dgs52 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 "Tatar Ramazan" said: dgs52 said: şu operation flashpoint nası bi oyun? serverları dolu oluyo mu? Feci kötü OF'ler, zaten serinin eskilerini yapan firma başka isimle çıkarıyor artık, ARMA ismiyle. teşekkürler almayı düşünüyodum iyiki sormuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 silent hill nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Şu Polynomial nasıl, var mı oynayan? Müzik oyunlarını severim ama shooterları hem sevmem hem beceremem. Alınır mı, gift için olan achiv kastırıyo mu çok? Bi de Orcs Must Die ve EDGE nasıl alınırlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 silent hill fena değil, 1 veya 2 havası yok tabi oynanıyo ya sıkmamıştı beni polynomial oynamak için alma saçma sapan oyun achisi fazla kolay ama görev için alınabilir orcs must die eğlenceli, ama single sadece edge de görev için kolay ama bayık bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 O zaman swtor'a devam ya sdf eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Revangelis said: silent hill fena değil, 1 veya 2 havası yok tabi oynanıyo ya sıkmamıştı beni ben ps'te hiç oynamadım, o zaman memnun kalırım heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Steam, yılbaşında dandik indirimlere devam ediyor. Dota2'i de alamadım henüz, silicem Gabe dikkatli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 türü seviyosan oynatır ya şaheser bekleme tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 abi yükledim bu rise of immortals'ıda oyuna giremiorm ya. var mı aynı sorunu çeken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 defcon achievementından world basketball manager cıktı la cıka cıka. abv gabe abv! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 yüklenme vardır belki.. oyun yüklü değil şu an ama önceden oynadıklarımı saymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Silphatos said: defcon achievementından world basketball manager cıktı la cıka cıka. abv gabe abv! bana versene ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 E.Y.E: Divine Cybermancy de 2.5$ olmuş. Alınır mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 mokoko said: Silphatos said: defcon achievementından world basketball manager cıktı la cıka cıka. abv gabe abv! bana versene ya :Dabi ben satın aldım wbm sorun var sinir ediyo. ama keske multisi olsa da beraber aksak sdf(maca girerken oyun kapanıo boyle bi sorun war suan sadece simulate edebiliosun macı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 screwy said: mokoko said: Silphatos said: defcon achievementından world basketball manager cıktı la cıka cıka. abv gabe abv! bana versene ya :Dabi ben satın aldım wbm sorun var sinir ediyo. ama keske multisi olsa da beraber aksak sdf(maca girerken oyun kapanıo boyle bi sorun war suan sadece simulate edebiliosun macı) yapma ya. üzüldüm yahu basketbol menejerlik oyunu çok zevkli olabilir hakkaten iyi yapılırsa. maçı simulate ettikten sora ne önemi kaldı ki :D ben 2 faul arasında mola falan alıp rakibin konsantrasyonunu bozmak istiorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 dimi benimde oyle hayallerim vardı ama 2.5 dolara deger mi bence deger yarın obur gun biraz daha adam gibi bi hale gelince oynanır mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 mokoko said: screwy said: mokoko said: Silphatos said: defcon achievementından world basketball manager cıktı la cıka cıka. abv gabe abv! bana versene ya :Dabi ben satın aldım wbm sorun var sinir ediyo. ama keske multisi olsa da beraber aksak sdf(maca girerken oyun kapanıo boyle bi sorun war suan sadece simulate edebiliosun macı) yapma ya. üzüldüm yahu basketbol menejerlik oyunu çok zevkli olabilir hakkaten iyi yapılırsa. maçı simulate ettikten sora ne önemi kaldı ki :D ben 2 faul arasında mola falan alıp rakibin konsantrasyonunu bozmak istiorm :D tam bir spaijha ya dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 2 coala dönüştürdüm bile sori :) basket mourinhosu rpsi nba fantasyde yapıyok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 %50 brotherhood kuponu var 2 coala veririm adsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 hayatımda gördüğüm en dandik oyun olan rise of the immortalsı sırf 1 kömür için oynadım ya.. yok yani spiral knights bile daha iyiydi bu saçma oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 avp çıktı bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 SmithWesson said: hayatımda gördüğüm en dandik oyun olan rise of the immortalsı sırf 1 kömür için oynadım ya.. yok yani spiral knights bile daha iyiydi bu saçma oyundan. oynamaya çalışıyorum ben de hazır kafam güzelken de, daha hesap bile oluşturamadım o kadar büyük fail var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 abi şu kömür geyiği nedir ben uzak kaldım bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 çıka çıka dungeon defenders %50 indirim kuponu çıktı ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar