Anelor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ya complete packde göstermiyo ama gta 1-2 resimde var içerik listesinde yok kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Region restriction olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 hmm cities XLın yenisi çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 2011 varsa indirim falan vardı hatta onda.. neyse ki yok, kendimi almak zorunda hissederdim yok yere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Ben steamden fm 2012 aldım başka yerden indirdim tanıtıyorum olmuyo illa steamdenmi indiricez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 steam klasörüne atacaksın oyun dosyalarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Teşekkürler deniyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 steamden indirmeye başlat o klasörü oluştursun durdur, indirdiğini oraya yapıştır profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ben büyük boyutlu oyunlarda her zaman bu şekilde yapıyorum valve oyunları hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Oyunlar steamapps common klasörünün içinde oraya atıcam herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Şu anda başka ülkedeyim. billing address sorun cıkarıyor sanırım düzeltmenin yolu nedir? gta ları kacırmak istemiorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 http://i.imgur.com/Mltie.png resim link: i.imgur.com/Mltie.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 true dat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Alıyorum bende GTA Bundle'ı. Multi atar mıyız ? Edit : Almış bulunmaktayım. Multi derseniz, account : i3attery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Birde dungeon defenders olayına girdiniz mi ? Güzele benziyor oyun. Zaten tower def. oyunlarına hastayım sanırsam ilk indirimde onu da alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Dungeon defenders bence çok güzel oyun.4 günde 30 saat oynadım. Zaten oyunun başına geçtiğimde zaman nasıl geçmiş anlamıyorum. Herhalde 1 saat oynamışımdır diye hissettiğimde bir bakmışım 3-4 saat geçmiş. Zaten 15$ oyun eğer bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsan beklemeden alabilirsin. Bence bu oyun kolay kolay indirime girmez çok kısa sürede. Steamde akşamları 21 bin kişi oynuyor olarak gözüküyor bu da oyunun tuttuğunu gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 oyunu pre orderla aldım ttnet sağolsun daha 1 kere oynaymaadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 razzRaziel said: http://i.imgur.com/Mltie.png resim link: i.imgur.com/Mltie.png yeyy bir gazla aldığımız ardından kurup 1 kere oynadığımız oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bide ticket toplicam diye alınıp hiç oynanmayanlar var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 http://steamplaytimecalculator.com/ şurdan bakın kaç oyun israf etmişiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Çok oyun israf etmişim... Games this player owns, but has not played Game Alien Breed 2: Assault Aliens vs. Predator Alpha Protocol Battlefield: Bad Company 2 Vietnam Ben There, Dan That! Borderlands DLC: Claptrap’s New Robot Revolution Borderlands DLC: Mad Moxxi's Underdome Riot Borderlands DLC: The Secret Armory of General Knoxx Borderlands DLC: The Zombie Island of Dr. Ned Call of Duty: Modern Warfare 2 - Resurgence Pack Call of Duty: Modern Warfare 2 Stimulus Package Commandos 2: Men of Courage Commandos: Behind Enemy Lines Commandos: Beyond the Call of Duty Company of Heroes Company of Heroes: Opposing Fronts Company of Heroes: Tales of Valor Counter-Strike: Source Beta Crazy Taxi Defense Grid: Resurgence Map Pack 1 Defense Grid: Resurgence Map Pack 2 Defense Grid: Resurgence Map Pack 3 Defense Grid: Resurgence Map Pack 4 EVE Online: Incarna F.E.A.R. F.E.A.R. 2: Project Origin F.E.A.R.: Extraction Point F.E.A.R.: Perseus Mandate Frontlines: Fuel of War Grand Theft Auto IV Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City Half-Life 2 Half-Life 2: Deathmatch Half-Life 2: Episode One Half-Life 2: Episode Two Half-Life 2: Lost Coast Half-Life Deathmatch: Source Half-Life: Blue Shift Half-Life: Opposing Force Half-Life: Source Homefront Hydrophobia: Prophecy Killing Floor Mod: Defence Alliance 2 King's Bounty: Armored Princess King's Bounty: Crossworlds King's Bounty: The Legend Lead and Gold - Gangs of the Wild West MX vs ATV Reflex Magicka: Final Frontier Magicka: Frozen Lake Magicka: Nippon Magicka: Party Robes Magicka: The Watchtower Magicka: Vietnam Magicka: Wizard's Survival Kit Mini Ninjas Overlord Overlord II Overlord: Raising Hell Plain Sight Portal Prince of Persia: The Forgotten Sands Red Faction: Guerrilla Risen S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl SEGA Bass Fishing Saints Row 2 Sam & Max 102: Situation: Comedy Sam & Max 103: The Mole, the Mob and the Meatball Sam & Max 105: Reality 2.0 Sam & Max 106: Bright Side of the Moon Sam & Max 201: Ice Station Santa Sam & Max 202: Moai Better Blues Sam & Max 203: Night of the Raving Dead Sam & Max 204: Chariots of the Dogs Sam & Max 205: What's New Beelzebub? Sam & Max 301: The Penal Zone Sam & Max 302: The Tomb of Sammun-Mak Sam & Max 303: They Stole Max's Brain! Sam & Max 304: Beyond the Alley of the Dolls Sam & Max 305: The City that Dares not Sleep Serious Sam Classic: The First Encounter Serious Sam Classic: The Second Encounter Serious Sam HD: The Second Encounter Shadowgrounds Shadowgrounds: Survivor Sid Meier's Civilization IV Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword Sid Meier's Civilization IV: Warlords SimCity 4 Deluxe Sonic Adventure DX Space Channel 5: Part 2 Supreme Commander 2 - Infinite War Battle Pack One Tales of Monkey Island: Chapter 1 - Launch of the Screaming Narwhal Tales of Monkey Island: Chapter 2 - The Siege of Spinner Cay Tales of Monkey Island: Chapter 3 - Lair of the Leviathan Tales of Monkey Island: Chapter 4 - The Trial and Execution of Guybrush Threepwood Tales of Monkey Island: Chapter 5 - Rise of the Pirate God Team Fortress 2 Beta Team Fortress Classic The Path The Scourge Project: Episode 1 and 2 The Void Titan Quest Titan Quest: Immortal Throne Transformers: War for Cybertron Trine Warhammer® 40,000™: Dawn of War® II Warhammer® 40,000™: Dawn of War® II – Chaos Rising™ Edit: Pek doğru söylemiyor Borderlands fln 4 kez bitirdim... Ek paketi olanları görmüyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 http://store.steampowered.com/sale/scary_sale_2011 halloween sale geldi, biraz sönük ama VtM:Bloodlines yine 5$, almayan kalmasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 yine oynamıcagım oyunları alıcam sdfs borderlands ve bioshock oynamadım çok merak ediyorum l4d 2 almayan varsa alsın bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 borderlands ve bioshock aldım pişmanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 borderlands güzel ama sadece zombi dlc'yi indirmişler, diğerleri de lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar