pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 king's bounty armored princess olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 selam http://i.imgur.com/hbXG3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 maşallah benim 12 tane mi ne var 3-4tanede oyunu olup yapmaya üşendiğim ach var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 tüm indirim boyunca lead and goldla 2 tane stalker almışım ne güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Left 4 Dead 2 Stream Crosser - Survive the Cold Stream campaign on any difficulty için komple baştan sona mı oynamak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 yok giriyosun 1 saniye ölmezsen (survive) geliyo achv no not realy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Fable 3 indirimde diyor %50 ben steamde oyunu bile bulamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 bizim regiona açık deil amerikadan birine giftletebilirsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 ulan şu dawn of war 2 Retribution negzel 7.5 dolardi.Çakallık yapıp 15 dolara çıkardılar. Multisi nasil Retribution un.15 doları sadece single için vermem sanırım dow 2 ye. Bi taraftan da borderlands alasım var.Multisi de sağlam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 alın oynayalım ret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Cold stream achievement'ı yapmayan varsa yapalım şimdi hızlıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 abi ben aldım ama cidden o nasil bir matchmaking ise deli gibi bekletiyor ve bayıyor ha ama 5 winning steak yapmama engel mi değil tabi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Two Worlds II nasıl bir oyun, güzel mi almaya değer mi ? Ya da şöyle sorayım, böyle kılıçla, kalkanla falan sağda solda quest yapıp yapıp güçlenip sonra çeşitli bosslarla falan savaşabileceğimiz oyun var mı güzel fiyatlı bu oyunlardan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 steam allah belanı versin ya. RECOMMENDED FOR YOU!!! butonuna tıklayınca direk bunu gösterdi: http://store.steampowered.com/sub/8668/ dow 2+ek paketleri,metro 2033,stalker:soc(seride en çok beğendiğim bu oldu),darksiders,Red Faction Guerrilla yanındada bonus titan quest + coh vs görünce dayanamadım :( , içlerinden sadece 3-4 tanesini yarım yamalak ilaçlı oynamıştım sdsf. 6 ay boyunca dahada bişey almam steamden.Zaten oyun oynamaya kalan vaktimi sırf şunlara harcasam 6 ay idare ederler. Gerçi MMO olayınıda kapattığım için karlı bir alışveriş oldu sayılır benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ben de bi basayım dedim önerilene stalker:clear sky çıktı. 1 ile 3 ü oynadım bunu oynamadım. yapımcı farklı heralde. kötü diye duymuştum. var mı bilen? indirim bitmeden alayım değerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Abi bu ne, servers are busy diye aldığım oyunu yükleyemiyorum resmen. Var mıdır etrafından dolaşmanın bir yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 torrentten indir steam klasörüne at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bütün serverler dolu değildir ya. ukrayna fln seç o iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Nigger_of_the_sand said: Abi bu ne, servers are busy diye aldığım oyunu yükleyemiyorum resmen. Var mıdır etrafından dolaşmanın bir yolu? Bazen Steam'i kapatıp açmak da işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ben son donem aldigim hicbir buyuk boyutlu oyunu steamden indirmedim, cek korsani kur sonra kurulum dosyasinin icini steamde oyunun dosyasina indir. Bi verify ve 5 dk sonra win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 steam app klasörünün içinemi atıyoruz direk torrentten indirdiğimizi? Birde cd-keyi falan kendimi hallediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 elim ac pack e gidiyor alsam mı acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bende steam açılmıyor şu an, connecting de kalıyo öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 thq pack'te falan filan hala indirim gözüküyor, kaçırdım diye üzülenler deneyebilir. bir de çekiliş hemen oldu bitti, gift'ler verildi mi? Zaten 100.000'de 1 falan ihtimal ama yine de umutlarımız sürüyor mu şu anda? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 başıma bişey gelmicekse sormak istiyorum bad company2 alınır mı multi için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar