklesin http://steamcommunity.com/id/hattat %30 valveyi verim. ne olursa farketmez tf2 itemı da olur. audiosurf aldım bu arada. güzele benziyor bakalım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 killing floor var 2 tane offer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 harbi garipsiniz iki alt konuda steam trade başlığı var halen burada indirim dışındaki takas konusu için mesaj atıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 o konuyu açan noob :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Ya bu region saçmalığı nedir Skyrim is not available in your region diyor, sayfasını bile açamıyorum, anca friend listtekilerden tıklayınca oluyor o da yoksa search edince bile bulmuyor oyunu. Wishliste ekliycem ekleyemiyorum, oyun indirime girse haberim olmayacak zira göremiyorum. Hayır nedir yani, ben bu bölgede olunca ne oluyor, neden alamıyorum oyunu parasıyla değil mi kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 train simulatorle audiosurfu aldım abv steam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 mass effect 1-2 bayağı indirime gitmş alınır mı ? ben oynamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 OsManiaC said: harbi garipsiniz iki alt konuda steam trade başlığı var halen burada indirim dışındaki takas konusu için mesaj atıyorsunuz. ya ne farkeder. nazilik yapmanın lüzumu yok burdaki takas mevzusu görev için zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Wispy said: mass effect 1-2 bayağı indirime gitmş alınır mı ? ben oynamadım daha ben gittim retail box aldım, şimdi steam indirimlerini gördükçe içim gidiyo. 2'yi origin'e ekleyebiliyosun da 1'i hiç bişey yapamıyosun, cd gidince oyun da gitcek heralde.. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 şu audiosurf de achive yapan var mı? farklı renkleri sıralayınca olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar