Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Cuce said: mag,cka alında gercek büyücvülük öğrenın pek yakında geliyore ^^ edit: bi yandan mezun olmam lazım vazgeçtim steamde görürseniz bi defol sinem diyin pls =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 warband çok iyi oyun.oynamak istiyorum ama komünütü yok birde oyun yapısı gereği sıkıyor amaç olmayınca.siege modu harici tabi.siege sıkılmadan oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Lyvanna_Dolores said: Cuce said: mag,cka alında gercek büyücvülük öğrenın pek yakında geliyore ^^ edit: bi yandan mezun olmam lazım vazgeçtim steamde görürseniz bi defol sinem diyin pls =( Sadece steam mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bi de pati var tabi ama eskisi kadar aktif değilim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Lyvanna_Dolores said: zor falan değil ya. beceremeyip bok atanlara sözüm yok. tanıdık olmadığı sürece sıkıcı. Ege al erinci gel tf2 ye daha çok eğleniriz emin ol <3 bir daha tf2 oynayacağımı sanmıyorum. mirror's edge güzelmiş, ona takılırım bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 sen anca pattis yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Marl0_on said: Lyvanna_Dolores said: zor falan değil ya. beceremeyip bok atanlara sözüm yok. tanıdık olmadığı sürece sıkıcı. Ege al erinci gel tf2 ye daha çok eğleniriz emin ol <3 bir daha tf2 oynayacağımı sanmıyorum. mirror's edge güzelmiş, ona takılırım bir süre. Kısa Mirror's Edge ama çok iyi. bitirince BF3'e bekleriz, yer gök inleyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bastion aldım yüklendi açıyorum tam salak salak hata verip kapanıyo NEDEN PEKİ NEDEN !!11! isyanım var steam'e 11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 net framework tarzı bişeyler istiyo ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 fazladan mirror's edge almış olan varsa talibim, karşılığında başka bişey gönderirim. koşturmacanın içinde unuttum almayı, aklıma geldiğinde de 15 dk kalmıştı yetişemedim. çok dertliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Lyvanna_Dolores said: Bastion aldım yüklendi açıyorum tam salak salak hata verip kapanıyo NEDEN PEKİ NEDEN !!11! isyanım var steam'e 11! Licences, netframework falan attır kendine spark'tan, anca öyle düzeliyor, salak sorunları var oyunun ama deger yani. @Spyro: Torrentlesene be abi, öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 usta oyunu bitirdim merak etme. başka amaçlar için lazım. dolayısıyla orjinal olması lazım. ucuzken kapatayım dediydim, olmadı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Başka nasıl bir amaç için lazım olabilir ki, oyunun güzelliğini gösterip hatun mu ayarlıyacaksın sdfsfdsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ayrıntılardan bahsedebilecek durumda değilim ama akademik bir iş için olduğunu söylesem yeter şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 şurada ucuz bir oyuna karşılık trade eden bulabilirsin belki http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=1189 hatta ilk sayfada http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2129205 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Dragon Age 2'yi Steam'den kaldırmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Büyük kayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Sypro said: fazladan mirror's edge almış olan varsa talibim, karşılığında başka bişey gönderirim. koşturmacanın içinde unuttum almayı, aklıma geldiğinde de 15 dk kalmıştı yetişemedim. çok dertliyim. http://www.trendyol.com/MIRRORS-EDGE/UrunDetay/4629/418542 9.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Catzee said: Sypro said: fazladan mirror's edge almış olan varsa talibim, karşılığında başka bişey gönderirim. koşturmacanın içinde unuttum almayı, aklıma geldiğinde de 15 dk kalmıştı yetişemedim. çok dertliyim. http://www.trendyol.com/MIRRORS-EDGE/UrunDetay/4629/418542 9.99 Sypro said: knox said: vay çakal 10tl mi çorcan yok lan. ben de az önce üye oldum. arkadaş yolladı neyse ki. benim durumumda olan insanların halini anladım. o yüzden öyle dedim. yoksa yemişim 10tl'yi. maksat muhabbet. steam'de kaçırdığım mirror's edge i bulmuşum aynı fiyata hem de retail box, 10tl mi düşüncem bi de. :) beh ne biçim mesaj oldu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 avp alınır mı? 4 dolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Sega indirimleri iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 off bu hafta boşa bi sürü param gidecek gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 tam indirimlere bakıodum avp mi alsam total warlardan birini mi.hayatımda total war serisi 1 kere oynadım sanırım rome total war dı ama hatırlamıyorum bile nasıl oldugunu hangisi en iyi bu seride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 medieval 2 bence ama hangi dönem seviyosun ona göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 osmanlı napolyon dönemini sevmem silah falan.kılıç kalkan ok olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar