Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 sol altta türkiye için "not available" diyen oyun kimdir neyin nesidir? sırtında kılıçlı eli uzatmış bi abim var resimde mavili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 fable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 e not in your region diyo, ama fable pack çıkıyo? fable lost chapters'a girin, orada altında pack olarak da alma seçeneği çıkıyo. alacağımdan da değil de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Orcs must die almıştım daha once, achi için yukledim. 5 bölüm oynadım çok güzelmiş. Ama biraz kolay gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Rewendor said: e not in your region diyo, ama fable pack çıkıyo? fable lost chapters'a girin, orada altında pack olarak da alma seçeneği çıkıyo. alacağımdan da değil de. çünkü fable 3 bize kapalı ama fable 1 açık pack alınca 3 geliyo mu bilmiyorum ama geliyodur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 packi kazara açık unutmuşlar sanırım, bilgi falan yok çünkü sadece altta açık kalmış eheh. almadım gerçi. Yine de oradan buradan ufakları toplaya toplaya toplam 30 dolarlık alışveriş yaptım meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Revangelis said: bunch of heroes dışında iyiydi ya bugünküler bence orcs must die hadi bi derece td sevenlere ama diğerlerini bir daha oynayacak mısın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 cargoyu oynarım da edge oynamam ama olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 tropico 4 u kaptim aynen yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 oh bugün bişi yok rahatladım karar verme konusunda. gerçi dün almak istediklerimi almadım ama ofs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 spiral knightın achievementı aldım ama storeda göstermiyor ya :( 1 kömür gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 nasi alinio spiralinki dicemde sildim coktan meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Duke 5 dolar bile etmez mi? Ona gore almayacagim. Parasinda degilimde normalde zaten oynamam ama emege saygi diye indirimlerde genellikle para veririm lakin bu oyun deger mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 spirali aldım direk :/ 10 dakka sürmüyo zaten introyu geçiyosun lockdowna giriyosun. hatta belki introyu geçmedende giriliyodur ben şuursuzca dolandıgımdan pek farkedemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 LDWTI-BMQI3-FEF9E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 200 para istiyor, introyu geçip bi 10 15 dk kasarsan 200 yaparsın sonra lockdowna giriyosun karlı haritada yerden kar topu alıp rakibe sallıyosun ama buglı şu an eski yapanlar hariç store register etmiyor achievementı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 product already owned :( kaçırdım bre yada bizi torllüyon 2dir bunlarla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hacı şimdi yaptım kömürümü aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Silphatos said: LDWTI-BMQI3-FEF9E aldım bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 spiralin kömür geldi şimdi bana da 3 kömürüm oldu laaaaa mokoko said: Silphatos said: LDWTI-BMQI3-FEF9E aldım bunu :) retail skyrim keyi güle güle oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 LAN humble bundle'dı yahu :D saolasın bu arada. cüzdanına yada gift'ine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hb4'e ortalama üstü verenlere gelmiş hb3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 KHaRoN said: tropico 4 u kaptim aynen yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bunelan paso komur geliyo GAABEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 pis sisko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar