Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ben daha önce 5 dolar olduğunda almıştım torchlight'ı, kesinlikle değer diablo seviyorsanız. baştan bana da dandik gelmişti ama item aç gözlülüğü falan oynatıyor. senaryo leş ama o ayrı, hatta yok konu falan. şu achievement'ı aldığımdan beri oynamadm gerçi oyunu, Bum Luck Have an item disenchanted on the first enchantment attempt zindanda enchant hedesi gördüm beleş diye sevindim, unique wand koydum her özelliği silindi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 şöyle teselli armağanı niteliğindeki achivementlara da tavım he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Bir kaç saat içinde bitecek, ee paticik halkı olarak hangi oyunları aldınız? AI War: Fleet Command Rainbow Six Vegas 2 Mass Effect Tank Universal (Sakın almayın win 7'de çalışmıyor) Tropico 3 (Çok memnunum bunu aldığıma verdiğim 20 doların karşılığını çıkardı) Lucasarts Adventure Bundle Defense Grid: The Awakening (Süper bir tower defense oyunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 left 4 dead, rainbow six vegas 2, street fighter 4. war da aylığı çekince mass effect'e limit yetmedi. bu üçünü de oynamak isteyen varsa steam'den xm214 olarak ekleyebilirler beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 stalker shadow of chernobyl i almaya deger mi nasıl bir oyundur karşılastırmalı örnekl verirseniz iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 iyidir, değer, benzer oyun pek yok gibi. hafif rpg öğeleri içeren bir fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 aldım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Date $4.99 Charge Rainbow Six Vegas 2 Purchased as a gift 1 Jan 2010 $2.49 Charge Day of Defeat: Source Purchased as a gift 28 Dec 2009 $4.99 Charge Torchlight Purchased for this account 26 Dec 2009 $2.49 Charge Rome: Total War Gold Purchased for this account 26 Dec 2009 $4.99 Charge Medieval II: Total War (ROW) Purchased for this account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Tropico ne ara 20 dolardı? Of kaçırmışım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 mulgear6 said: stalker shadow of chernobyl i almaya deger mi nasıl bir oyundur karşılastırmalı örnekl verirseniz iyi olur Geç olmuş ama belirtmeden geçmeyeyim; kendi alanında tek gördüğüm bir oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bende aldım dün 3 dolardı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ya bence çok saçma bi oyun ve tek filan da degil fallout 3 le benziyolar oyun da baya zor 2 kursun yedin mi yatıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 fo3'le alakası yok renk paleti hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 fo3 gibi iğrenç bir oyuna nesi benzeyecek stalker'ın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ya o kadar cok stalker muhabbeti dondu ki, sirf bunun icin alabilirdim. ama kazma gibi almadim, indirim bitmi$. 2008de cikan 10$ o alinir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 o da fena değil ama yenisi çıkacak call of pripyat diye directx11 destekli, hatta rusya'da çıktı ama ing sürümünü bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 eet biliyorum yenisi cikti kasimda da te $ubatta gelecek ingilizcesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Razu said: bende aldım dün 3 dolardı : ) 2 dolardı bende fiyatını görüp almıştım oradan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 aldığım bir oyunu %70'e kadar indirdi. sonra downloadu durdurdum,tekrar açtıgımda 0'dan basladı. nedir bunun derdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 yahu 4.99 a Jedi Knight: Dark forces II var. hani beleş gibi bişi zaten de nasıldır bu oyun, 91 almış steam puanında... Dipnot: Eğer zaten bilinen bi oyunsa taşla fln vurmayın kafama pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Abi çok eski oyun o. Koleksiyonculuk ruhun kabardıysa alabilirsin, gayet başarılı diyolar oyuna da. Sonuçta Steam yani, "abi çok eski oyunun kutusuzuna para verilir mi" diyemiyorum yapmışlığım var çünkü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ben öyle x-com apocalypse alacağım sanırım bir ara, indirim rastlasa. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Razu said: aldığım bir oyunu %70'e kadar indirdi. sonra downloadu durdurdum,tekrar açtıgımda 0'dan basladı. nedir bunun derdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 steam bu yapar... belki download bitmiş update e gelmiştir sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ciddi sam'e gidiyo sağ elim ama oynamayacağımı bildiğim için vuruyorum sol elimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar