Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bi tane kupon/oyun ve bir tanede kupon/oyun/kömür gelmiş olması lazım. ilkini katılan herkese veriyor, 2. gift/kömür de günün ilk görevi intentorye bakma yani. bende bir %50 valve bir de kömür var ama portal 2 + valve complete pack de olabilir yani millete çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ya benim bu muhabbet başladığından beri steam'im açık acaba direk olay başladığından sonra steame girenleri mi şey yapıyor anlamadım ki. kapatıp açıyorum yine yok. of steam of zaten strese soktun ilk günden şunu alsam mı bunu alsam mı diye bi de portal 2 sekmesi duruyor hala inventory'de yok ama portal 2'im of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 silp tamamladığınız görevler kısmında senin kaç yazıyor? 1 mi 2 mi? (tabi başka achieve yapmadıysan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 1 yazıyor. ilki görev değil, sırf katıldığın için rasgele bi kupon yada oyun veriyo işte. ek: şimdi şu linke tıkladığımda login olmadığımdan gene çıkıyo o pop up. bi tarayıcıdan login olup deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 millet steam forumlarına yazmış bakalım düzeltirler işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 1 bende de, görev oyunlarının hiçbiri yok. lethe'nin dediği gibi işte olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 sadece %50 valve indirim gelmis banada 2. icin orc must die da ach yap diyo onda yetisemem sanirim, 7 saat kaldi diyor yeni goreve ben daha oyunu bile indirmedim.gerci birinciyi cok kullandik ta 2. yi ariyoruz :) nail kullanacagim bu valve indirimi alayim bir left for dead2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 daha açılmadı kuponlar.. ama zaten o amana kadar o kupondan daha yüksek bi indirime girebilir left4dead 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ajmet said: sadece %50 valve indirim gelmis banada 2. icin orc must die da ach yap diyo onda yetisemem sanirim, 7 saat kaldi diyor yeni goreve ben daha oyunu bile indirmedim.gerci birinciyi cok kullandik ta 2. yi ariyoruz :) nail kullanacagim bu valve indirimi alayim bir left for dead2. görevi sonraki günlerde yapsan da oluyo olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Silphatos said: 1 tane baştan veriyor hediye bi de görev var inventorye bak deyü, onu yapınca da ya hediye ya da kömür. bana kömür çıkmış :( inventory bozuk olan varsa da tf2 veya portal mannco storea girip çıksın oyundan düzeliyor %50 valve indirimi var bende de isteyene yollayabilirim ahaha girdim manncoya çıktım bi anda 5 kömürüm oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yine her görevi yapacak mısın ahaha yazık o indielere verilen 3 kuruşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 indie giden paraya niye yazık olsun yau koticke gitmesin problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ya şimdi şu indirim kuponuyla Portal 2'yi alcam ama herhangi bi yerde kodun girileceği bi yer bulamadım. İndirimli oyunlara olmuyor mu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 kuponlar 2 ocakdan sonra kullanilabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 golden ticketlar dışındaki ticketlar ayın 2sinden sonra, çekiliş bitince kullanılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Pehh ne kolpa işmiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 indie güzelse gitsin 50'şer 100'er dolar gitsin de hepsi leş bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bunch of heroes dışında iyiydi ya bugünküler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 portal2 tek başına 7.49, bundle olarak 8.74 bende portal var zaten orange box sağ olsun, bundle alırsam bi tane extra verecek mi? bilen eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 verecek evet ama kaç kere bedava oldu oyun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 portal 2 aldım acımadımö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Revangelis said: verecek evet ama kaç kere bedava oldu oyun zaten internet'in facebook ve google'dan oluştuğunu sanan; sonradan steam ile tanışıp sadece tf2 bilen arkadaşlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 %33 valve kuponu gelmiş de: said: Can I use coupons on already discounted items? Coupons are valid on discounted items unless specified otherwise. e bu %75 yemiş portal 2'nin fiyatı düşmüyor daha? %50 olmasını bekleyip öyle uygularsak mı %83 indirim alacağız? %25'ten %33 düşemiyor muyuz tekrar? diğer herşey var çünkü, portal 2'ye kullanamazsam anlamı kalmıyor kuponun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ayın 2sinden sonra kuponun bitiş tarihine kadar portal indirime girerse kullanırsın, onun dışında golden ticket bulursan da şu anki indirimin üstüne kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 anladım, valentine indirimi filan olursa yani ancak. portal 2'yi hemen alır almaz oynayamayacağım muhtemelen, neyse düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar