Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan şu dawn of war 2 Retribution negzel 7.5 dolardi.Çakallık yapıp 15 dolara çıkardılar.

Multisi nasil Retribution un.15 doları sadece single için vermem sanırım dow 2 ye.

Bi taraftan da borderlands alasım var.Multisi de sağlam gibi.
Mesaj tarihi:
Two Worlds II nasıl bir oyun, güzel mi almaya değer mi ? Ya da şöyle sorayım, böyle kılıçla, kalkanla falan sağda solda quest yapıp yapıp güçlenip sonra çeşitli bosslarla falan savaşabileceğimiz oyun var mı güzel fiyatlı bu oyunlardan ?
Mesaj tarihi:
steam allah belanı versin ya.

RECOMMENDED FOR YOU!!! butonuna tıklayınca direk bunu gösterdi:

http://store.steampowered.com/sub/8668/

dow 2+ek paketleri,metro 2033,stalker:soc(seride en çok beğendiğim bu oldu),darksiders,Red Faction Guerrilla yanındada bonus titan quest + coh vs görünce dayanamadım :( , içlerinden sadece 3-4 tanesini yarım yamalak ilaçlı oynamıştım sdsf.

6 ay boyunca dahada bişey almam steamden.Zaten oyun oynamaya kalan vaktimi sırf şunlara harcasam 6 ay idare ederler.

Gerçi MMO olayınıda kapattığım için karlı bir alışveriş oldu sayılır benim için.
Mesaj tarihi:
ben de bi basayım dedim önerilene stalker:clear sky çıktı. 1 ile 3 ü oynadım bunu oynamadım. yapımcı farklı heralde. kötü diye duymuştum. var mı bilen? indirim bitmeden alayım değerse.
Mesaj tarihi:
Nigger_of_the_sand said:

Abi bu ne, servers are busy diye aldığım oyunu yükleyemiyorum resmen. Var mıdır etrafından dolaşmanın bir yolu?

Bazen Steam'i kapatıp açmak da işe yarıyor.
Mesaj tarihi:
thq pack'te falan filan hala indirim gözüküyor, kaçırdım diye üzülenler deneyebilir.

bir de çekiliş hemen oldu bitti, gift'ler verildi mi? Zaten 100.000'de 1 falan ihtimal ama yine de umutlarımız sürüyor mu şu anda? :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...